Se på kort

gardinbutik odense s 

gav 6 virksomheder i dette område

Gardinbussen.dk

Fuglebakken 25550 Langeskov
logo

Firmaet ligger i Langeskov og tager også imod kunder fra Odense S.

Gardinbussen leverer alt inden for gardiner og solafskærmning, både indvendig og udvendig. Til private, kontorer, erhverv, skoler, institutioner og hoteller. Vi rådgiver både private og firmaer. Vi kommer gerne til dig, så vi kan finde den bedste løsning i gardiner og solafskærmning. Alt bliver præsenteret hvor det passer dig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Mono Gardiner ApS

Niels Bohrs Vej 10B6000 Kolding
logo

Firmaet ligger i Kolding og tager også imod kunder fra Odense S.

Vi rådgiver og hjælper dig til den rigtige gardin type. Vi hjælper dig med materiale valget, i forhold til lysgennemgang. Vi sikrer korrekt opmåling, i forhold til senere montering af gardinerne. Vi monterer, kvalitets-sikrer og instruerer dig i betjening af dine nye gardiner.

BT Gulve & Gardiner A/S

Lukket

Damgårdvej 75500 Middelfart
logo

Firmaet ligger i Middelfart og tager også imod kunder fra Odense S.

BT Gulve & Gardiner har mere end 25 år på bagen og er et af Danmarks stærkeste gulvfirmaer med tæppe-, linoleums-, vinyl- og trægulvsprodukter fra førende leverandører i branchen. Udover gulve tilbyder vi et stort udvalg af gardiner, tæpper og solafskærmning til såvel private som erhverv. Vores afdeling i Herlev har ikke nogen detailbutik, men vi deler showroom med vores afdeling i Ishøj. Vi kommer også gerne hjem til dig og rådgiver om gulve og gardiner.

Bøgild ApS - Solafskærmning

Svendborgvej 2265260 Odense S

Faber By W H Produkter A/S

Sivmosevænget 2L5260 Odense S

Garant Odense SØ

Lukket

Blangstedgårdsvej 35220 Odense Sø
logo

Firmaet ligger i Odense Sø og tager også imod kunder fra Odense S.

Kom ind og vælg blandt alle former for belægninger til både private hjem og virksomheder. Vi forhandler bl.a. alle de kendte kvalitetsgulve fra eks. Nordic Roots og Meister. Er du mere til vedligeholdelsesfrie designgulve i moderne materialer har vi et kæmpe udvalg, du kan vælge imellem. Vi tilbyder gratis rådgivnings- og opmålingsbesøg hjemme hos dig, og vi kan naturligvis også levere og montere dit nye gulv.