Se på kort

graveopgaver 

gav 24 virksomheder i dette område

Allerød Transporten A/S

Åbent

Solvang 10B3450 Allerød
logo

Allerød Transporten A/S har mange års erfaring med transport og levering, og vi kan gennem denne erfaring og planlægning tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser. For os er ingen opgave for lille eller for stor. Vi sælger og leverer alle former for byggematerialer til både industri og private - alt fra jord, grus, sten og skærver til haveaffald og genbrugsmaterialer. Vi tilbyder desuden alle former for entreprenørkørsel til både industri og private. Ring og få et godt tilbud.

Kaj Andersen & Sønner ApS

Fulbyvej 54180 Sorø
logo

Med 34 års erfaring inden for byggebranchen samt altid opdateret med de nyeste maskiner og teknologier, kan vi tilbyde vores kundekreds en optimal løsning i forbindelse med alle relevante opgaver store som små med vægt på kvalitet og økonomi. Vores kundekreds er bred og omfatter bl.a. Sorø Kommune som vi gennem årene har udført meget arbejder for, boligselskaber, grundejerforeninger, virksomheder samt private husstande i hele Sorø og regionalområdet. Ring for mere information 24231866.

Snave Vognmandsforretning ApS

Stærmosevej 345683 Haarby
logo

I 2017 er Snave Vognmandsforretning 70 år. Vi er en virksomhed i konstant udvikling i forholdt til vores kunders behov. Rådgivningen samarbejdspartner for større som mindre virksomheder, gøre sig gælden i denne tid, hvor vores kultur er blevet drejet over mod genbrug af materialer. Vi glæder os til at få en snak med jer.

Rico Masataka

Æbelnæsvej 324780 Stege
logo

Skoventreprenøren Rico Masataka på Møn udfører alle former for naturarbejde i både hus, have, skov og natur, både for erhverv og private. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Hjulby Vognmandsforretning

Tunnelvej 10A5800 Nyborg
logo

Vi tilbyder kørsel med kran og trip, samt salg/levering af grus og sten, tilbud på opgravning og klargøring til fliser/indkørsel m.m. Levering af container til affald, beton, jord m.m.

HT Belægning & Service

Åbent

Ringkøbingvej 1766800 Varde
logo

HT Belægning & Service udfører alt indenfor entreprenør og anlægsarbejde, herunder jordarbejde, belægningsarbejde, anlægsopgaver, havearbejde og græssågning. Ring for uforpligtende tilbud.

Ole D. Hede Anlæg og kloakservice

Bispebakken 52830 Virum
logo

Ole D. Hede Anlæg og kloakservice udfører alt inden for kloakarbejde for private, virksomheder og boligforeninger. Vi lægger stor vægt på tilfredse kunder og udfører altid vores arbejde professionelt og korrekt. I vores arbejde anvender vi udelukkende godkendte materialer og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi står gerne til rådighed med vores ekspertise i forbindelse med nybyggeri, renoveringer m.v. Kontakt os gerne, hvis De ønsker yderligere information eller et uforpligtende tilbud.

Entpr. Og Aut. Kloakmester v/Johnny Kristensen

Åbent

(1)

Ørslevvej 1444230 Skælskør
logo

Med mere end 35 års erfaring inden for byggebranchen samt altid opdateret med den nyeste viden, materialer, værktøjer og maskiner kan vi tilbyde vores kunder høj håndværksmæssig kvalitet til fornuftige priser.

Kibsgaard ApS

Åbent

Astrupvej 87755 Bedsted Thy

Alle former for støbe- og graveopgaver og alt inden for anlægs- og belægningsarbejde udføres. Kontakt os i dag for yderligere information.

Pilegaard Entreprenør ApS

Åbent

Nygårdsvej 325464 Brenderup Fyn
logo

Diverse Entreprenør opgaver. Gravearbejde, fliser og meget mere.

EDC Skov-Park & Have Entreprenør-Anlæg

Fasanvej 44700 Næstved

Murermester Jesper Rasmussen ApS

Nyborgvej 5105881 Skårup Fyn

Wilson Kloakservice ApS

Ægirsvej 254200 Slagelse

Murermester Martin W Hansen

Ladegård Mark 315560 Aarup

Højgaard Entreprise

Sakskøbingvej 734880 Nysted

IH Grave og landbrugsservice

Egevej 43782 Klemensker

Vesterholms - Alt mulig service

Herningvej 277300 Jelling

Jens Jørgen Olesen

Åbent

Vorkvej 936040 Egtved

Entreprenør Lars Kloster A/S

Lundbjergvej 1027080 Børkop

Nordals Entreprenørforretning

Hellesøvej 356430 Nordborg

AB Multi-Service

Fredsvej 1B3390 Hundested

Dybmosegaard Maskinstation v/ Jacob Brødsgaard

Åbent

Sletterødvej 365560 Aarup

Jydsk Rør og Entreprenør A/S

Ærøvej 39800 Hjørring

Granly Tømrer- & Snedkerforretning A/S

Håndværkervej 119690 Fjerritslev