Se på kort

grundfos pumper 

gav 19 virksomheder i dette område

Grundfos A/S

Åbent

Poul Due Jensens Vej 78850 Bjerringbro
logo

Grundfos er et globalt vandteknologiselskab, som har forpligtet sig til at være pionerer inden for løsninger, der kan mindske verdens vand- og klimaudfordringer og forbedre livskvaliteten for mennesker. De sætter standarden med hensyn til innovation, effektivitet, pålidelighed og bæredygtighed. Med en årlig produktion på mere end 16 millioner pumpeenheder er Grundfos en af verdens førende pumpeproducenter.

K. Sørensen & Søn A/S

Sjællandsvej 109900 Frederikshavn
logo

Vi er eksperter indenfor vandbehandlingsanlæg, udpumpningsanlæg, tilstandsrapporter, dykpumper, råvandsstationer. Vi yder service på vandværkets pumper, filteranlæg m.m. Vi klarer også et sprængt rør eller hvis der skal nye til. Vi kan fjerne alt i vand Nitrat, jern, mangan, Ammonium og m.m. Vi er Medlem af Foreningen af Danske Brøndborer. Garantiordning der sikrer dem mod fejl og mangler. Læs meget mere på vores hjemmeside www.k-sorensen.dk

Helsted El ApS

Åbent

Kaløvej 504990 Sakskøbing
logo

Helsted El er en lille virksomhed, hvor vi bestræber os på at yde en 110% service til vore kunder. Vi giver vores kunder en god rådgivning om produkter, kvalitet og sikkerhed, således at vore kunder får et tilfredsstillende produkt. Vi er leveringsdygtige i alle de nyeste produkter og nyeste teknologier. Vi uddanner løbende vores personale så de kan give kunden den bedste service. Helsted El er medlem af Tekniq Garantiordning som giver kunden en tryghed for god kvalitet og korrekt udført arbejde

ElectroCare, Frederiksværk ApS

Lukket

Åsebro 38A3300 Frederiksværk
logo

ElectroCare er en sikker leverandør af tryghed indenfor alle former for renovering, service og vedligehold. Uanset om det drejer sig om motorer, pumper, ventilatorer, blæsere, gear, generatorer eller transformatorer kan Electrocare tilbyde en serviceaftale der forebygger driftsstop. Det giver dig ro og sikkerhed i hverdagen. Hver dag, året rundt.

El-firmaet Olesen & Jensen A/S

Lukket

Ørnevej 16705 Esbjerg Ø
logo

Olesen & Jensen A/S er med 100 års erfaring et godt fundament for et langvarigt samarbejde. 4. generation ejer og leder i dag virksomheden. Det giver korte og effektive forretningsgange og et personligt ledelsesengagement. Vores kerneforretning er el-installation. Herudover råder vi over kompetencer indenfor entreprisestyring, industri- og automation, sikring, kommunikation, energioptimering samt elektromekanik.

Grundfos Dk A/S

Martin Bachs Vej 38850 Bjerringbro

V. Løwener A/S

Smedeland 22600 Glostrup

Elektro Gruppen A/S

Lukket

Maltvej 16-209700 Brønderslev

Midtjydsk Elektro A/S

Rønnebærvej 47400 Herning

Krüger Aquacare A/S

Fabriksparken 502600 Glostrup

M. Iversens Sønner

Gl Jellingvej 167100 Vejle

Helmuth Nielsen & Søn ApS

Werner Larsens Vej 54930 Maribo

Lemvigh-Müller

(3)

Hjørringvej 1659900 Frederikshavn

A/S Elektro-Jørgensen Randers

Alsvej 48940 Randers Sv

VVS-Shoppen.dk

Søren Nymarks Vej 158270 Højbjerg

Lemvigh-Müller

Tomsagervej 48230 Åbyhøj

Hirtshals El-Motorservice ApS

Cort Adelersvej 29850 Hirtshals

Lemvigh-Müller

Grønlandsvej 11C8700 Horsens

Lemvigh-Müller

Blangstedgårdsvej 235220 Odense Sø