Se på kort

halm presning 

gav 25 virksomheder i dette område

Vester Ulslev Maskinstation

Alleen 64894 Øster Ulslev

Vi varertager både store og små opgaver.

Hasagergaard

Kirkeskovvej 85B8450 Hammel
logo

Hasagergaard er beliggende i de meget naturskønne arealer mellem Hammel og Hadsten. Vi udfører maskinstationsopgaver med gode moderne maskiner, herunder jordbehandling, såning, gyllekørsel, høst og halmbjergning. Vi har desuden en gårdbutik, hvor vi bl.a. sælger jordbær, kartofler, asparges, ærter, rabarber, æg, honning, suppehøns, uldplaider og slagtelam. Læs mere på hjemmesiden eller kontakt os på 86961953.

Lunde Entreprenør & Maskinstation

Åbent

Gl. Lundevej 16830 Nørre Nebel
logo

Lunde Entreprenør & Maskinstation har over 40 års erfaring og beskæftiger sig med landbrugs-, entreprenør-, og kloakarbejde samt vognmandskørsel.Stabil og pålidelig kvalitetsarbejde er, og har altid været, i højsædet.Vi har 20 dygtige medarbejdere og en moderne maskinpark, der danner grundlaget for de ydelser vi tilbyder.Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder, derfor kan du kontakte os døgnet rundt.

Allestrup Maskinstation A/S

Museumsvej 49610 Nørager
logo

Er du på udkig efter en maskinstation, der giver mulighed for gyllekørsel og slamsugning? Så er du kommet til det helt rette sted. Allestrup Maskinstation er en moderne maskinpark, der laver alle former for markarbejde. Vores maskinpark ligger i Nørager, men vi kører gerne ud i Hobro, Aars og omegn. Vi er sammenlagt 12 ansatte, som hver især er veluddannede inden for markarbejde og håndtering af de respektive maskiner.

Egekærslund A/S

Grønvej 1005260 Odense S
logo

Egekærslund A/S beskæftiger sig indenfor landbrug, entreprenør, park og sport og skovbrug. Vores mission er at tilbyde serviceydelser & innovative løsninger til pasning af jord og alt der gror! Vores vision er: at være fleksibel & efterspurgt samarbejdspartner, der ved hjælp af en alsidig maskinpark, og kompetente medarbejder kan levere kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Erling Kjærs Maskinstation ApS

Røddingvej 57480 Vildbjerg
logo

Erling Kjærs Maskinstation udfører gylle, majssåning, såning, høst snitning. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger for, såfremt vejr og vind tillader det, altid at overholde aftalte betingelser og leveringstider. De senere år er der kommet nye arbejdsopgaver i form af en mindre produktion af landbrugsmaskiner. Læs mere på hjemmesiden.

Varde Maskinstation

Elinelundvej 86800 Varde
logo

Få opgaver er for store - ingen er for små! Vi er en moderne maskinstation, der har eksisteret i mere end 75 år. Vi varetager opgaver indenfor landbruget, grønne anlæg, entreprenøropgaver, naturpleje - søgeord og vandløb, og vognmandsopgaver.

Hansen Maskinstation A/S

Uglerupvej 104300 Holbæk
logo

Vi udfører alle former for markarbejde for landmænd og fritidslandmænd i hele Vestsjælland. Vi producerer og sælger også hø, halm og wrap til fodring af kvæg og heste. Kontakt os for en uforpligtende snak om dine opgaver på tlf. 59 46 21 22 eller send os en mail på [email protected]

Timring Maskinstation A/S

Åbent

Møltrupvej 1137480 Vildbjerg
logo

Timring Maskinstation A/S er en moderne maskinstation der vægter kvalitet, fleksibilitet og troværdighed. Vi ønsker at være en professionel samarbejdspartner for vores kunder, og vores maskiner holder vi altid up to date, så vi kan tilpasse os de fleste opgaver. Vores ansatte forstår at håndtere vores moderne maskiner, så vores kunder altid er sikre på at de opgaver de stiller os, bliver udført korrekt. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Egelunds Maskinstation

Assendløsevejen 504130 Viby Sjælland
logo

Velkommen til Egelunds Maskinstation. Kontakt os for yderligere information.

Jørgens Maskinstation A/S

Filskovvej 127200 Grindsted
logo

Vi har det bedste grej og den bedste service. Hos os koster kvalitet ikke ekstra. Vi har kun rutineret mandskab med stor erfaring. Vi løser enhver opgave hurtigt og professionelt - tilfredse kunder er vores varemærke.

Jc Markservice

Gl Råstedvej 87500 Holstebro

Jc Markservice - alt i naturpleje. Herunder høst, såning, gødning og meget mere. Kontakt os hvis der ønskes yderligere informationer eller ved interesse.

Erling Kjærs Maskinstation

Røddingvej 57480 Vildbjerg

Maskinstation v/ Ole Nielsen

Terpvej 49690 Fjerritslev

Vittrup Maskinstation

Nørre Vittrupvej 36650 Brørup

Kratgård's Maskinstation

Kratgårdsvejen 33720 Aakirkeby

Tornved Maskinstation

Tornved Byvej 154450 Jyderup

Teglgaard Maskinstation

Uge Teglgård 16392 Bolderslev

Maskinstation v./Kasper Rosenkrantz Larsen

Elmevej 99982 Ålbæk

Nordals Entreprenørforretning

Hellesøvej 356430 Nordborg

Høegh og halmpresning

Møllevej 314960 Holeby

Høgholt Maskinstation

Sandelsvej 389440 Aabybro

Udlejer Arne Nielsen

Rogenstrupvej 448800 Viborg

Hønsinge Maskinstation

Gl Hønsingevej 74560 Vig

Sanggaard Maskinstation

Sanggårdvej 27500 Holstebro