Se på kort

halmfyr 

gav 16 virksomheder i dette område

Smedemester Jan Nielsen Aps

Tømmergade 116830 Nørre Nebel
logo

Vi er et autoriseret VVS-firma med mange års erfaring, som lægger vægt på kvalitet og god service! Vi udfører alle typer opgaver inden for sanitet, vand, vacuum, varmepumper, jordvarme, solvarme og meget mere. Skal du renovere eller bygge nyt, står vi gerne til rådighed med vejledning om hvilken løsning, der vil være den bedste i forbindelse med dit hus. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Allelev Smedie & Landbrugsservice ApS

Allelevvej 58570 Trustrup
logo

Jeg tilbyder et grundigt udført håndværk og ligger vægt på at udføre opgaven til din tilfredsstillelse. Jeg udfører almindeligt smedearbejde såsom svejsning, klipning, bukning og reparation af landbrugs, maskiner/redskaber, små maskiner/plæneklipper m.m. Du er velkommen til at kontakt mig, hvis du har spørgsmål.

Adelholm VVS ApS

Sundgårdsvej 738700 Horsens
logo

Adelholm VVS har igennem årerne løst en række forskellige vvs-opgaver for vores lokale skole og fritidsordninger, for områdets erhvervsdrivende, for idrætsforeninger, for de større boligforeninger og for den enkelte husejer. Vi har stået for alt fra varmestyring til badeværelsesrenovering, fra opsætning af nye anlæg til udskiftning af rør og faldstammer. Vi kan således klare både de store udfordringer og de små rutiner. Men uanset opgavens art, så gør vi altid vores yderste for at levere et godt og langtidsholdbart stykke arbejde, som gør vores kunder tilfredse.

Handyman Hansen

Frankerupvej 344400 Kalundborg
logo

Handyman-Hansen er et lokalt altmuligman firma, der udføre Hækklipning, Græsslåning, Ejendomsservice og Service på varmepumper. Handyman Hansen er KMO godkendt så jeg må udføre service på varmepumper op til 2,5kg kølemiddel.

Hou-Hals VVS ApS

Strandvejen 49370 Hals
logo

Vi har autorisation som både VVS- og kloak installatør. Vi holder os opdateret på ny teknologi, love og regler, og vi har erfaringen og kapaciteten til at klare både store og små opgaver. Vi dækker hele VVS-området, varmepumper, forskellige varmeanlæg, smede- og blikarbejde, og kloakering. Hvad enten der er tale om nye installationer, renovering eller almindelig service, er vi altid klar til at yde et godt stykke arbejde til en fornuftig pris.Ring og få en uforpligtende snak om din opgave.

Smede- & Blikkenslagermester Per Mortensen A/S

Lundsager 35750 Ringe
logo

Hvis du vælger Per Mortensen som din VVS Installatør er du sikret godt håndværk, høj kvalitet og dedikeret service hele forløbet igennem. Vi beskæftiger os med en masse former for VVS-opgaver og bestræber os altid på at levere et gennemarbejdet resultat. Du kan regne med vores konkurrencedygtige priser som matcher både dine behov og din økonomi. Vil du vide mere, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Kongstubbe

Kongstubbevejen 73700 Rønne

ON Work

Tøndervej 116280 Højer

Kaas Staalbyg A/S - KF Halmfyr

Hjulmagervej 129490 Pandrup

Jack Foged A/S

Fangelvej 985672 Broby

Bhkv Halmfyr

Boulstrupvej 108300 Odder

HYBEL - VVS TEKNIK ApS

Nordre Ringvej 1215700 Svendborg

Møllers VVS & Blik ApS

Kirkediget 86800 Varde

Næblerød Vvs ApS

Elsenbakken 53600 Frederikssund

Otterup vvs ApS

Langelinie 115450 Otterup

VVS-Gården Svendborg ApS

Nordre Ringvej 1215700 Svendborg