Se på kort

hella service partner 

gav 14 virksomheder i dette område

Hella Service Partner, Kædekontor

Hvidkærvej 215250 Odense Sv

Benny Hansen's Autohandel

(5)

Snerlevej 16100 Haderslev
logo

Vores værksted udfører alle former for reparationer, service og vedligeholdelse på netop din bil. Et spændende, langt liv med franske biler med speciale i Citroën var udslaggivende, da Benny Hansen overvejede at gøre fritidsinteressen om til sit levebrød. Benny Hansens Autohandel blev etableret i 1985. Siden da har vi arbejdet med franske biler bl.a. mærker som Citroën, Peugeot og Renault.

Beck's Autoservice

Lukket

Håndværkersvinget 76360 Tinglev
logo

Reparation af alle bilmærker til konkurrencedygtige priser! Import af tyske kvalitetsbiler! Dæk og sporing! Alt i service også nye biler, der er under garanti! Service af aircondition til konkurrencedygtige priser! LPG og Bio LPG gasanlæg. Kun faglært personale! Firmaet har eksisteret siden 1998, Brian Beck er udlært i Øster Højst og senere ansat hos Toyota i Tønder i 8 år. De ansatte er vilde med teknik og videreuddannelse inden for faget.

Au2hans - Hans Rørbæk

Åbrinken 57850 Stoholm Jyll
logo

Autohans - Hans Rørbæk tilbyder professionel service og reparation af alle bilmærker og modeller, fra ældre biler til nye. Kontakt os for mere information, eller eventuel tidsbestilling. Du kan også kontakte mig på mobil: 2462 0072. Vi ser frem til at høre fra dig.

J O Auto ApS

Lukket

Rødovrevej 1532610 Rødovre
logo

Vi er et kvalitetsbevidst autoværksted og bilforhandler. Vi har ca. 20 biler i forskellige prisniveauer. Vi er en del af MekoPartner og giver 3 års garanti på reservedele. Vi reparerer biler af alle mærker.

Kirk Auto

Lukket

Engtoften 16L8260 Viby J
logo

Skal din bil have førsteklasses behandling, så kig ind til Kirk Auto. Vi udfører alle former for service og vedligeholdelse på de fleste biler, herunder særligt Citroën og Peugeot. Desuden tilbyder vi lakeringer, pladearbejde, undervognsbehandling, udskiftning af ruder, reparation af stenslag og bremsemåling m.m. Vi giver alle vores kunder gratis synstjek, så de frit kan danne sig overblik over, hvad det vil koste at klargøre bilen til syn.

Grenaa Autoservice

Lukket

Århusvej 68500 Grenaa
logo

Hos dit lokale HELLA SERVICE PARTNER autoværksted har vi kunderne i fokus. Vi hjælper dig hele vejen fra det øjeblik, du kommer ind på vores værksted, til du igen er flot kørende på landevejen. Det er nemlig vores mål at passe godt på din bil ! - og du undgår dermed ubehagelige overraskelser. På et HELLA SERVICE PARTNER autoværksted kan du forvente, at der bliver anvendt reservedele af samme eller tilsvarende kvalitet som bilproducenterne – vi går IKKE påkompromis med kvaliteten.

Herrup Auto ApS

Søvejen 97830 Vinderup

TST Biler

Lukket

Niels Ebbesens Vej 87500 Holstebro

CB AUTO

Lukket

Lindelunden 48960 Randers Sø

Høng Autoværksted I/S

(5)

Hovedgaden 35B4270 Høng

Stenhøj Auto

Fløjstrupvej 1578330 Beder

Husrækkens Værksted/Hella service partner værksted

Lukket

Døjringe Huse 84180 Sorø

Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS

Lukket

Vesterhavsgade 1096700 Esbjerg