Om firmaet

Hou Hallen er fra 1991 og er en selvejende institution. Den ligger lige op ad idrætsanlæg med boldbaner og tennisbaner. Hallen har cafeteria og fest- og mødelokaler, se disse links. Gosmer-Halling Menighedsråd har kirkekontor i...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 55 70...
Adresse

Skolegade 65

8300 Odder

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Hou Hallen er fra 1991 og er en selvejende institution. Den ligger lige op ad idrætsanlæg med boldbaner og tennisbaner. Hallen har cafeteria og fest- og mødelokaler, se disse links. Gosmer-Halling Menighedsråd har kirkekontor i Hou Hallen. Bestyrelsen arbejder med planer om udvidelse af hallen: Flere omklædningsrum, værested for børn og unge, badminton- og squashbaner. Der er petanquebaner lige uden for hallen.

Fra idé til virkelighed

Forarbejdet til hallens tilblivelse startede i 1986, hvor en gruppe entusiastiske borgere blev enige om, at Hou skulle have en idrætshal. Der viste sig heldigvis hurtigt at være stor opbakning til projektet fra lokalbefolkningen, som flittigt deltog i diverse arrangementer, som blev søsat for at skaffe penge til byggeriet. Først i 1989 begyndte pengene for alvor at skæppe i kassen.

I en weekend i april måned gik ca. 40 frivillige fra dør til dør og solgte gavebreve til støtte for hallen. Denne weekend overbeviste bestyrelsen om, at en hal var en realistisk mulighed, idet gavebrevssalget indbragte ca. 170.000 kr.

Nu kom der skub i projektet og i de næste 2½ år, blev der arbejdet på højtryk med den utroligt entusiastiske formand Torben Lohmann som en fantastisk drivkraft.

Belåning til idrætsbyggeri var en meget vanskelig sag, men i sidste øjeblik, inden beregnet byggestart, sagde Nykredit og Unibank i fællesskab ja til at belåne projektet med 2.200.000 kr. Dette beløb var, hvad der manglede, efter at Odder Kommune havde givet et anlægstilskud på 1.676.000 kr, og HOIF havde indskudt 650.000 kr, som stammede fra salget af den gamle sportsplads på Skovvej.

Byggeriet gennemførtes herefter planmæssigt - dygtigt styret af arkitektfirmaet Thorup Rasmussen A/S. Den samlede pris for hallen inklusiv inventar blev på 5.100.000 kr.

Hou Hallens valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Hou Hallen

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

5

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Hou Hallen findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

DEN SELVEJENDE INSTITUTION HOU-HALLEN

CVR-nr:

14040137

Selskabsform

Fonde og andre selvejende institutioner

Selskabskapital

0

NACE-branche

931100 Drift af sportsanlæg

561010 Restauranter

Startdato:

01-01-1989

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

86557088

86 55 70 88

8655 7088

86 557 088