Se på kort

husinstallationer 

gav 15 virksomheder i dette område

Skals EL

Lukket

Industriparken 48832 Skals
logo

Skals Installationsforretning A/S er et solidt foretagende med nære personlige relationer, og med ca. 10 -15 ansatte løser vi såvel store som små arbejdsopgaver inden for private, som bla. Alarm og sikring, solceller, Boxer, hvidevare, Vi udfører alle slags opgaver, og har derudover butik hvor vi altid har fordelagtige priser på vores el & VVS materiel. Vi udfører også opgaver for indrustrien, landbruget, osv. Vores mål er ikke at blive størst, men at være bedst! Kontakt os for information.

Birk Teq A/S

Lukket

Hedelandsvej 77400 Herning
logo

Står du og mangler en elektriker, el-installatør, energivejleder, en specialist inden for solceller, varmepumper, tele, data, tyverialarmer eller anden form for sikring, finder du dem alle under samme tag hos Birk TeQ A/S. Vi løser alle el- og teknikopgaver nemt, sikkert og pålideligt. Ønsker du en samlet løsning vedrørende tyverialarm, el og al øvrig teknik, kan du kontakte Birk TeQ A/S allerede i dag.

ASG El-TEK ApS

Voldum-Rud Vej 778370 Hadsten
logo

Vi yder professionel service til både erhverv og private - og beskæftiger idag 5 elektriker svende og 2 lærlinge.

SR-Electric ApS

Lukket

Lerbækken 45970 Ærøskøbing
logo

Hos SR-ELECTRIC er vi et godt team, der udelukkende består af faglærte. Vi er alle som minimum udlærte elektrikere. I dagligdagen trækker vi på hinandens erfaring og vi er gode til at sparre med hinanden. Det giver tilsammen en stærk virksomhed, der klarer alt lige fra reparation af en gyllepumpe til montering af en lysleder.

Hanstholm El-Teknik ApS

Molevej 367730 Hanstholm
logo

Vores autoriserede elektrikere og el-installatører servicerer både private kunder og virksomheder med el-installation og energioptimering. Vi har bl.a. en stor kundekreds inden for fiskeindustrien, landbruget og offentlige virksomheder.

Sydjysk Eltekniq ApS

(3)

Sarupvej 306470 Sydals
logo

Søger du en professionel elinstallatør, hvor du kan stole på at få leveret løsninger af særdeles høj kvalitet, som dækker alle dine ønsker og behov? Så står vi klar til at tage hånd om dig og din opgave.​ Vi har høje krav til os selv og vores arbejde, og vi går der aldrig på kompromis med kvaliteten eller servicen. Vi vægter ydermere den gode kundeoplevelse særligt højt og tillader ikke, at du som kunde efterlades med en dårlig oplevelse eller halvfærdige løsninger.

Elektrikeren v/ Tom Knud Jensen

Agervej 38B9970 Strandby

JP Køl & klima

Bøgekildevej 10K8361 Hasselager

Selskabet Af 18. Juli 2018 A/S

Islevdalvej 2082610 Rødovre

Inter Electric ApS

Sandbakken 11A3660 Stenløse

EL & VVS Vagten

Rådhusvej 294640 Faxe

MS Total VVS af 2007 ApS

Landskronagade 802100 København Ø

Aaquist Electric ApS

Lukket

(4)

Kobakkevej 23540 Lynge

Supply Team Installation ApS

Mosede Højvej 472670 Greve

Øbro Elektric ApS

Marstalsgade 22100 København Ø