Ruteplan

indramning af glas

gav 571 firmaer
Kort
  • Bjælkevangen 17
    2690 Karlslunde
    Vis ruteplan
    46 15 51...
    Vis nummer
    Reel Glas ApS er din seriøse samarbejdspartner, når det gælder opgaver i glas. Vi udfører blandt andet udskiftning af thermoruder, indramning af billeder, glasslibning og mange andre spændende og udfordrende opgaver. Vores mål er kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sætter en ære i altid at overholde indgåede aftaler og leveringstider samt gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af det givne projekt. Kontakt os for yderligere information, Rene mobil: 40541558.
  • Valby Langgade 201
    2500 Valby
    Vis ruteplan
    36 16 21...
    Vis nummer
    (1
    Alt glarmesterarbejde udføres. Ring og få et uforpligtende tilbud eller en snak om opgaven.
  • Storegade 1E
    7620 Lemvig
    Vis ruteplan
    97 82 13...
    Vis nummer
    Lukket
    Vi varetager alle typer tømrer-, snedker-, låse-, gulv- og glarmesterarbejde og er dit bedste og mest effektive valg af samarbejdspartner ved nybygning, ombygning eller gør-det-selv-byggeri. Vi er blandt de førende i Lemvig området inden for energirenoveringer og er i samarbejde med Teknologisk Institut og Dansk Byggeri, uddannet Energivejleder. Trænger din bolig til et energi-tjek, kommer vi gerne forbi og gennemgår huset sammen med dig. Kontakt os for mere information.
  • Hyltebjerg Allé 8
    2720 Vanløse
    Vis ruteplan
    38 74 42...
    Vis nummer
    (1
    J & S Nilausen udfører opgaver for private, institutioner, butikker og kontorer. Alle former for glarmester arbejde udføres, med speciale indenfor altanafskærmning / altansidestykker efter specialmål.
  • Løjtegårdsvej 171
    2770 Kastrup
    Vis ruteplan
    27 28 56...
    Vis nummer
    Åbent
    Låsesmed, tømrer og glarmester i København og omegn. Har du brug for låseservice, tømrer- eller glarmesterarbejde i København? Vi er uddannet både som tømrer/snedker og låsesmed og tager desuden hånd om langt de fleste glarmesteropgaver. Vi er seriøse, pålidelige og kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.​ Vi har DØGNSERVICE.
  • Bredgade 77
    7760 Hurup Thy
    Vis ruteplan
    97 95 20...
    Vis nummer
    Vi tilbyder totalløsninger inden for tømrerfaget og glarmesterfaget. Med mange års erfaring kan vi tilbyde vores kunder, private såvel som erhverv en optimal løsning. Vi bistår i alle byggeriets faser, herunder rådgivning, projektering, tegning, myndighedsspørgsmål og tilladelser m.m. Vi løser derudover alle opgaver fra indramning af billeder til salg og montage i forbindelse med større nybyggeri.
  • Vesterballevej 15, Snoghøj
    7000 Fredericia
    Vis ruteplan
    75 94 11...
    Vis nummer
    Lukket
    Vi beskæftiger os hovedsagligt med udskiftning af glas, glasbearbejdning og udførelse af facadelukninger udført i aluminium kombineret med glas eller lignende. Tarpgaard A/S har eksisteret i mere end 25 år og er ekspanderet fra mindre Glarmesterforretning til i dag at være en af landets førende og mest anerkendte glas og facadeentreprenører. Tarpgaard A/S råder over eget glas og aluproduktion samt projekterings afdeling.
  • Nørremarksvej 5, Ibsker
    3730 Nexø
    Vis ruteplan
    20 20 21...
    Vis nummer
    Åbent
    Glarmester Bornholm er bossidende i Nexø, men dækker naturligvis hele øen. Vi tilbyder således glarmester arbejde lige fra Rønne, Aakirkeby og Nexø til Gudhjem, Allinge og Hasle. Vi arbejder kun med kvalitetsglas, og har fuld garanti. Alt fra termoruder til drivshusglas og billedindramning.
  • Store Glasvej 38
    5000 Odense C
    Vis ruteplan
    40 45 49...
    Vis nummer
    Lukket
    Den Blå Glarmester er et lille, fleksibelt og effektivt glarmesterfirma, som er centralt placeret lige i hjertet af Odense. Vi er et traditionelt glarmesterfirma, som forstår at blande nye tiltag med godt, gammeldags håndværk. Vi sælger al slags glas, udskifter termoruder og isætter hele vinduer og døre. Men vi er også rutinerede i de mere specielle ting, herunder restaurering, indramning, sandblæsning, slebne spejle m.m. Læs nærmere på vores hjemmeside.
  • Sønderborgvej 204A, Svejrup
    6200 Aabenraa
    Vis ruteplan
    74 45 19...
    Vis nummer
    Vi kan fx. tilbyde dig værnglas som er den elegante løsning til udendørs trappe eller terrase, og kan fås i både klart glas også mat hvis der ønskes mere privatliv. Vi laver også brusedøre og brusevægge på specialmål. Står du overfor et nyt projekt, så er du altid velkommen til at kontakte os: Telefon Nordborg: 74 45 19 58, Telefon Sønderborg: 74 42 19 58, Telefon Gråsten: 74 65 19 58, Telefon Padborg: 74 67 19 58, Telefon Åbenrå: 74 63 19 58
  • Hjulmagervej 26
    9000 Aalborg
    Vis ruteplan
    98 12 00...
    Vis nummer
    (1
    Lukket
    Aalborgs ældste glarmesterfirma, som bl.a. tilbyder butiksruder, sikkerhedsglas, blyruder, plexiglas/acryl, spejle og hylder m.m. Vi lægger vægt på god kvalitet og tilfredse kunder. Kontakt os for mere information.
  • Nørrevang 15
    4300 Holbæk
    Vis ruteplan
    59 43 04...
    Vis nummer
    (1
    Lukket
    Glarmesterfirmaet G. Holst & Søn ApS er et familiefirma grundlagt 15. oktober 1912. Vi leverer håndværksmæssigt korrekt udført glarmesterarbejde til konkurrencedygtige priser til private, erhverv og det offentlige i Vestsjælland. Med eget værksted i Holbæk tilbyder vi et bredt spekter af specialopgaver og standardløsninger.
  • Krudtværksalleen 25B
    3300 Frederiksværk
    Vis ruteplan
    47 72 42...
    Vis nummer
    Lukket
    Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftale. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Kontakt for uforpligtende tilbud. Ved akut opståede skader, uden for åbningstid, ring DØGNTELEFON 21480820.
  • Navervej 5
    4660 Store Heddinge
    Vis ruteplan
    23 26 10...
    Vis nummer
    Alt glarmesterarbejde udføres, herunder indsætning af termoruder, salg af glas og vinduespolering erhverv og private. Ring for nærmere information.
  • Vestkajen 12
    9990 Skagen
    Vis ruteplan
    98 44 18...
    Vis nummer
    Skagens eneste Glarmester Forretning, med 40 års erfaring og døgnservice, vi arbejder med ALT hvad til faget hører, og mere til. Værkstedet findes på Skagen Havn, byens bedste beliggenhed.
  • Østervej 12
    2750 Ballerup
    Vis ruteplan
    44 97 08...
    Vis nummer
    (1
    Glarmester Sewohl Aps blev grundlagt i 1944 og siden har vi serviceret vore kunder med et smil på læben og en glasskærer i hånden. Vi har fra starten af fokuseret på præcision, hjælpsomhed og god service, som er retningslinjer vi har fulgt lige siden. Disse retningslinjer ligger også bag vores Motto: ’’Glarmester Sewohl - Glarmester til tiden’’
  • Nørregade 7
    6740 Bramming
    Vis ruteplan
    75 17 30...
    Vis nummer
    Vi løser alle typer glasarbejde og glarmesteropgaver med stort engagement. Ring i dag.
indramning af glas gav 571 firmaer
Static map