Se på kort

intelligente bygningsinstallationer 

gav 43 virksomheder i dette område

Aut.El-Installatør Lars Lundsgaard

Flynderborgvej 43000 Helsingør
logo

Aut. El-installatør Lars Lundsgaard løse alle typer installationsopgaver for private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner. Som kunde hos os kan du forvente en hurtig og effektiv service uanset opgavens omfang. Vores kompetenceområder dækker el-installationer, salg og reparation af hårde hvidevarer, tele-/datainstallation, intelligente bygningsinstallationer samt styring og regulering m.m.

Samsø El

Højvangsvej 128305 Samsø
logo

Samsø El tilbyder alt i el-installationer ved nybyg og renovering af eksisterende el-løsninger. Ved nybyg kan vi rådgive om de mange valgmuligheder indenfor el-materiel. Rådgivning vedr. beslutninger om valg mellem intelligente installationer eller klassiske el-installationer. Komfort, fleksibilitet, programmeringsmuligheder, edb-netværk (kablet eller trådløst), musiksystemer, indbyggede højttalersystemer, ventilation, belysning m.v. er blot nogle af de detaljer vi rådgiver om.

Kühl El Og Teknik ApS

Ribersvej 127200 Grindsted
logo

Vi køre ud fra Esbjerg og Grindsted.Vi leverer vores arbejde med et højt fagligt niveau og stolthed i vores arbejde.Vi bliver løbende efteruddannet og tager kurser for at kunne yde den bedste service og være opdateret med den nyeste viden inden for branchen.

Westergaard El

Hovedgaden 317260 Sønder Omme
logo

Westergaard El a/s tilbyder alt i el-installationer ved nybyg og renovering af eksisterende el-løsninger.Ved nybyg kan vi rådgive om de mange valgmuligheder indenfor el-materiel. Vi tilbyder også Rådgivning vedr. beslutninger om valg mellem intelligente installationer (IHC) eller klassiske el-installationer.

J & L Elektrik ApS

(5)

Rødengvej 354180 Sorø
logo

J & L Elektrik er aut. elinstallatør, som udfører alle former for elinstallationer hos private, erhverv og landbrug. Vores kompetence spænder over alt fra traditionelle elinstallationer til opgaver med intelligente elinstallationer og edb-netværk samt overvågning og sikring. Kontakt os gerne for et overslag eller en fastpris. Hos os er en aftale en aftale og kunden er altid i centrum.

Dansk HVAC Engineering A/S

Lunagervej 32650 Hvidovre
logo

Dansk HVAC Engineering A/S er en faglig teknisk velfunderet teknikentreprenørvirksomhed, etableret i 2003, som både er udførende, projekterende og rådgivende og som ud over at udføre den tekniske implementering af projekter, også lægger stor vægt på projektstyring og anlægsdokumentation.Opbygningen af virksomheden er baseret på et stort teknisk netværk med anerkendte velfunderede fagtekniske virksomheder inden for alle områder og den tekniske gennemførsel af projekter er baseret på anvend

El-Firma Knud Jørgensen

Amtsvejen 998930 Randers Nø
logo

El-Firma Knud Jorgensen udfører arbejde indenfor et meget bredt felt af el-installation. Vi klarer enhver opgave, både store og små, for private og erhverv. Vi løser selvfølgelig standardopgaver, men vi påtager os lige så gerne de svære specialopgaver indenfor enhver type af el-arbejde. Med 30 års erfaring i branchen har vi indgående kendskab til et meget stort område indenfor el-installationer, og samtidig har vi ekspertise til at gå i detaljer med særlige problemstillinger.

Hp El ApS

Støberivej 53660 Stenløse
logo

HP EL er din autoriseret elinstallatør i København og omegn, vi hjælper dig med alt elektriker arbejde, lige fra at sætte lamper op og til udførelse af moderne intelligente elinstallationer. Ingen opgave er for lille eller for stor, og du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.

Lemvigh-Müller

(3)

Hjørringvej 1659900 Frederikshavn

A Block ApS El-Installatør & Belysning

Avnedevej 122730 Herlev

Dahl's El

Højmarken 165492 Vissenbjerg

Enelco ApS

Herningvej 26A4800 Nykøbing F

E. Kallesøe Autoriseret El - Installationsfirma A/S

Generatorvej 35B2860 Søborg

A. A. El-Center A/S

Krondalvej 72610 Rødovre

Lemvigh-Müller

Vestre Landevej 696800 Varde

Lemvigh-Müller

Håndværkervej 69000 Aalborg

Lemvigh-Müller A/S

Nordager 36000 Kolding

HP El-Service A/S

Vestergade 978850 Bjerringbro

CWH-EL ApS

Refmosevej 62640 Hedehusene

Birkerød El-Teknik

Carl Plougs Vej 513460 Birkerød

Pfg Ejendom ApS

Græsmarken 15260 Odense S

H. Kobbernagel A/S

Toftekærsvej 82820 Gentofte

Enelco ApS

Eskilstrup Jernbanegade 174863 Eskilstrup

Ditlevsen & Skov Installationer A/S

Bibliotekvej 492650 Hvidovre

Høyrup & Clemmensen A/S

Bådehavnsgade 62450 København Sv