Se på kort

jernkonstruktioner 

gav 40 virksomheder i dette område

Røn Petersen ApS

Blytækkervej 68800 Viborg
logo

Røn Petersen ApS er en ordreproducerende smede- og maskinfabrik med speciale i rustfrit stål og aluminium. Vi er specialister i forskellige svejseopgaver og prodution af alle former for stålkonstruktioner. Med mange års erfaring inden for branchen, kan vi tilbyde vores kunder, private såvel som erhverv en optimal løsning i forbindelse med alle typer smedeopgaver. Læs nærmere på vores hjemmeside.

Vollerup Smedeland A/S

Vollerup Møllevej 56392 Bolderslev
logo

Ligegyldig om I har brug for en ny trappe i stål eller smedejern, en ny altan eller der er brug for at få rejst en ny stålhal, så står vi klar til at hjælpe jer. Hos Vollerup Smedeland ånder og lever vi for alle former for stålkonstruktioner til byggeriet og tilknyttede opgaver. Fra den mindste specialskrue og til kæmpe stålbygninger.

Fresa - Fredericia Sandblæsning & Industrilakering Fredericia

Værkstedsvej 37000 Fredericia
logo

Vi tilbyder sandblæsning og industrilakering af små og store emner samt tradionelt malerarbejde og udfører opgaver for både private og erhvervsdrivende indenfor jern/metal- og compositbranchen. Virksomheden ligger centralt placeret i trekantområdet med fine tilkørselsmuligheder til motorvej fra Fyn og Jylland. Kontakt os for mere information eller læs nærmere på vores hjemmeside.

Swiss Steel Denmark A/S

Strømmen 69400 Nørresundby
logo

Swiss Steel er en af Europas førende producenter af blankstål. Med dets fokus på højstyrkestål, specialstål, automatstål og konstruktionsstål, har Steeltec etableret sig selv som en vigtig partner til automobil, hydraulik og mekanisk industri. Hos Swiss Steel har vi et samarbejde med kunder, leverandører og forskningsinstitutioner for at udvikle den bedste stålløsning til en specifik applikation.

Aalegaard Smede v/Klaus Overgaard

Ålborgvej 2909690 Fjerritslev
logo

Vi udfører alle opgaver inden for smedearbejde og maskinkomponenter. Vedligehold og reparation af udstyr for industrien. Vi er underleverandør til industrien, hvor vi fremstiller styk antal fra 1-? Står du med et projekt eller en opgave, så bare ring, Hellere i dag end i morgen!!! Vi arbejder i stål, rustfri, aluminium, m.m. Alle typer dreje- og fræseopgaver udføres.

NF Smedeservice ApS

Smedebakken 155792 Årslev
logo

NF Smedeservice ApS løser alle smede- og maskinopgaver. Fra projekteringsfasen til den afsluttende montering stiller vi vores erfaring til rådighed. Vi løser opgaverne på vores eget værksted eller ude hos kunden. Vi udfører alle former for svejseopgaver, foretager reparationer og vedligeholdelse og bygger både små og store konstruktioner helt fra bunden. Vi har egen tegnestue, så vi i tæt samarbejde med kunden kan udvikle det design, der passer bedst. Kontakt os for flere informationer.

Genbrugsskrot ApS

Gadekæret 87860 Spøttrup
logo

Genbrugsskrot ApS handler med mange forskellige former for skrot. Det kan være jernskrot og elektronikskrot. Når du handler med Genbrugsskrot ApS er du sikret at dit skrot bliver korrekt bortskaffet og følger de miljømæssige krav. Vi har mange års erfaring som skrothandler.

Ejendomsselskabet Dalagervej ApS

Gadekæret 87860 Spøttrup

Ejendomsselskabet Dalagervej tilbyder opkøb af og afhentning af skrot, maskiner og jernaffald for private og erhverv over hele Midt- og Vestjylland. Vi har stor ekspertise inden for afhentning af forskellige typer af skrot, og vi hjælper dig gerne af med både jernskrot, kabelskrot og elektronikskrot.

LM Stål ApS

Tøndervej 566200 Aabenraa
logo

Virksomheden blev etableret i 1997 i Løjt Kirkeby, sidenhen er vi flyttet til Tøndervej 56 i Aabenraa, hvor vi også er at finde i dag.

H. J. Hansen Recycling a/s

Fynsvej 685500 Middelfart

RMIG A/S

(5)

Bodøvej 48700 Horsens

K.E.N. ApS

Poppelgårdvej 32860 Søborg

MT Højgaard a/s

Knud Højgaards Vej 72860 Søborg

Jysk Sprængnings Tjeneste ApS

Tinkerupvej 183080 Tikøb

H. J. Hansen Nedbrydning A/S

Havnegade 1105000 Odense C

H. J. Hansen Hadsund A/S

Hobrovej 1039560 Hadsund

Morsø Stålbyg ApS

Industrivej 327900 Nykøbing M

H. J. Hansen recycling a/s

A-Vej 132300 København S

H.J. Hansen Recycling A/S

Havnegade 1105000 Odense C

H. J. Hansen Recycling A/S

Manilavej 28000 Aarhus C

Bladt Industries A/S

(5)

Nørredybet 19220 Aalborg Øst

H. J. Hansen Recycling a/s

Vulkanvej 139220 Aalborg Øst

H. J. Hansen Recycling A/S

Energivej 177500 Holstebro

Smedeværkstedet Als ApS

Egebjergvej 156430 Nordborg

Imers Industries ApS

Industrivej 77700 Thisted