Se på kort

kampesten 

gav 21 virksomheder i dette område

Palle Ludvigsen Løgtved ApS

Gl Skovvej 21A4470 Svebølle
logo

Palle Ludvigsen Løgtved ApS tilbyder salg til af betontilslagsmaterialer, slotsgrus til stier i grønne områder samt kampesten til kystsikringsformål. Vi sælger til både private og virksomheder.

Claus & Svend Aage I/S

Højerupvej 124660 Store Heddinge
logo

Claus & Svend Aage I/S udfører en bred vifte af opgaver inden for vognmandskørsel. Vi løser store såvel som små opgaver, og vi samarbejder med både virksomheder, der løbende eller en enkelt gang har brug for vores ekspertise, samt privatpersoner i forbindelse med kørsel af grus, sten, brænde fra skov. Kontakt os for yderligere information om vores ydelser.

Aksel Nørgaard

Ingemannsvej 37100 Vejle
logo

Har du brug for nytænkning og hjælp til anlægning af have, kan vi være dig behjælpelig med mange års erfaring og store kreative evner. Jeg har arbejdet som selvstændig anlægsgartner siden 1997. Mit udgangspunkt ved anlæg af nye haver er at skabe balance mellem de enkelte dele, så haven kan danne rammen for harmoni og velvære. Sammen med dem og tilknyttede havearkitekter løser vi i samspil med vores kunder opgaver, hvor alles ønsker og ideer koges ned til specielle løsninger.

Birkely A/S

Cikorievej 285220 Odense Sø
logo

Birkely er et anlægsgartneri med 35 ansatte i sæsonen. Med udgangspunkt i Aunslev uden for Nyborg, og vore pladser i hhv. Odense og Middelfart, løser vi opgaver på hele Fyn.

K. Jacobsen International Transport ApS

Åbent

Hirsevænget 156000 Kolding
logo

Velkommen til Vognmand Kristian Jacobsen.

Birkely Anlægsgartnere A/S

Lukket

(5)

Åløkkevej 415800 Nyborg
logo

Birkely udfører alt anlægsgartnerarbejde inden for nyanlæg og renoveringer af haver og større anlæg for private, firmaer, institutioner, landskabsarkitekter, boligforeninger samt kommuner. Vi står altid klar med dygtige folk, der kan levere høj kvalitet til rimelige priser. Derudover udfører vi grøn pleje og vedligeholdelse samt salt- og snerydning. Kontakt os gerne for mere information.

Toftegaard's Brolægning

Staslundevej 334300 Holbæk
logo

Toftegårds Brolægning tilbyder belægning og renovering af enhver art til private og offentlige kunder. Vi udfører belægning af parkanlæg, indkørsel, torv, fortov, gågade, og have. Vores brolæggere har stor erfaring med at lægge brosten, kantsten, klinker og betonsten. Du er derfor velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker inspiration til lægning af sten eller gode råd om hold-barhed og egenskaber ved de forskellige typer af sten. Kontakt os for mere information.

Vognmand Kristian Jacobsen

Lukket

Hirsevænget 156000 Kolding

Billum Vognmandsforretning ApS

Vesterhavsvej 306852 Billum

Morten Nørgaard ApS

Kappa 148382 Hinnerup

Vognmand Casper Brandt ApS

Åholmvej 4B4320 Lejre

Brædstrup Vognmandsforretning A/S

Vestervangen 88740 Brædstrup

Bredballe Have- & Anlægsservice A/S

Bakken 17120 Vejle Øst

K-K Anlæg ApS

Brunbjergvej 44534 Hørve

Flauenskjold Vognmandsforretning

Ingeborg Skeels Vej 419330 Dronninglund

Lüt Haveservice

Store Valbyvej 224A4000 Roskilde

Heino Vistisen A/S

Lukket

Skovmøllevej 20A4700 Næstved

Vognmand.dk A/S

Salløvvej 1A4621 Gadstrup

LHM Lerche-Henriksen & Møller A/S

Lukket

Sdr. Tværkaj 37100 Vejle

Axel Hansen & Søn ApS

Toftumvej 107080 Børkop

Lindstrøm Trans

Højmarksvej 307330 Brande