Se på kort
Esbjergvej 306000 Kolding

Som medlem af Metal får du hjælp i faglige sager og arbejdsskadesager. Danmarks bedste jobformidling. Hjælp ved ledighed. Rådgivning om uddannelse. Gode overenskomster, der flytter grænser - og en lang række fordelagtige tilbud om rabatter og særordninger.

Peter Bangs Vej 302000 Frederiksberg

KS er fagforeningen for dig, der studerer eller arbejder med kommunikation, sprog eller marketing. Som medlem får du adgang til vores dygtige jurister og karrierevejledere, der ved, hvad der rør sig inden for de områder, som du arbejder med. Vi arbejder for at gøre vores medlemmer gladere, klogere og bedre til at opnå, det de vil. Kort sagt: Vi arbejder for at gøre både dig og dine vilkår bedre.

Granhøjvej 168600 Silkeborg

Bliv medlem af 3F Bjerringbro-Silkeborg og stå stærkere i dit arbejdsliv. Vi kender dit fag, din overenskomst og arbejdspladserne i dit lokalområde og står altid klar til at yde personlig vejledning og hjælp.

Niels Steensens Vej 1B2820 Gentofte

JEG 𝗋𝖺̊𝖽𝗀𝗂𝗏𝖾𝗋 𝗌𝗍𝖺𝗋𝗍𝗎𝗉𝗌 & 𝗌𝖾𝗅𝗏𝗌𝗍æ𝗇𝖽𝗂𝗀𝖾 𝗏𝖾𝖽 𝖻𝗋𝗎𝗀 𝖺𝖿 𝖾𝗇 𝗎𝗇𝗂𝗄 𝗄𝗈𝗆𝖻𝗂𝗇𝖺𝗍𝗂𝗈𝗇 𝖺𝖿 "𝗅𝖾𝖺𝗇 𝗌𝗍𝖺𝗋𝗍𝗎𝗉 𝗆𝖾𝗍𝗈𝖽𝖾𝗋" & 𝗉𝗋𝖺𝗄𝗍𝗂𝗌𝗄𝖾 𝖾𝗋𝖿𝖺𝗋𝗂𝗇𝗀𝖾𝗋. +𝟧𝟢𝟢 𝗏𝗂𝗋𝗄𝗌𝗈𝗆𝗁𝖾𝖽𝖾𝗋 𝖽𝖾 𝗌𝗂𝖽𝗌𝗍𝖾 𝟣𝟢 𝖺̊𝗋. 𝖦𝖾𝗇𝗇𝖾𝗆𝖿ø𝗋𝖾𝗅𝗌𝖾 𝖺𝖿 𝗉𝗋𝗈𝗃𝖾𝗄𝗍𝖾𝗋 𝖾𝗅𝗅𝖾𝗋 𝗈𝗉𝗌𝗍𝖺𝗋𝗍 𝖺𝖿 𝖿𝗈𝗋𝗋𝖾𝗍𝗇𝗂𝗇𝗀 𝗂𝗇𝖽𝖾𝗇 𝖿𝗈𝗋 𝖺𝖼𝖼𝖾𝗉𝗍𝖺𝖻𝖾𝗅 𝗍𝗂𝖽 𝗈𝗀 𝗎𝖽𝖾𝗇 𝗏æ𝗌𝖾𝗇𝗍𝗅𝗂𝗀𝖾 𝗂𝗇𝗏𝖾𝗌𝗍𝖾𝗋𝗂𝗇𝗀𝖾𝗋.

Peter Ipsens Allé 1, 2. sal. -92400 København Nv
Nansensgade 19, 6. sal.1366 København K