Ruteplan

kernebor

gav 5 firmaer
Kort
 • Rytterhaven 24
  5700 Svendborg
  Vis ruteplan
  62 21 27...
  Vis nummer
  Lukket
  Materieludlejning med knowhow.Vi sætter en ære i, at kunne give en meget grundig instruktion, når du vælger materieludlejning hos os.vi udlejer stort set alle former for maskiner, lifte, skurvogne, rullestilladser og bukkestilladser.
 • Islevdalvej 187
  2610 Rødovre
  Vis ruteplan
  44 91 11...
  Vis nummer
  Lukket
  HELMUTH A. JENSEN A/S er grundlagt i 1913 med produktion af VIKING metalsavblade. Udover VIKING savblade repræsenterer HELMUTH A. JENSEN A/S agenturer primært på skærende og målende værktøjer. Gennem den 100 årige tilstedeværelse på det danske marked, har HELMUTH A. JENSEN A/S skabt en solid position med salg til bl.a. industrien, el-branchen, VVS-branchen, autobranchen, landbrug og "gør-det-selv" segmentet.
 • Mådevej 80
  6705 Esbjerg Ø
  Vis ruteplan
  75 45 23...
  Vis nummer
  Weide Diamantværktøj har gennem årene specialiseret sig i borende og skærende værktøj med diamant eller hårdmetal skær. Vort produktprogram spænder vidt. Vi fremstiller alle typer diamant- og hårdmetal kernebor på eget værksted og er leveringsdygtige til beton, sten, asfalt, mursten, gips, træ, plastik, gasbeton m.m. Kort sagt, kernebor til enhver opgave. Kontakt os for yderligere information eller besøg vores hjemmeside.
 • Marsvej 36, Alslev
  6800 Varde
  Vis ruteplan
  29 47 76...
  Vis nummer
  Lukket
  Firmaet har siden 2000 arbejdet med salg af diamantklinger og diamantkernebor. I 2003 startede vi produktion af dybe hulsave. Vi har gennem årene samlet viden om hulsave, diamantklinger og kernebor til skæring og boring, samt maskiner til dette. Derfor kan vi tilbyde vores kunder professionelt værktøj og rådgivning. Vi har gennem tiden opbygget et stort lager af hulsave, klinger og kernebor, for at betjene kunderne bedst og hurtigst muligt.
Din søgning på kernebor gav 5 firmaer og du har nået enden af ​​listen.
Static map