Se på kort

kevin murphy 

gav 21 virksomheder i dette område

Hair By Sala

Åbent

Bredgade 146990 Ulfborg
logo

Hos frisørsalonen Hair by SaLa er kvalitet, personlig betjening og behandling i højsædet. Vi tilbyder alt fra klip, farve og kurbehandlinger til opsætning og permanent. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste oplevelse og lægger stor vægt på at finde netop den frisure og de produkter, der passer bedst til dig. Velkommen ind i vores hyggelige omgivelser, hvor du vil blive mødt af ny inspiration og selvforkælelse. Book tid online på hjemmesiden.

Supernova Organic Hairstyling

Jernbanegade 1E, 1. sal.6000 Kolding
logo

Få en wellness oplevelse hos din økologiske og miljøvenlige frisør Supernova organic hairstyling. Bliv farvet med god samvittighed, mens du nyder et lækkert fodbad. Vores farver er så vidt muligt uden giftige, hormonforstyrrende, allergi fremkaldende stoffer. De indeholder ikke det allergi fremkaldende stof PPD (Para Phenyl Diamin). Deres holdbarhed er fantastisk. Prøv også vores lysninger som giver flotte blonde reflekser. Vær god ved dig selv og dit hår og oplev et sundt og lækkert hår.

Klip No 19

Åbent

Viborgvej 19A8830 Tjele
logo

I klip no 19 byder vi dig velkommen til en hyggelig og afslappet atmosfære. Her hos os tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker for dit hår, så du altid går her fra med en go oplevelse. Vi glæder os til at se dig i salonen.

Helles Salon

Lukket

Algade 264230 Skælskør
logo

Vi er en moderne frisørsalon, som holder øje med, hvad der er oppe i tiden.Vores professionelle og dygtige medarbejdere sørger altid for, at give dig den bedste rådgivning og behandling. Vores dagligdag i salonen foregå med et tæt samarbejde hvor vi hjælper og bruger hinandens kompetancer bedst muligt, vi spøger tit hinanden til råds så vi kan opnåt det fagligt bedste resultat hvergang. Vi betræber os på at yde den bedste behandling til dit hår og dig. Vi glæder os til at se dig.

Chlou

Åbent

(5)

Kastanievej 158930 Randers Nø
logo

Vi er et kreativt team af frisører, som sætter kvalitet, personlig betjening og behandling i højsædet. Vi lægger stor vægt på at finde netop den frisure og de produkter, der passer bedst til dig, og vi giver gerne råd om, hvordan du bedst plejer dit hår. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste oplevelse og holder os løbende up to date i forhold til de nyeste trends inden for hårmoden. Du er meget velkommen til at kontakte os for at booke en tid.

GreenHair By Julie

Åbent

Strandboulevarden 1122100 København Ø
logo

Greenhair er en miljøvenlig frisør på Østerbro, hvor vi ønsker at give dig et grønt alternativ til de traditionelle former for hårbehandling. Derfor bruger vi hos Greenhair udelukkende skånsomme produkter, som er både økologiske og miljøvenlige, så du kan give dig selv og dit hår den bedst mulige behandling. I salonen fokuserer vi hver dag på at udføre et professionelt stykke arbejde af høj kvalitet samtidig med, at der bliver sat god tid af til hver enkelt kunde.

Hairloungecph by Curt & Heidi

Åbent

Finsensvej 45C2000 Frederiksberg
logo

Salonen er ejet af Curt & Heidi. Efter mange år som ansat i frisørfaget, besluttede vi at åbne vores egen salon på Frederiksberg. Vi sætter pris på kvalitet og gode produkter. Det er vigtigt, at du/I føler Jer velkommen i vores salon, for I er ikke blot vores kunder - I er også vores gæster. Vi er medlem af "dofk", og vi har begge den 4-årige frisøruddannelse. Vi har begge haft stor fornøjelse af at være gode kollegaer de sidste 5 år. Dette har medført vores fantastisk venskab.

Yahzoo Hair

Åbent

Hjallesevej 975230 Odense M

Kevin Murphy Europe A/S

Refshalevej 163A, 2. sal. tv1432 København K

Heidi Vendelbo

Havnegade 10, st. sal.9850 Hirtshals

Shape Intercoiffure

Åbent

(5)

Bredgade 49, st5560 Aarup

Frisør Jette på Kongevejen

Kongevejen 52791 Dragør

Rapuntzel

Åbent

Svalevej 27100 Vejle

ZAX No. 10 ApS

Lukket

Agtrupvej 51B6000 Kolding

Pernilles Hair Shop

H C Andersensvej 124500 Nykøbing Sj

Bøgebjerg

Priorgade 34200 Slagelse

Stylissimo

Lukket

Gammel Jernbanevej 9, st. sal.2500 Valby

Hair Cut

Åbent

Søndergade 424900 Nakskov

Frisør Morgenhår

(5)

Holsteinsgade 9A8300 Odder

Frisør Troldspejlet

Jægergårdsgade 588000 Aarhus C

Salon Chess

Lukket

(5)

Skovparken 10C, kl. sal.3060 Espergærde
0