Se på kort

kipgryder 

gav 10 virksomheder i dette område

Salicath ApS

Troensevej 25C5700 Svendborg
logo

Salicath ApS er et Handelsselskab med kvalitetsprodukter primært til mejeri samt den øvrige levnedsmiddelindustri. Vores kernekompetencer ligger inden for områderne: Komplette maskinløsninger til hele mejerier, fyldning af flydende og viskøse produkter samt slutpakning og palletering. Vores forskellige agenturer afdækker områderne Danmark, Sverige, Norge og Island.

E.J. Service A/S

Åbent

Cikorievej 545220 Odense Sø
logo

Vi er et storkøkkenfirma med over 30 års erfaring. Vi har kunder i hele landet dog primært på Fyn og i Jylland. Vi er altid friske med et uforpligtende tilbud. Vi forhandler næsten alt og næsten alle mærker indenfor storkøkkenudstyr. Vi kan også tilbyde brugt udstyr. Da vi selv importerer meget af det professionelle udstyr, er vi meget konkurrencedygtige. Vi har tit nogle lagertilbud og demomodeller. Ring og hør på disse, eller kig på vores hjemmeside.

Fyns Storkøkken Service

Åbent

Rynkebyvej 2685350 Rynkeby
logo

Fyns Storkøkken Service tilbyder reparationer af industrikøkken inventar i hele landet. Vi servicerer både store og små virksomheder, om det er kunden med de 50+ butikker i landet eller enkeltmandsvirksomheden, så skelner vi ikke - vi løfter opgaven og værdsætter alle kunder.

O.S Teknik

Egedal 176100 Haderslev

Birch Service

Åbent

Rynkebyvej 2685350 Rynkeby
logo

Birch Service tilbyder reparationer af industrikøkken inventar i hele lanndet. Vi servicerer både store og små virksomheder, om det er kunden med de 50+ butikker i landet eller enkeltmandsvirksomheden, så skelner vi ikke - vi løfter opgaven og værdsætter alle kunder.

Statager & Partner AS

Vikingevej 289400 Nørresundby

Ziegler Service ApS

Hørby Alle 112770 Kastrup

Bent Brandt as

Åbent

Langdyssen 78200 Aarhus N

H.W.Larsen A/S, Administration

Åbent

Slagterboderne 151716 København V

Oluf Brønnum & Co. A/S

Ellekær 102730 Herlev