Se på kort

kloakrensning nordfyns 

gav 15 virksomheder i dette område

Norup Entreprenør og Vognmand ApS

Møllevej 665450 Otterup
logo

Norup Entreprenør og Vognmand er en seriøs og kvalitetsbevidst virksomhed, der leverer et godt stykke arbejde til konkurrencedygtige priser og altid sørger for at overholde alle aftaler samt leveringstider - det er nemlig vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med det færdige resultat. Vi løser store såvel som små opgaver inden for jord-beton- og kloakarbejder. Med over 30 år i branchen har vi prøvet lidt af hvert og er altid klar til nye udfordringer.

RASMUSSEN & CO. APS / KLODAN

Lukket

Tokkerodvej 285462 Morud
logo

Klodan tilbyder totalløsninger inden for aut. kloakarbejde. Mange års erfaring kombineret med de nyeste teknologier gør, at vi i dag og i fremtiden kan leverer en optimal løsning i forbindelse med alle kloakopgaver - store som små. Vores kundekreds omfatter idag en lang række offentlige og private virksomheder, kommuner, forsikringsselskaber samt private borgere i hele Odense og Nordfyn. Klodan består i dag af engagerede og kompetente medarbejdere. Kvalitetssikret af Teknologisk Institut.

Kloakmester Torben Olsen

Bladstrupvej 815400 Bogense

Kloakmester Torben Olsen udfører alt inden for kloakarbejde. Vi lægger stor vægt på tilfredse kunder og udfører altid vores arbejde professionelt og korrekt. Vi står gerne til rådighed med vores ekpertise i forbindelse med nybyggeri, renoveringer m.v. Kontakt os gerne, hvis De ønsker yderligere information eller et uforpligtende tilbud.

Torneløkke

Lukket

Sundbrovej 395700 Svendborg
logo

Firmaet ligger i Svendborg og tager også imod kunder fra Nordfyns.

Torneløkke er et kloak-, anlægsgartner- og entreprenørfirma, der løser opgaver for private og virksomheder samt kommuner og boligselskaber. I samarbejde med kunden løser vi opgaven, og vi sætter en ære i at være i tæt dialog med kunden i hele processen. Sagt på en anden måde: Vi hjælper dig gennem processen fra idé til virkelighed. Vi er specialister i div. regn- og spildevandsløsninger samt jord-, beton- og anlægsarbejde. Læs mere på vores hjemmeside.

Øens Kloak- og Industriservice ApS

Æblehaven 105462 Morud

Entreprenør Yndgaard ApS

Birkholmvej 695471 Søndersø

J. A. Entreprise ApS

Søndergårdsvænget 105450 Otterup
logo

J.A. Entreprise er et entreprenørfirma i Otterup, som udfører alle former for entreprenørarbejde. Vi er et autoriseret kloakmesterfirma, som udfører alle opgaver indenfor jord, kloak, beton, dræn og belægning. Derudover udfører vi underboringer, kloakrenoveringer og stålrørsramning. J.A. Entreprise er et firma, som henvender sig til alle kundetyper og alle opgaver store som små vil blive løst med kvalitet og grundighed for øje og hvor kunden er i centrum.

Kurt Godskesen ApS

Kvindevadet 75450 Otterup

Nordfyns Kloakservice

Tørresøvej 1085450 Otterup

Kildegaard - Aut. Kloakmester & Entreprenør ApS

Guldbjergvej 175400 Bogense

Allround Byg A/S

(4.8)

Hans Egedes Vej 205210 Odense Nv

Munkerod 2007

Munkerodgyden 19A5200 Odense V

NK Anlæg

Lukket

Skydsbjergvej 265463 Harndrup

Backmann Entreprise ApS

Lukket

Middelfartvej 3195200 Odense V

Paarup Kloakservice

Munkerodgyden 19A5200 Odense V