gav 78 virksomheder i dette område
(4)
Kvalitetsbrød og -kager til hverdag og fest. I Vinthers Bageri ApS har vi stolte traditioner med hensyn til vores brød! Det mel vi bruger, er udelukkende formalet af korn, hvor landmanden står inde for, at der IKKE er anvendt stråforkortnings- og nedvisningsmidler (som fx round-up). Vi prøver altid at udvikle vores brød med hensyn til hviletider og omsorg for dejen. Vi arbejder med en klassisk brødfremstilling, der gør vores friskbagte brød til en kulinarisk oplevelse.
Vi har fra første dag sat os den målsætning, at vi skulle være de bedste til det vi kunne, til glæde for vores kunder. Derfor bruger vi kun de bedste råvarer. Vi er en traditionel bager som er fremme i skoene hvad angår de nyeste tendenser inden for faget. Vores forretning og produktion er i åbne omgivelser (åbent bageri), så kunderne kan følge med i afbagningen samt fremstilling af konditori. Her kan man altid stikke hoved indenfor og få en snak med vores medarbejdere om produktionen.
(4.8)
Hos Smørum Konditori laves alt fra bunden, efter gamle håndværkstraditioner. Her bages brød ved håndkraft og efter egne opskrifter. I konditoriet hersker nogle af landets dygtige bagere & konditorer. I konditorforretningens store vinduer ligger croissanter, tebirkes og kanelsnegle på rad og række. Og ved frokosttid rækkes skønne sandwich og lækre konditorkager ud i lange baner. "Vi har i mange år været kendt for vores altid velsmagende brød, men vi kan meget mere end det.