Se på kort

la biosthetique 

gav 10 virksomheder i dette område

Frisøren i Brogade

Lukket

Brogade 194600 Køge
logo

Vi tager vores arbejde meget seriøst, og derfor bruger vi kun de bedste produkter til både hårvask, pleje og farvning. Mens du drikker en kop kaffe eller the, tager vi os god tid til at tale om dine ønsker og afstemme dem med din hårtype. Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds, og forlader salonen med et hår, der bare sidder, som det skal. I mellem klipninger er du altid velkommen til at komme ind og få studset pandehåret uden beregning.

Salon Exaudi

Lukket

Høje Gladsaxe Torv 22860 Søborg
logo

Salon Exaudi tilbyder forkælelse og professionel behandling af dig og dit hår i en afslappet atmosfære. Salonen har været beliggende i Gladsaxe i over 40 år, hvor vi rådgiver om alt fra frisure til plejeprodukter. Vi forhandler flere forskellige professionelle og skånsomme hårprodukter, herunder Moroccanoil, GHD, La Biosthetique og Reviatalash m.m. Vi klarer ethvert hår og har kundevenlige åbningstider. Ring for at bestille tid eller mød os på Facebook. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Cassiopeia

Lukket

(5)

Perlegade 30B, st. sal., st. sal.6400 Sønderborg
logo

Hos Salon Cassiopeia er du i centrum under hele behandlingen, hvor der er god tid til både råd og vejledning. Du får en oplevelse af forkælelse og omhyggelighed i en afslappet atmosfære. Klik in på vores hjemmeside for at se mere eller kontakt os for yderligere information og booking af tid.

Cut'N Color v/Kirsten Balle Jacobsen

Lukket

Vardevej 66900 Skjern
logo

Cut'n Color har eksisteret siden 2005 og beliggende i Skjern. Vi har gode P muligheder lige ved døren.Jeg har arbejdet med BIOSTHETIQUE siden 2010 og følger med i diverse kurser."Kun på en sund hovedbund vokser et sundt hår"Kontakt os for tidsbestilling.

Passion by Bjerring

(5)

Søndergade 227080 Børkop

Fjord Salonen

Lukket

Bredgade 377870 Roslev

Biosthetique A/S

Lukket

Industrivej 76230 Rødekro

Stub by Stub

Lukket

(5)

Torvegade 8B7100 Vejle

Hair Room

Stubben 209260 Gistrup

Grøndahl Coiffure I/S

Lukket

Søndergade 8B7080 Børkop
0