Se på kort

lakforsegling 

gav 37 virksomheder i dette område

Helsinge Bilpleje ApS

Nørretoftevej 113200 Helsinge
logo

Effektiv rustbeskyttelse når kvalitet betyder noget. Vi anvender Mercasol produkter, som opfylder alle kendte produktkrav fra bilfabrikkerne og som er godkendt af teknologiskinstitut. Helsinge Bilpleje anbefales af FDM som foretager stikprøvekontrol af behandlede biler.

Køge Bilpleje ApS

Lukket

Foldagervej 14623 Lille Skensved
logo

Hos Køge bilpleje Aps går vi ikke på kompromis med kvalitet.Vi er et ungt team der går op i vores arbejde med liv og sjæl, vi kredser for detaljerne og sikrer vores kunder en ydelse som vi altid er stolte af.Vi har mange års erfaringer i både klargøring, polering og kundepleje.Vi følger udviklingen på området og udfører kun vores arbejde med de bedste produkter på markedet.Hos os kan du få alt fra en luksus vask og støvsugning til en 3 trins polering eller detailing.

J.P. Tamstorf Automobiler A/S

Lukket

Kirkestræde 54500 Nykøbing Sj
logo

Hos J.P. Tamstorf Automobiler A/S er du og din bil det vigtigste. Forvent derfor altid, at vi vil gøre det bedste for dig og din bil - og altid med et smil. Vi er Skandinaviens ældste autoriserede Ford-forhandler af nye og brugte biler samt serviceværksted og skadescenter med alt i reservedele og tilbehør. Finansering eller erhvervs- og privatleasing hjælper vi selvfølgelig også med. Velkommen ind!

Vm Bilhus

Lukket

Høegh Guldbergs Gade 448700 Horsens
logo

Hos VM Bilhus tilbyder vi reparationer af alle bilmærker, professionel klargøring og køb-salg af biler.

Sydjydsk El-Galvanisering A/S

Bavnevej 406580 Vamdrup
logo

Sydjydsk El-Galvanisering a/s startede i 1970, og har i mange år der er gået, oparbejdet en erfaring indenfor El-Galvanisering, hvorved vi kan tilbyde Dem en korrekt know-how på dette felt. Virksomhedens produktionsanlæg er fuldt automatiseret og er derfor i stand til at udføre en ensartet og præcis produktion. Virksomheden har i mange år arbejdet bevidst på miljørigtig galvanisering og er derfor rustet til fremtidens miljøkrav.

Hjørring Rustbeskyttelse og Polercenter A/S

Lukket

Ærøvej 199800 Hjørring
logo

Hos Hjørring Rustbeskyttelse finder De kun specialister, som er veluddannede til at rustbeskytte og pleje Deres bil. En velplejet bil giver dem rigtig tryghed og skaber respekt hos Deres omgivelser. Med en velplejet bil kan de trygt se både færdselskontrol og behandler i øjnene.

APJ Paint Svendborg

Lukket

Dronningemaen 805700 Svendborg
logo

APJ Paint er en professionel og pålidelig samarbejdspartner, når det gælder reparation af Deres bil. Vi udfører alle tænkelige opgaver som reparation af fælge, autolakering, kofangere og meget mere. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.

QB Auto

Ane Staunings Vej 58700 Horsens
logo

QB Auto udfører alt slags autoarbejde uden begrænsninger og lægger stor vægt på faglig kvalitet, samt højt service niveau.

Bilpleje-Centret

Lukket

Enghavevej 16950 Ringkøbing
logo

Bilpleje-centret - Alt i bilpleje! Når bilen skal "ligne" en ny, køres den hen til Bilpleje-centret, der har specialiseret sig i at "shine" brugtbiler op fra yderst til inderst siden 1992. Hver dag udsættes din bil for vind og vejr. Din bils lak er sårbar overfor den daglige påvirkning fra syreregn, ultraviolet lys, salt, luftforurening samt bilvask. Vores lakforsegling lægger sig som et diamant-hårdt beskyttende lag på lakkens overflade, der beskytter mod nedbrydelse og små vaskeridser.

Thy Bilplejecenter v/Tommy Sandbæk Kristensen

Kronborgvej 667700 Thisted
logo

Vi har lavet alt i polering på både biler, lastbiler, traktorer, campingvogne og lastbiler (evt. både). Vi forsøger at give dig den bedste oplevelse, du overhovedet kan opnå med dit køretøj, og stiler altid efter høj kvalitet. Her bliver der ikke overladt noget til tilfældighederne, og en bil forlader aldrig værkstedet, før vi er 110% tilfredse!

LK-Group

Lukket

Smedevej 23480 Fredensborg
logo

LK-Group hjælper med reparation og klargøring af din bil. Vi kan blandt andet tilbyde reparation af skader og forruder via forsikring, gratis lånebil og indvendig klargøring. Kontakt os for yderligere information eller ved interesse.

HV Elektro A/S - Bosch Car Service

Gartnerivej 177500 Holstebro

Byens Bilpleje

Herningvej 184800 Nykøbing F

RL Studio

Hvinningdalvej 70A, st. sal.8600 Silkeborg

Dalsgaard Biler A/S

Lukket

(5)

Frederikshavnsvej 2559800 Hjørring

Køge Pava Center ApS

(5)

Falkevej 44600 Køge

Aunsbjerg A/S

Lukket

Platinvej 396000 Kolding

GMY Dæk & Klargøring

Lukket

Niels Bohrs Vej 76000 Kolding

Kirkebak Bilpleje & Haveservice

Søndervangen 289490 Pandrup

Autofax René Lauersen

Asfergvej 428990 Fårup

LHG Group A/S

Nybodalen 17500 Holstebro

Philips Bilpleje

Holmegårdvej 157400 Herning

Holbæk Autocare

Højvang 44300 Holbæk

Topstykkets Autolakering ApS

Topstykket 43460 Birkerød

Bilpleje-Centret

Damgårdsvej 86893 Hemmet