landskabsarkitekter 

gav 4574 virksomheder i dette område

Have og Landskabs Design

Nørregade 30D9480 Løkken
logo

Havearkitekt Ole Kjær byder velkommen til have og landskabs design. Her har du mulighed for at få hjælp til planlægning af din fremtids have eller andet grønt anlæg. Rådgivning, vejledning og detaljeret plan eller ide-tegning. Kontakt mig nu, og få et godt tilbud!

Lea Nørgaard Landskab

Øster Søgade 221357 København K
logo

Tegnestuen udspringer af Nørgaard & Holscher landskabsarkitekter. Tegnestuen varetager opgaver inden for et bredt spektrum af landskabsarkitektens virkefelt, såvel ved selvstændig planlægning som i samarbejde med andre rådgivere. Arbejdsområderne spænder fra mindre haveanlæg til planlægning i tilknytning til større byggerier. En stor del af opgaverne knytter sig til pleje- og ældreboligområdet, renovering af boligområder, museumsbyggerier samt undervisningsinstitutioner.

Wad Landskabsarkitekter

Engtoften 3, st. sal. 158260 Viby J
logo

Vi er en landskabstegnestue med specialviden indenfor landskabs- og havekunst. Gennem analyse af stedets karakter og muligheder, udvikles ideer til opgavernes løsning, så man opnår bæredygtige anlæg. Vores løsninger er altid skabt ud fra helhedstænkning og en landskabsarkitektonisk opfattelse, som har sit afsæt i naturens mangfoldighed og organisk strukturerede design.

Eriksen Arkitekter M.A.A.

Studsgade 27, st. sal., st. sal.8000 Aarhus C
logo

Eriksen Arkitekter M.A.A., som har til huse i Aarhus midtby, kan løse en bred vifte af opgaver indenfor arkitektur, projektudvikling og entreprise projekter i både ind- og udland. Vores medarbejdere er højt engagerede og består af et veluddannet team af såvel konstruktører, arkitekter og administrativt personale. Med mere end 30 års erfaring har vi et solidt fundament for gennemførelse af alle byggeriets faser. Kontakt os gerne for yderligere information eller læs nærmere på vores hjemmeside.

Arkitektfirmaet Vallentin Haugland

Søndergade 26, st. sal.8700 Horsens
logo

Vallentin Haugland er et dansk arkitektfirma med afdelinger i Horsens og Middelfart. Vi tilbyder alle arkitektrelaterede ydelser indenfor bygningskunst, samt styring af byggeprojekter. Vore referencer består af såvel private som offentlige bygherrer. Vi arbejder med så forskellige projekter som byplanlægning, villaer, almene-boligbyggerier, firmadomiciler, kulturcentre, lufthavne og bilhuse. Vore opgaver omfatter både nybyggeri, ombygning og renovering.

Møllen Arkitekter ApS

Stengade 75B, 2. sal.3000 Helsingør
logo

Boysenhaver

Bülowsgade 618000 Aarhus C
logo

Havearkitekt Julie B. Boysen er uddannet havearkitekt og landskabsarkitekt og kan tegne en professionel haveplan. Få tegnet et spændende haveanlæg med haveplanlægning der imødekommer dine ønsker og behov. Det kan være at der skal ske en haveplanlægning så haven skal anlægges fra ny. Det kan også være at den skal omlægges eller at der skal foretages mindre ændringer. Uanset forudsætningerne kan jeg tegne et haveanlæg der også respekterer forholdene på stedet og bygningens arkitektur.

Danske Landskabsarkitekter

Peter Bangs Vej 302000 Frederiksberg

Urland

Otto Busses Vej 5, 2. sal.2450 København Sv

All Round Service ApS

Fællesejevej 414700 Næstved

Peder Wood

Fabriksvej 134960 Holeby

Schul Landskabsarkitekter ApS

Dronningensgade 73A, 2. sal.1420 København K

Green Sustainable Landscape ApS

Grenåvej 7348541 Skødstrup

T&B Landskab ApS

Adelgade 15, 4. sal.1304 København K

By Og Landskab Development ApS

Axeltorv 3, 1. sal.4900 Nakskov

Terra Nova Landskabsarkitekter ApS

Ballevej 1B8600 Silkeborg

Marianne Levinsen Landskab ApS

Wildersgade 51, 2. sal.1408 København K

By + Land ApS

Kattesundet 45, st. sal. th9000 Aalborg

Jens Thejsen

Tømmerstræde 12620 Albertslund

Havekonsulenten Langeskov A/S

(5)

Søgårds Alle 305550 Langeskov

Labland Architects ApS

Paradisgade 4C8000 Aarhus C

Landskabsrådgiveren, Landskabsarkitekt & Byggeøkonom, Karl Svansø Iversen

Kirstinelund 38660 Skanderborg

Den Grønne Gren A/S

Skovvænget 253480 Fredensborg

Landskabsark. Algren & Bruun

Nordre Strandvej 493000 Helsingør

Mp Havedesign

Holmelund 335560 Aarup