Se på kort

ledninger 

gav 96 virksomheder i dette område

DESITEK A/S

Sunekær 85471 Søndersø
logo

DESITEK A/S er et handels- og ingeniørfirma med kompetencer inden for drift og funktion af elektriske anlæg under unormale forhold. Speciale i lyn- og overspændingsbeskyttelse. Vi gør det mere sikkert at bruge el.

Greenline A/S

Lukket

Brovejen 104930 Maribo
logo

Greenline.dk er Danmarks største og ældste online forhandler af el-artikler og alle, både private og erhverv, kan handle hos os. I snart 40 år har vi stået for en nem, hurtig og sikker handel. Hos os kan du altid forvente en nærværende ekspedition og en engageret kundeservice med lyst til at hjælpe dig. Vi vil nemlig være kendt for Danmarks bedste kundeservice, og og selvom alt kan klares over internettet, så er hjælpen altid lige i nærheden.

Radiflex ApS

Møllehaven 184040 Jyllinge
logo

Radiflex er en moderne dansk plastproducent af krympeslanger, krympeflex, slanger, silicone tubes og profiler samt relaterende tilbehør. Vi råder over produktionsanlæg i Danmark og i Østeuropa, hvilket gør os til en fleksibel, attraktiv og global leverandør. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten – men er fleksible på alle andre punkter. Læs nærmere på vores hjemmeside.

Movement-El ApS

Stubmarken 123230 Græsted
logo

Kvalitetsbevidst og serviceminded El-installatør. Vi udfører alle opgaver inden for El og går særligt op i holdbare & bæredygtige løsninger. Vi starter altid ud med at give et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os for at høre nærmere omkring hvordan vi kan hjælpe dig.

Sydhavs Elektrikeren

Åbent

Musvitvej 274800 Nykøbing F
logo

Sydhavns Elektrikeren yder professionel rådgivning og arbejdskraft til dine projekter. Vi står klar til at hjælpe med alt lige fra udskiftning af dine gamle kontakter og gruppetavle, til opsætningen af dine ladestander og smart house løsninger.

Lysmesteren Helsingør

Åbent

Prøvestensvej 183000 Helsingør
logo

Lysmesteren er Danmarks største og mest seriøse kæde af belysningsbutikker - og landets førende lampeforhandler. Hos Lysmesteren finder du altid det største og mest kompetente sortiment, og vi har i mere end 10 år solgt lækre mærkevarelamper lige fra Le Klint til Louis Poulsen. Vi har original-forhandlingen på alle vores lamper, så hos os kan du altid være fuldstændig sikker på en hurtig levering af den originale vare - i den originale emballage.

GMI Energy ApS

Åbent

Vester Voldgade 901552 København V
logo

GMI Energy er forhandler af LED-pærer, fatninger og andre former for lysarmaturer. Vi kan også hjælpe med reparation af lamper samt inspiration og priser til dit næste udbud. Vi har efaring i at hjælpe elektrikere, el-ingeniører og arkitekter med deres projekt, og vi kan også hjælpe dig.

Legrand Scandinavia

Avedøreholmen 482650 Hvidovre
logo

Legrand er verdens førende specialist indenfor produkter og systemer til elektriske systemer og informationsnetværk, hvorend folk lever og arbejder. For at imødekomme behovet på det danske marked, har Legrand Gruppen etableret sig over hele landet som multispecialist tilbydende RM Kabelbaner, Cablofil, Zucchini og Legrand produkter og systemer.

Dyrholm Design Audio

Anelystparken 47, st. sal. th8381 Tilst

Sarpik Supply ApS

Iggiaanut 103905 Nuussuaq

LG Graveservice I/S

Åbent

Roldvej 1159610 Nørager

OFS Fitel Denmark ApS

Priorparken 6802605 Brøndby

Avnet Abacus A/S

Knudlundvej 248653 Them

Reka Kabel A/S

Himmelev Bygade 704000 Roskilde

Wire Solutions ApS

Nyvang 126400 Sønderborg

NKT Holding A/S

Vibeholms Allé 202605 Brøndby

Knivkunst

Teglværksvej 8A4200 Slagelse

Coferro A/S

Vesterlundvej 62730 Herlev

Roxanne

Blågårdsgade 5, 3. sal.2200 København N

Techlines

Hyttegårdsvej 13C3200 Helsinge

Omega Hi-Fi

Fruegade 13, st. sal. tv4200 Slagelse

Nordkabel A/S

Vestre Boulevard 139600 Aars

Nkt Cables A/S

Priorparken 5602605 Brøndby

Nkt (Denmark) A/S

Vibeholms Allé 202605 Brøndby

Arkil A/S, Anlæg

Høvejen 101A9400 Nørresundby