Om firmaet

Billeder siger mere end 1000 ord - Min fornemmeste opgave er at forevige de øjeblikke der betyder noget for dig. Så uanset om det brylluppet eller familien der skal tages billeder af. Så tilbyder jeg kompetent rådgivning og de...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
60 28 95...
Adresse

M.H. Fotograf

Møllegyden 19

5250 Odense Sv

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

0:00 - 24:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Billeder siger mere end 1000 ord - Min fornemmeste opgave er at forevige de øjeblikke der betyder noget for dig. Så uanset om det brylluppet eller familien der skal tages billeder af. Så tilbyder jeg kompetent rådgivning og de perfekte billeder til lige netop det du ønsker.

Yderligere information

I mange år har jeg arbejdet med foto og video, både som hobby men også som arbejde. Igennem min tid som fotograf, har jeg været med til at skabe unikke øjeblikke, for mine kunder igennem billeder.

Jeg udbyder primært fotografering til private, typiske opgaver vil være billeder af bryllupper og konfirmationer. Dog yder jeg også fotosessions til små og mellemstore virksomheder. Så skal der tages billeder af alle medarbejdere eller af jeres butik? Jeg klare det meste.

M.H. Fotografs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

M.H. Fotograf

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra M.H. Fotograf findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

M.H. Fotograf

CVR-nr:

43037986

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

742000 Fotografisk virksomhed

Startdato:

07-02-2022

Ledelse/Administration
Martin Hansen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

60289535

60 28 95 35

6028 9535

60 289 535