Se på kort
Skovbrynet 708450 Hammel

Malerfirma Peter Sørensen udfører alle former for indendørs malerarbejde hos private og virksomheder. Har du brug for hjælp til et projekt, giver vi gerne råd og vejledning i forbindelse med malerarbejdet. Vi er grundige og effektive og efterlader ingen spor, kun et smukt og veludført arbejde. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Pedersmindevej 58970 Havndal

Firmaet ligger i Havndal og tager også imod kunder fra Favrskov.

Velkommen til Hallundbæk's Malerfirma. Jeg har et lille maler firma, som ligger i Kastbjerg ved Hadsund. Mit firma går meget op i at der bliver udført et godt stykke arbejde og at det har en god kvalitet. Vi laver alt inden for malerarbejde.

Peder Skrams Vej 15220 Odense Sø

Firmaet ligger i Odense Sø og tager også imod kunder fra Favrskov.

Hos Malergruppen A/S Boris Christensen løser vi både de større komplekse opgaver for bygherrer og de mindre opgaver for den private husejer. Vi har mange års erfaring med at varetage malerarbejdet ved større byggeopgaver, hvor vi lægger vægt på en professionel koordinering og ledelse, så opgaven løses i tråd med den aftale, der er indgået med bygherren. Bygningsmaler i Odense - udførelse af professionelt malerarbejde.

Karlemosevej 195620 Glamsbjerg

Firmaet ligger i Glamsbjerg og tager også imod kunder fra Favrskov.

Mp Multiservice tilbyder forskellige slags services som f.eks. tømrerarbejde, malerarbejde, tagrenovering mm. Kontakt os for mere information.