Se på kort

malere kolding 

gav 71 virksomheder i dette område

Malerfirmaet Hans Henrik Jensen

Svanemosevej 386000 Kolding
logo

Bygningsmaling samt maling og restaurering af antikviteter og gamle møbler. Vi har over 40 års erfaring og er medlem af Danske Malermestre.

Malernes Aktieselskab Kolding A/S

Smedegade 56000 Kolding
logo

Malernes Aktieselskab Kolding sætter holdbar kulør på facader, rum og interiør i virksomheder, boligforeninger og hos private i trekantområdet. Malernes Aktieselskab er ejet af os, der arbejder der. Vi er alle faguddannede bygningsmalere. Fordi vi også ejer virksomheden, har vi hver især en interesse i, at alle vores maleropgaver udføres med den aftalte kvalitet. Vi leverer personlig malerkvalitet, som du har glæde af hver dag. Kontakt os gerne for yderligere information.

Malerfirmaet Vagn Poulsen A/S

Vejlevej 131C6000 Kolding
logo

Hos Malerfirmaet Vagn Poulsen har vi 25 års erfaring fra faget. Kombinationen af erfaring, dygtige folk, opdaterede metoder og viden inden for feltet er din garanti for et godt resultat hver gang. Vi løser alle typer af maleropgaver for private såvel som for erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Malere Søgeord

Vi stiller os gerne til rådighed som jeres professionelle sparringspartner. Vi kan rådgive om farver, materialer, produkter og smarte løsninger tilpasset den enkelte opgave.

Vis mere

Malerfirmaet Lars Erik Drescher

Jovavej 86000 Kolding
logo

Malerfirmaet Lars Erik Drescher tilbyder alt malerarbejde ude og indvendigt udføres. Facaderenovering, tapet/glasvæv/filtarbejde, spartelarbejde, marmorsparling, farverådgivning samt salg til "gør-det-selv-folket". Tilfredse kunder er vores bedste anbefaling. God kvalitet og service er en selvfølge!

Den "Bette" Maler v/ Djina Stub

Lukket

Holbergsparken 366000 Kolding
logo

Den ''Bette'' Maler er et malerfirma der er beliggende i Kolding, og har flere års erfaring med at male private hjem, institutioner og virksomheder. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor, og jeg maler i hele region Region Syddanmark.Som din foretrukne maler løser jeg alle slags maleropgaver, indendørs eller udendørs, og alt lige fra renovering af vinduer eller træværk til små opgaver inde i hjemmet.

Lund & Nielsen ApS

Istedvej 206000 Kolding
logo

Vi er grundige og effektive og efterlader kun et smukt og veludført malerarbejde. Ring i dag.

Egtved Malerfirma

Æblehaven 1126040 Egtved
logo

Firmaet ligger i Egtved og tager også imod kunder fra Kolding.

Vi tilbyder malearbejde i alle former. Om du er privat, erhverv, borgerforening eller bare skal bruge noget rådgivning til det næste malerprojekt, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vores erfaring indenfor faget sikrer, at vi altid udfører et godt stykke arbejde, og at kvaliteten er i top. Kontakt os for mere information eller kom ned i butikken til en snak om dit malerprojekt.

TJ Malerfirma

Blichers Alle 246700 Esbjerg
logo

Firmaet ligger i Esbjerg og tager også imod kunder fra Kolding.

Hos TJ Malerfirma har vi over 25 års erfaring inden for vores område og har gennem tiden udført mange opgaver for vores kunder i Esbjerg. Vi er stolte af vores håndværk, og derfor går vi ikke fra et stykke arbejde, før vi selv er helt tilfredse med det. Med os som din samarbejdspartner er du derfor sikret en maler, der udfører arbejdet i høj kvalitet. Står du med en opgave og mangler en kompetent maler til at udføre opgaven. Skal du besøge vores værksted, så finder du det her: Darumvej 117

BF Malerservice

Lukket

Ødis Byvej 106580 Vamdrup
logo

Vi er et lille malerfirma, med mange års erfaring inden for malerfaget. Vi siger ikke ja til en opgave, som vi ikke er sikre på at vi kan klare, og gør vores ypperste for at kvalitet og forventninger mødes. Vi er Klimacertificeret, og lægger vægt på miljørigtige produkter og bortskaffelse.

Malermester Morten Buchholdt Lund

Lukket

Stubdrupvej 716000 Kolding
logo

Malermester Morten B. Lund er din lokale maler i Kolding. Jeg har drevet malerfirmaet siden 1989, derudover har jeg flere års erfaring, inden jeg blev selvstændig. Jeg er meget passioneret omkring mit fag, det afspejles i mit arbejde, hvor der altid er lagt fokus i selv de mindste detaljer og alt leveres i højeste kvalitet.

Malerfirmaet Toke Stenholt /V Toke Stenholt Gundelach-Taabbel

Åbenråvej 266000 Kolding

Ny Dimension / Byggefirma

Nørremarksvej 6, 1. sal. th6000 Kolding

Håndværkerservice

Kringsvænget 416000 Kolding

Maler Tommy

Margrethesmindevej 16580 Vamdrup

Hns Maler

Vestergade 44C6580 Vamdrup

Malermester Frank Jensen

Grøndalsvej 646000 Kolding

Malermester Poul Ravn

Skovparken 18B6000 Kolding

Asger Svane Pedersen

Horskærvej 196580 Vamdrup

Marko Maler

Warmingsgade 1T, 1. sal.6000 Kolding

Pkt Renovering

Engvej 306094 Hejls

Malerservice Syd

Sneppevej 4, st. sal. th6000 Kolding

Er Maler Service ApS

Ødisvej 1136070 Christiansfeld

Maler Jesper Elbæk Holding ApS

Kongevej 306070 Christiansfeld

Malerfirmaet Bennedsen ApS

Hermelinvænget 16000 Kolding

Malermester Finn Uth

Christian 3 Vej 316000 Kolding