Se på kort

mandskabslifte 

gav 12 virksomheder i dette område

Odde Materieludlejning

Industrivej 157700 Thisted
logo

Odde Materieludlejning er leverandør til bygge- og amlægsbranchen f.eks. saxlifte, trailerlifte, diamantboring, skæring i beton og udlejning af entreprenørmateriel. Kontakt os for mere information.

Versalift Denmark A/S

Lukket

Søndervang 39640 Farsø
logo

Versalift Denmark sælger, monterer og servicerer lifte og bilindretning Versalift® er verdens mest solgte lift til montering på kassevogn og blandt verdens meste solgte lifte til chassismontering. Versalift Denmark opbygger årligt over 300 VERSALIFT lifte på chassis og kassevogne til kunder i Skandinavien og det øvrige Europa. Versalift Denmark er medlem af Liftgruppen og er international markedsleder på mandskabslifte og lifte på kassebiler.

Omme Lift A/S

Lukket

Lægårdsvej 47260 Sønder Omme
logo

OMME LIFT producerer personlifte med arbejdshøjde mellem 10,5 meter og 42 meter inden for kategorierne trailerlifte og larvefodslifte. OMME LIFT har en lang tradition for at producere kvalitets-produkter med vore kunders ønsker og behov i centrum. Vores lifte er kendt for en meget høj kvalitet og pålideligehed samt en lang levetid, hvilket gør os til en foretrukken samarbejdspartner. Det meget kompakte design, giver meget store anvendelsesmuligheder også i svært fremkommelige områder.

F. Ørbech & Søn

Rosenhøjvej 499900 Frederikshavn
logo

F. Ørbech og Søn tilbyder totalløsninger inden for malerfaget ude og inde. Maling er en tillidssag. Økonomi, kvalitet og farvevalg er blandt de spørgsmål vi ofte bliver stillet over for, og som vi gerne stiller vores egen erfaring og ekspertise til rådighed for at besvare. Hos F. Ørbech & Søn gør vi meget ud af at videreføre de gamle håndværksmæssige traditioner bygget på kvalitet, men samtidig holder vi os opdateret med de nyeste farver, teknikker m.m. Det er jo os der skal inspirere.

Sønderjysk Liftudlejning ApS

Varnæsvej 2256200 Aabenraa

Riwal Danmark A/S

P.L. Brandts Allé 15220 Odense Sø

Liftservice A/S

Sindalsvej 88240 Risskov

Helge Frandsen A/S

Ulvehavevej 387100 Vejle

AH-Lift ApS

Avedøreholmen 512650 Hvidovre

Ringsted Liftudlejning ApS

Lukket

Sleipnersvej 154100 Ringsted

Jysk-Lift-Service ApS

Brundevej 136230 Rødekro

Rudersdal Lift ApS

Lukket

Skovlytoften 122840 Holte