Ruteplan

maskinskovning

gav 158 firmaer
Kort
  • Kalundborgvej 92
    4180 Sorø
    Vis ruteplan
    57 83 01...
    Vis nummer
    Lukket
    Dansk Skovkontor A/S er startet som skovbrugets handelskontor og er siden blevet leverandør af praktisk udstyr til skov, natur og outdoor i professionel kvalitet, leverandør til hele det grønne område og mange andre brancher.
  • Fårupgårdvej 10, Fårup
    7300 Jelling
    Vis ruteplan
    20 73 71...
    Vis nummer
    Velkommen til Brdr. Højrup A/S. Vi er totalentreprenører indenfor skovbrug. Vi har mange års erfaring med skovdrift og benytter altid de nyeste maskiner. Vi er p.t. 15 medarbejder som løbende deltager i kursus osv. Vi må bl.a kører i PEFC certificeret skove. Vores målsætning er altid at have tilfredse kunder og levere arbejdet i den bedst mulige kvalitet. Vores kundegruppe rækker bredt, lige fra den private skovejer til Kommuner, Godser og Staten. Ring for et uforpligtende tilbud allerede i dag.
  • Vestermarksvej 90, Haurum
    8881 Thorsø
    Vis ruteplan
    86 96 71...
    Vis nummer
    Hos Haurum Maskinskovning ApS udføres bl.a. maskinskovning, rodfræsning, slusning og hegnsklipning.
  • Lykkegårdsvej 299, Farre
    8472 Sporup
    Vis ruteplan
    40 58 38...
    Vis nummer
    Vedskov Træsalg og Skovservice er en skoventreprenør virksomhed som henvender sig til alle skovejere i Danmark, uanset størrelse. Vi har også godkendelse til at arbejde i PEFC skove. Vi leverer den tekniske løsning til alle arbejdsopgaver i skoven.
  • Andkærvej 3, Albøge
    8570 Trustrup
    Vis ruteplan
    22 74 99...
    Vis nummer
    Har du en opgave som ikke umiddelbart passer ind i nogen af kategorierne nedenunder, er du velkommen til at kontakte os alligevel. Vi kan løse stort set alle opgaver, og skulle der være en opgave vi ikke kan løse, vi kan sætte dig i forbindelse med nogen der kan. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere. Ring gerne og få et uforpligtende tilbud!
  • Fælledvej 7, Fjellerup Strand
    8585 Glesborg
    Vis ruteplan
    51 74 15...
    Vis nummer
    Nielsens Flis er ejet og drevet af brødrene Nielsen som har mere end 20 års erfaring med flisproduktion. Vi har base på Djursland, men har kunder i hele landet og er naturligvis også behjælpelig med kunder på øerne.
  • Ferritslevvej 85A, Såderup
    5540 Ullerslev
    Vis ruteplan
    20 65 72...
    Vis nummer
    Vi dækker alle arbejdsopgaver indenfor skov, have og park. Vores priser er konkurrencedygtige, og vi er ikke tilfredse før vores kunde er tilfreds. Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kommer overalt på Fyn.
  • Lohalsvej 15, Stoense Udfl
    5953 Tranekær
    Vis ruteplan
    20 46 02...
    Vis nummer
    Langelands Træfældning udfører blandt andet fældning af vanskelige træer, beskæring af stort løv, stub- og rodfræsning, flishugning og træpleje. Certificeret træplejer. Kontakt os for mere information.
  • Ll Røttingevej 13, Ll Røttinge
    4733 Tappernøje
    Vis ruteplan
    22 14 23...
    Vis nummer
    Hos Jeppesen Skoventreprise udføres bl.a. topkapning, træfældning (også de vanskelige), stubfræsning, flishugning og alt flis bortskaffes miljørigtigt, det bliver sendt til kraft- varmeværker. Vi hjælper både private og erhverv og er fuld forsikret. Ring til os for en uforpligtende snak, og vi finder den rette løsning til den rette pris.
  • Rødbyvej 2, Thurø
    5700 Svendborg
    Vis ruteplan
    51 51 87...
    Vis nummer
    (1
    SKAL DU HAVE FÆLDET ET TRÆ? Thurø Træfældning er et mindre firma, der påtager sig alle opgaver inden for træfældning. I mange haver er der ikke plads til at kunne lægge træet ned i dets fulde længde, og det kræver derfor præcision at få fældet det. Enten ved hjælp af topkapning, indtrækning eller nedfiring. Alle disse opgaver klarer Thurø Træfældning. Ring og få et gratis og uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.
  • Vejstrupvej 12, Brudager
    5882 Vejstrup
    Vis ruteplan
    23 72 02...
    Vis nummer
    Hos Nibela Service anser vi plantningen som værende det vigtigste led i etableringen af juletræskulturen, og er en del af vores totalpasningskoncept "Fra rod til fod". Derfor tilbyder Nibela Service plantningen af juletræskulturer, skråhegnsætning og nedtagning, samt andre plantningsprojekter vha. specielbygget 2 rækkers gps-styret skovplantemaskine.
  • Klodevej 5, Dråby
    8400 Ebeltoft
    Vis ruteplan
    40 40 32...
    Vis nummer
    (5
    P-E-T i Ebeltoft udfører primært opgaver på Djursland samt i Århus-området. P-E-T påtager sig alle opgaver, store som små, inden for skovning samt have og anlæg for såvel private som firmaer og institutioner. Ofte udføres opgaverne ud fra fast pris-tilbud, som gives gratis og uforpligtende.
  • Ørslevklostervej 78, Højslev K
    7840 Højslev
    Vis ruteplan
    40 10 46...
    Vis nummer
    Vi har mange års erfaring med juletræer. Dette gælder alt fra at plante, sprøjte, give gødning, mærkning, til træet er fældet, nettet, sorteret, palleteret og læsset. Vi har også stor erfaring i fældning af almindelig træer. Med vores efterhånden omfattende vognpark, med bla. traktorer, flishuggere og teleskoplæssere, kan vi klare mange opgaver, som ellers normalt ville kræve leje af specialtudstyr.
  • Lintrupvej 40
    6660 Lintrup
    Vis ruteplan
    20 15 27...
    Vis nummer
    Lukket
    Frede Andersens Maskinstation er specialiseret som skoventreprenør. Vi løser opgaver med f.eks. grenknuser, rodfræser og stubfræser - dette klares med flere forskellige maskiner, så den givne opgave bliver løst bedst muligt. Du er altid velkommen til at kontakte os - vi kommer overalt!
  • Frisenvoldvej 8, Frisenvold
    8940 Randers SV
    Vis ruteplan
    40 52 55...
    Vis nummer
    Lukket
    På vores bondegård, som har været i familiens eje i to generationer, bruges en stor del af året på at dyrke juletræer. Pouls far, købte gården i 1960 og drev herefter traditionelt landbrug. I starten af 1990erne blev de første juletræer og det første pyntegrønt plantet, næsten alle marker er i dag anlagt med juletræer. Vi sælger i dag vores træer både i indland og udland.(engros/export). Endvidere sælger vi i løssalg fra gården.
  • Havreholmvej 18, Havreholm
    3100 Hornbæk
    Vis ruteplan
    20 44 71...
    Vis nummer
    Din professionelle løsning til alle former for skovning i nordsjælland. Træfældning, rodfræsning, hegn, topkapning og levering af brænde. Ring for et uforpligtigende tilbud.
  • Bækgårdvej 5, Skave
    7500 Holstebro
    Vis ruteplan
    97 46 84...
    Vis nummer
    Velkommen til AB Skovservice. Vi kan løse næsten alle opgaver inden for neddeling. Kan vi ikke selv klare opgaven har vi netværket, som kan hjælpe dig. Ring og lad os drøfte sagen.
  • Marielyst Strandvej 9
    4873 Væggerløse
    Vis ruteplan
    40 41 21...
    Vis nummer
    Hos Marielyst træfældning og liftudlejning trækker vi på vores mangeårige erfaring, når vi vejleder og giver tilbud på løsning af netop dit projekt. Vi tilbyder træfældning af alle slags træer, uanset størrelse. Vi sørger desuden for alt bortskaffelse af træ efter fældning eller efter aftale. Vi er lokale, men påtager vi os gerne projekter på øerne og Sjælland. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller besøg vores hjemmeside.
  • Lyngerupvej 41
    3630 Jægerspris
    Vis ruteplan
    20 31 11...
    Vis nummer
    FFL er et skoventreprenørfirma som udfører en lang række forskellige opgaver inden for skov- og havebrug.Vores arbejdsområder ligge både indenfor det private og offentlige regi. Vi beskæftiger os med mange forskellige ting bl.a plankeskæring, frø indsamling i norden, opsætning af hegn, topkapning, rodfræsning, beskæring af træer og buske, mindre entreprenøropgaver osv. Ved alle arbejdsopgaver er vi naturligvis altid fuldt forsikret mod ting og personskade.
maskinskovning gav 158 firmaer
Static map