Se på kort

mobile fodterapeuter 

gav 15 virksomheder i dette område

Klinik For Fodterapi Marianne Beierholm

Absalonsgade 6D4180 Sorø
logo

Vi er 3 staut.fodterapeuter Jim Mandrup, Lone Thorkildsen og Marianne Beierholm der yder alle fagets specialer indenfor fodterapi med fodbad først, fx diabetes- bøjlebehandling-leddegigt- samt laser af vorter. Klinikken har overenskomst med sygesikringen, samt tilskud fra Danmark. Helbredstillæg fra kommunen, fratrakkes direkte fra kommunen. Vi giver individuelt råd og vejledning i pleje, forebyggelse og behandling, med en professionel vurdering af dine fødder.

Statsautoriseret fodterapeut v/ Henriette Købke

Kirkestien 34771 Kalvehave
logo

Hos Henriette Købke får du personlig service i afslappende omgivelser både på vores klinik og hjemme hos dig. Vi kommer bl.a. både til private, i ældreboliger og på plejehjem. Ring og lave en aftale om hvornår vi skal komme hjem til dig. Vi tilbyder alle behandlinger indenfor fodpleje.

Din-Fodklinik v/Marianne Jensen

Lukket

Orionvej 784700 Næstved
logo

Jeg holder til i en lille hyggelig klinik i Næstved bag Bilka, jeg er også udekørende fodplejer, og kører i Næstved kommune og omegn. Jeg tilbyder desuden en del behandlinger inden for Welness og Skønhed som vipper/brun, negle, Japansk lifting, voksbehandling, massage osv. Klinikken er handicapvenlige. Der er gratis parkeringsforhold lige foran min dør. Jeg sætter en ære i at give dig en omsorgsfuld og faglig kompetent behandling.

Gittes Fodklinik

Lukket

Rosenvang 84990 Sakskøbing
logo

Lægeeksam. fodplejer Gitte Nielsen byder velkommen i klinik centralt beliggende i Sakskøbing, med parkering lige ved døren. Jeg tilbyder behandling både i min klinik og ude i hjemmet. Jeg kan hjælpe med at søge helbredstillæg, og der er mulighed for aften- og weekendtider. Læs mere på om, hvad jeg tilbyder af fodbehandlinger på min hjemmeside og kontakt mig gerne for en snak.

Fodterapeut Anette Nilsson

Lukket

Bysøstræde 5, 2. sal.4300 Holbæk
logo

Fodterapeut Anette Nilsson tilbyder alt inden for forebyggelse og behandling af diverse fodlidelser, lige fra nedgroede negle, beskæring af hård hud, behandling af ligtorne, hælrevner og indlæg. Vi tilbyder også rådgivning inden for alt fodpleje.

Mobil Statsautoriseret Fodterapeut Bodil Lund Olsen

Kåstrupvej 264400 Kalundborg
logo

Jeg er statsautoriseret fodterapeut, som foretager hjemmebehandlinger. Jeg yder alle fagets specialer: Klipning af negle, beskæring af hård hud og ligtorne samt fremstilling af aflastninger. Jeg er statsautoriseret fodterapeut, som foretager hjemmebehandlinger. Jeg udfører alle typer behandlinger samt giver individuelt råd og vejledning i pleje, forebyggelse og behandling. Hos mig får du både professionel behandling af dine fødder og velvære. Du er meget velkommen til at kontakte mig.

Klinik For Fodterapi v/ Statsautoriseret mobil fodterapeut Hans-Erik Petersen

Bronzevej 765250 Odense Sv

Mobil fodterapi. Fodterapeut Tatiana von Späth

Lukket

Hedetoften 264700 Næstved

Fodterapeuten i Dianalund

Lukket

Sømosevej 42A4293 Dianalund

Birgit Jeppesen - mobilklinik

Rævehøjvej 32A2800 Kongens Lyngby

Mobil Fodterapi v/ Helle Lundsby

Lukket

Dølbyvej 1337800 Skive

Din Mobile Fodterapeut

Kalkbrænderivej 24990 Sakskøbing

Din Mobile Fodterapeut v/ Jette Olsen

Valby Langgade 1252500 Valby

Mobile fodklinik v/ fodterapeut Lone B. Jensen

Lukket

Niels Klarskovsvej 124070 Kirke Hyllinge

Din Mobile Fodterapeut v/Julie Øhlers

Bøgevangen 153540 Lynge