Se på kort

montering af solceller 

gav 23 virksomheder i dette område

Stensbjerg El ApS

Lukket

Vordingborgvej 884681 Herfølge
logo

Stensbjerg El løser alle typer af el-opgaver for både private, virksomheder samt boligforeninger. Vi beskæftiger os med alt indenfor eL-installationer, industri-automatik, IT-installationer samt ny- og ombygninger. Vores ansatte er alle faguddannede teknikere, som altid leverer kvalitetsarbejde i tæt dialog med dig som kunde. Kontakt os for mere information eller besøg vores hjemmeside.

Løje's EL-service Aps

Åbent

Vestergade 21D4660 Store Heddinge
logo

Dine lokale elektrikere fra Løjes El-Service udfører alt i el-arbejde, samt industri-, landbrugs- og skibsinstallationer. Desuden har vi salg af hårde hvidevarer og andre el-apparater til enhver smag og pris. Du kan også besøge vores lampebutik i Herfølge, som er en del af belysningskæden Lysmesteren. Adressen er Vordingborgvej 88, 4681 Herfølge.

L. F. VVS teknik ApS

Åbent

Industrivej 244990 Sakskøbing
logo

Vi er meget mere end din VVS-installatør. Vi rådgiver, vedligeholder og servicerer alle dine installationer. Vi matcher alt prøv selv! VVS, blikkenslager, kloak, fjernvarme, gas, pillefyr og alt i varmepumper, både til erhverv og private. Medlem af Tekniqs garantiordning. Vi arbejder på Sjælland og LF.

Hjørring El-Teknik ApS

Poppelvej 19800 Hjørring
logo

Hjørring El-Teknik ApS er grundlagt i 1973 af Ejgil og Else Sørensen og har således eksisteret i ​mere end 40 år. I 2007 blev firmaet overtaget af Per Christensen (​​[email protected]​)​ og Jesper Madsen​ ([email protected]​)​​. Hjørring El-Teknik har i dag 5 montører og 1 Lærling og beskæftiger sig med stort set alt indenfor El branchen. Flere af de ansatte har været hos firmaet i mere end 25 år​. ​Vi har stor erfaring indenfor el installationer for både private og erhvervsdrivende.

Elfirmaet Jens Schou-Andersen A/S

Ølstvadbrovej 248940 Randers Sv
logo

Elfirmaet Jens Schou-Andersen A/S er et moderne, kompetent, seriøst og kvalitetsbevidst autoriseret elinstallationsfirma.Firmaet er total leverandører indenfor elbranchen og udfører opgaver indenfor industri, kontor, offentlige institutioner og private.

Jno montage

Åbent

Ribevej 146670 Holsted
logo

Jno montage laver alt inden for varme til Erhverv og private. Varmepumper, Pillefyr, solvarme og solceller. Kontakt os for yderligere information.

Vinggaards Handyman Service

Åbent

Elmevej 58740 Brædstrup
logo

Hos Vinggaards beskæftiger vi os med alt indenfor: Maler, Tømrer, Murer, Havemand.

Guldahl El, Køleteknik, Ventilation

Åbent

Langballe 68700 Horsens
logo

Guldahl er en elinstallations og kølevirksomhed. Vi leverer totalløsninger inden for el, køleteknik, varmepumper, ventilation, intelligente systemer. Vi er specialister indenfor tæthedsprøvning og termografering af bygninger, lækagesporing og energioptimering.

JA Elteknik

Middelfartvej 805466 Asperup
logo

JA Elteknik tilbyder alt inden for el-arbejde, som udføres af vores engagerede faguddannede personale med kunden i centrum. Kvalitetsarbejde er for os en selvfølge, og det tilbydes til konkurrencedygtige priser. Desuden sælger vi kvalitetsfyrværkeri fra opvarmet butik af uddannet personale. Kontakt os for mere information og besøg gerne vores butik.

Karsten Bruns Eftf. ApS

Åbent

Østermarksvej 358983 Gjerlev J
logo

Vi udfører autoriseret og sikkert arbejde, i høj kvalitet og til tiden. Ring for mere information. Døgnvagt også Lørdag og Søndag ring på 86473050.

Novasolar A/S

Åbent

Vejlbjergvej 318240 Risskov

VVS-Tek ApS

(5)

Sildegravsbanken 95466 Asperup

B. G. Montage ApS

Torsmarken 17860 Spøttrup

Montagecenter Nordsjælland

Rønnekildevej 73200 Helsinge

Dit Energicenter A/S

Åbent

Kirkevej 16857 Blåvand

Sub-Tech ApS

Åbent

Storemarksvej 26440 Augustenborg

Antenne & Satellit Gruppen

Åbent

(5)

Bregnerødvej 148C3460 Birkerød

KM Byg

Åbent

Borsholmvej 793000 Helsingør

Lars Overgaard Tagdækning ApS

Vestre Skivevej 122D8800 Viborg

HB El Service ApS

Østerkærvej 219240 Nibe

Sejs-El

Åbent

(5)

Rytterholtsvej 68600 Silkeborg

Balle Installationsforretning

Lykkesholmvej 108444 Balle

Venvic Klima ApS

Lukket

Gydebakken 353310 Ølsted