Se på kort

morrocanoil 

gav 31 virksomheder i dette område

FrisørKappen

Lukket

Jernbanegade 226400 Sønderborg
logo

Frisør Kappen er en frisør salon som ligger i hjertet af Sønderborg. Salonen har eksisteret i mere end 25 år. Vi er forhandler af Wella og Moroccanoil.

Strøg Klip

Lukket

Danmarksgade 61D9900 Frederikshavn
logo

På frisørsalonen tilbydes forkælelse og professionel behandling af dig og dit hår i en afslappet atmosfære. Vi er en lille forretning med fire ansatte. Salonen er beliggende midt i gågaden i Frederikshavn. Velkommen ind!

Art of Hair intercoiffure

Lukket

(5)

Tinghusgade 165700 Svendborg
logo

Hos Art of Hair Intercoiffure er vi et kreativt team af frisører som sætter kvalitet og personlig betjening i højsæde og vi lægger stor vægt på at finde netop den frisure og de produkter, der passer bedst til dig. Vi giver gerne råd om, hvordan du bedst plejer dit hår. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste oplevelse og holder os løbende up to date i forhold til de nyeste trends inden for hårmoden. Du er meget velkommen til at kontakte os for at booke en tid.

Latinersalonen

Lukket

St. Sct. Mikkels Gade 148800 Viborg
logo

Book ONLINE på vores hjemmeside. Hos Latinersalonen gør vi meget ud af, at give dig en totaloplevelse i hyggelige omgivelser, hvor du altid er i centrum. Vi udfører bl.a. dameklip, herreklip, permanent, børneklip, bryn, vipper, striber, farver, brudehår og hair extensions.

Hair By Sala

Lukket

Bredgade 146990 Ulfborg
logo

Hos frisørsalonen Hair by SaLa er kvalitet, personlig betjening og behandling i højsædet. Vi tilbyder alt fra klip, farve og kurbehandlinger til opsætning og permanent. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste oplevelse og lægger stor vægt på at finde netop den frisure og de produkter, der passer bedst til dig. Velkommen ind i vores hyggelige omgivelser, hvor du vil blive mødt af ny inspiration og selvforkælelse. Book tid online på hjemmesiden.

Salon Therese I/S

Lukket

Vestergade 119400 Nørresundby
logo

Vi er et frisk kreativt team på 4, bestående af to mestre og to assistenter. Vi har altid et smil på læben og står altid klar med en ny ide til dig.

Nifty

Lukket

Adelgade 3, st. sal. tv, st. sal. tv5800 Nyborg
logo

Nifty er en farverig salon, hvor vi vil have, at du skal føle dig hjemme og godt tilpas, mens du får din behandling. For at give dig den bedste oplevelse sørger vi løbende for at være godt opdateret indenfor mode og hår via kurser, konkurrencer og shows i ind- og udland. Så ønsker du høj kvalitet, professionel behandling, personlig service, hvor der tages hensyn til dig som kunde, da vi ved, at ingen kunder er ens, samt rimelige priser, så er det os du skal ringe til.

Salon Chic

Lukket

Stationsvej 217000 Fredericia
logo

Salon Chic ønsker at give dig en god oplevelse med professionel pleje og styling af dit hår. Jeg sætter dig i centrum og er eksperter i at fremhæve de bedste sider af din personlige stil. Jeg rådgiver i alt lige fra frisurevalg og hårpleje. Besøg min hyggelige salon!

Salon Naja

Lukket

Bogøvænget 605500 Middelfart
logo

Salon Naja i Middelfart udfører professionl harklip og farvning. Vi klipper både mænd, damer og børn. Udover hårklip og hårfarve kan vi også udføre permanente krøller. Kontakt os ved interesse.

Salon Hair

Lukket

(4)

Søndergade 226920 Videbæk

Frisør Hanne

Lukket

(5)

Boulevarden 119000 Aalborg

Fusion Hair By Tina

Lukket

Strandlodsvej 11C2300 København S

Græsborg

Lukket

Strandboulevarden 632100 København Ø

Friis Frisør

Lukket

Dalumvej 72A, st. sal.5250 Odense Sv

Hanne og Siff Design

Lukket

Ringstedvej 354180 Sorø

Passion by Bjerring

(5)

Søndergade 227080 Børkop

Frisør Jette på Kongevejen

Kongevejen 52791 Dragør

Mille M Herning

Lukket

(5)

Silkeborgvej 167400 Herning

Hauschild

Horsensvej 138722 Hedensted

Salon Østerbo

Ørstedsgade 317100 Vejle

Frisør Jacobsen

Lukket

Jernbanegade 1B, st. sal. tv9500 Hobro

Stylissimo

Lukket

Gammel Jernbanevej 9, st. sal.2500 Valby

Miss B

Lukket

(4.5)

Kindhestegade 204700 Næstved

Frisør Morgenhår

(5)

Holsteinsgade 9A8300 Odder

Stub by Stub

Lukket

(5)

Torvegade 8B7100 Vejle