Om Munkebjerg Hotel

Munkebjerg Hotel er kendt for sin smukke beliggenhed. Midt i uspoleret natur, omgivet af tæt og frodig bøgeskov, finder De et af Danmarks bedste hoteller. Alle værelserne er indrettet af en designer, så vores gæster får det så behageligt som muligt. På Munkebjerg Hotel er vi specialister i alt lige fra små private selskaber til store konferencer. Vi ønsker Dem velkommen på Munkebjerg Hotel, hvor rekreation og koncentration finder en naturlig balance.

Munkebjerg Hotel

Hotel med kursus, møde- og konferencefaciliteter

Munkebjerg Hotel er et topmoderne hotel med kursus, møde- og konferencefaciliteter i international topklasse. Hotellet har en lang historie bag sig og mange års erfaring med at afholde konferencer, møder, kurser, messer, fester og mange andre arrangementer. Hotellet bliver brugt flittig af virksomheder og organisationer, men også private elsker at komme på fx weekendophold eller måske især gourmetophold på Munkebjerg Hotel. Det er desuden meget populært at holde forskellige selskabsarrangementer fx reception, konfirmation, bryllup, sølvbryllup og andre familiefester på Munkebjerg Hotel.

Lyse og indbydende hotelværelser

Har du brug for overnatning, kan Munkebjerg Hotel tilbyde flere forskellige typer værelser. Alle er lyse, indbydende og velindrettede. Det store antal sengepladser gør hotellet til et attraktivt sted at afholde både små og store arrangementer. Har du tit behov for at overnatte i Jylland, kan du indgå en firmaaftale med Munkebjerg Hotel. Med en sådan aftale er det muligt at opnå store fordele. Kontakt os og hør mere.

Smuk og central beliggenhed i Danmark

Munkebjerg Hotel er et af Danmarks smukkest beliggende hoteller og ligger centralt i Danmark med kun 10 minutters bilkørsel fra Vejle. Er vejret fint, og tiden tillader det, anbefaler vi at benytte Margueriteruten (rute nr. 3). Det er en meget smuk tur og en god begyndelse på et dejligt ophold på Munkebjerg Hotel. Når du når frem til hotellet, er der ubegrænset fri parkering.

Gode madoplevelser

Hotellet har hele fire restauranter, hvor der er mulighed for at nyde maden med panoramaudsigt til Vejle Fjord. Tre af restauranterne har gastronomi i højsædet. Hotellet har eget bageri, konditori, slagteri og røgeri. Hotellet har også egen vinkælder og en hyggelig lobbybar, som er et oplagt sted til at netværke, slappe af med kolleger, venner eller familie. Her kan du nyde vores hjemmelavede snacks, smage velkendte vine, søde sager og spændende kaffespecialiteter.

Mange aktivitetsmuligheder

Munkebjerg Hotel har rigtig gode indendørs- og udendørsfaciliteter. På Munkebjerg Hotel kan du som gæst benytte det store Fit & Relax område, hvor der er svømmebassin, spabade, solarium og fitness. I fitnessrummet er der løbebånd, stepmaskiner og motionscykler. Der er desuden et behandlerrum, hvor du kan bestille tid til massage eller en ansigtsbehandling.

Hvis du hellere vil være udenfor, kan du benytte hotellets egen tennisbane eller spille krolf. Er du golfspiller, kan du øve dig i at putte på vores clockgreen. Du kan også gå på opdagelse i den fantastiske natur omkring hotellet. Du kan gå eller løbe en dejlig tur i Munkebjergskoven. Skoven kan i øvrigt fint bruges til orienteringsløb fx i forbindelse med et teambuilding arrangement. Du kan også vælge at komme tættere på Vejle Fjord og gå hen til MunkebjergTrappen og tage de 240 trin ned til vandet.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Munkebjerg Hotel Hotel, Vejle - 1
  • Munkebjerg Hotel Hotel, Vejle - 2
  • Munkebjerg Hotel Hotel, Vejle - 3
  • Munkebjerg Hotel Hotel, Vejle - 4
  • Munkebjerg Hotel Hotel, Vejle - 5

Munkebjerg Hotel, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Munkebjerg Hotel

Selskabsform

Interessentskab

Startdato:

01-01-1986

CVR-nr:

18450372

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

551010 Hoteller, 682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Hans Peter Geschwendtner

Fuldt ansvarlig deltager

Jens Vilhelm Geschwendtner

Fuldt ansvarlig deltager

Jette Geschwendtner

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

236