Om firmaet

Munkebjerg Hotel er kendt for sin smukke beliggenhed. Midt i uspoleret natur, omgivet af tæt og frodig bøgeskov, finder De et af Danmarks bedste hoteller. Alle værelserne er indrettet af en designer, så vores gæster får det så...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
76 42 85...
Adresse

Munkebjergvej 125

7100 Vejle

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Munkebjerg Hotel er kendt for sin smukke beliggenhed. Midt i uspoleret natur, omgivet af tæt og frodig bøgeskov, finder De et af Danmarks bedste hoteller. Alle værelserne er indrettet af en designer, så vores gæster får det så behageligt som muligt. På Munkebjerg Hotel er vi specialister i alt lige fra små private selskaber til store konferencer. Vi ønsker Dem velkommen på Munkebjerg Hotel, hvor rekreation og koncentration finder en naturlig balance.

Munkebjerg Hotel

Hotel med kursus, møde- og konferencefaciliteter

Munkebjerg Hotel er et topmoderne hotel med kursus, møde- og konferencefaciliteter i international topklasse. Hotellet har en lang historie bag sig og mange års erfaring med at afholde konferencer, møder, kurser, messer, fester og mange andre arrangementer. Hotellet bliver brugt flittig af virksomheder og organisationer, men også private elsker at komme på fx weekendophold eller måske især gourmetophold på Munkebjerg Hotel. Det er desuden meget populært at holde forskellige selskabsarrangementer fx reception, konfirmation, bryllup, sølvbryllup og andre familiefester på Munkebjerg Hotel.

Lyse og indbydende hotelværelser

Har du brug for overnatning, kan Munkebjerg Hotel tilbyde flere forskellige typer værelser. Alle er lyse, indbydende og velindrettede. Det store antal sengepladser gør hotellet til et attraktivt sted at afholde både små og store arrangementer. Har du tit behov for at overnatte i Jylland, kan du indgå en firmaaftale med Munkebjerg Hotel. Med en sådan aftale er det muligt at opnå store fordele. Kontakt os og hør mere.

Smuk og central beliggenhed i Danmark

Munkebjerg Hotel er et af Danmarks smukkest beliggende hoteller og ligger centralt i Danmark med kun 10 minutters bilkørsel fra Vejle. Er vejret fint, og tiden tillader det, anbefaler vi at benytte Margueriteruten (rute nr. 3). Det er en meget smuk tur og en god begyndelse på et dejligt ophold på Munkebjerg Hotel. Når du når frem til hotellet, er der ubegrænset fri parkering.

Gode madoplevelser

Hotellet har hele fire restauranter, hvor der er mulighed for at nyde maden med panoramaudsigt til Vejle Fjord. Tre af restauranterne har gastronomi i højsædet. Hotellet har eget bageri, konditori, slagteri og røgeri. Hotellet har også egen vinkælder og en hyggelig lobbybar, som er et oplagt sted til at netværke, slappe af med kolleger, venner eller familie. Her kan du nyde vores hjemmelavede snacks, smage velkendte vine, søde sager og spændende kaffespecialiteter.

Mange aktivitetsmuligheder

Munkebjerg Hotel har rigtig gode indendørs- og udendørsfaciliteter. På Munkebjerg Hotel kan du som gæst benytte det store Fit & Relax område, hvor der er svømmebassin, spabade, solarium og fitness. I fitnessrummet er der løbebånd, stepmaskiner og motionscykler. Der er desuden et behandlerrum, hvor du kan bestille tid til massage eller en ansigtsbehandling.

Hvis du hellere vil være udenfor, kan du benytte hotellets egen tennisbane eller spille krolf. Er du golfspiller, kan du øve dig i at putte på vores clockgreen. Du kan også gå på opdagelse i den fantastiske natur omkring hotellet. Du kan gå eller løbe en dejlig tur i Munkebjergskoven. Skoven kan i øvrigt fint bruges til orienteringsløb fx i forbindelse med et teambuilding arrangement. Du kan også vælge at komme tættere på Vejle Fjord og gå hen til MunkebjergTrappen og tage de 240 trin ned til vandet.

Munkebjerg Hotels valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Munkebjerg Hotel

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

273

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Munkebjerg Hotel findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Munkebjerg Hotel

CVR-nr:

18450372

Selskabsform

Interessentskab

Selskabskapital

0

NACE-branche

551010 Hoteller

682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Startdato:

01-01-1986

Ledelse/Administration
Hans Peter Geschwendtner

Fuldt ansvarlig deltager

Jens Vilhelm Geschwendtner

Fuldt ansvarlig deltager

Jette Geschwendtner

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

76428500

76 42 85 00

7642 8500

76 428 500