Vejle Center Hotel logo

Vejle Center Hotel

Om firmaet

Vejle Center Hotel er et dejligt forretnings, konference og familiehotel i udkanten af Vejle, omgivet af skøn natur med kun få minutters gang til Vejle centrum. Vejle Center Hotel er kendt for en glad og veloplagt atmosfære...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
76 43 67...
Adresse

Willy Sørensens Plads 3

7100 Vejle

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Vejle Center Hotel Hotel, Vejle - 1
Vejle Center Hotel Hotel, Vejle - 2

Om os

Vejle Center Hotel er et dejligt forretnings, konference og familiehotel i udkanten af Vejle, omgivet af skøn natur med kun få minutters gang til Vejle centrum. Vejle Center Hotel er kendt for en glad og veloplagt atmosfære samt et smagfuldt interiør. Uanset anledning har vi altid fokus på service og detaljernes betydning.

Vejle Center Hotel

Forretnings-, konference- og familiehotel

Vejle Center Hotel ligger centralt i Vejle. Ønsker du at overnatte centralt i Vejle med kun 10 minutter til Vejles gågader og banegård, er Vejle Center Hotel et oplagt valg. Vi er et mindre hotel – og det har sine fordele. Du forsvinder ikke i mængden. Vi husker dig, og du vil altid blive mødt med en høj grad af fleksibilitet. Vejle Center Hotel er røgfrit, og det er muligt at bestille særligt allergi- og handicapvenlige værelser.

Mange af vores hotelgæster overnatter i forbindelse med møder, kurser og konferencer afholdt på stedet, men også i forbindelse med ferie og fester. Det er meget attraktivt at afholde møder, kurser og konferencer hos os, da vi kan tilbyde rigtig gode konferencefaciliteter, en central beliggenhed, lyse og velindrettede værelser, en lækker madoplevelse og et højt serviceniveau. Alle værelser har telefon og gratis internetadgang via trådløst netværk. Mange forretningsrejsende ønsker at bo centralt. Det gør vores familiegæster også. Vi gør os umage med også at være et eftertragtet familiehotel. Vi har fx Wii, PlayStation og et legerum med LEGO og en særlig børnemenu i vores restaurant.

Moderne og funktionelle konferencefaciliteter

Vejle Center Hotel har moderne og funktionelle konferencefaciliteter for arrangementer fra 2-150 personer. Alle plenum- og mødelokaler har alt i AV-udstyr inkl. gratis trådløst internet. Vi har desuden en stor hall med sofagrupper, der kan bruges i forbindelse med gruppearbejde, pauser eller til en hyggesnak efter mødet. Vi viser gerne vores faciliteter frem, ring til os og aftal tid for en rundvisning.

Store lyse festlokaler med betagende udsigt til Vejle Å

Vejle Center Hotel har store lyse festlokaler og er derfor et oplagt valg, når du har noget at fejre fx fødselsdag, reception, bryllup eller andre mærkedage. Festlokalerne har udgang til terrasse med udsigt over Vejle Å. Er vejret med os, er det et perfekt sted at starte festen med en velkomstdrink. Ved større selskaber kan vi anbefale at benytte vores Monroe lounge, som kan fungere som et hyggeligt samlingssted efter middagen, til dans og til natmaden. Det er indrettet som cafémiljø med udvalgte billeder af Marilyn Monroe. Vi har udarbejdet et udvalg af festpakker, som du se i vores selskabsbrochure.

Restaurant Pavillonen

Vejle Center Hotel er en del af Munkebjerg Gruppen. Vi får vores brød fra bageriet på Munkebjerg Hotel. Vi får også kød, røgvarer og charcuteri. Al maden er hjemmelavet, og vi ved, at kvaliteten og smagen er i top. Vores egne dygtige kokke evner at udnytte råvarerne og sammensætte dem til en velsmagende menu. Der arbejdes udelukkende med råvarer af højeste kvalitet. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Restaurant Pavillonen.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Vejle Center Hotel

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

273

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Vejle Center Hotel findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Munkebjerg Hotel

CVR-nr:

18450372

Selskabsform

Interessentskab

Selskabskapital

0

NACE-branche

551010 Hoteller

682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Startdato:

01-01-1986

Ledelse/Administration
Hans Peter Geschwendtner

Fuldt ansvarlig deltager

Jens Vilhelm Geschwendtner

Fuldt ansvarlig deltager

Jette Geschwendtner

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

76436700

76 43 67 00

7643 6700

76 436 700