murer aarhus 

gav 253 virksomheder i dette område

Murerfirma Gyllensten Christiansen

Asmusgårdsvej 128520 Lystrup
logo

Trænger hjemmet til et ansigtsløft, så tal med Murerfirma Gyllensten Christiansen. Vi løser mureropgaver både ude og inde og leverer en kompetent rådgivning om valg af materialer og vedligeholdelse. Murerfirma Gyllensten Christiansen udfører alle former for murerarbejde for erhvervsvirksomheder både ude og inde. Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for murerarbejde både inde og ude. Vi arbejder med sans for detaljerne og sørger for et omhyggeligt arbejde.

Beder Byg I/S

(5)

Starupvej 1228340 Malling
logo

Beder Byg er et bygge- og renoveringsfirma, som tilbyder løsning af mange forskellige byggeopgaver. Vores erfaring er stor, og vores viden bred. Derudover sikrer vi dig den optimale kvalitetsløsning, fordi vi samarbejder med både arkitekter, bygningssagkyndige samt autoriseret el-installatør. Alle opgaver - såvel store som små - løses konstruktionsmæssigt korrekt, hurtigt og bekymringsfrit for vores kunder.

K.G. Hansen & Sønner A/S

Bushøjvænget 1298270 Højbjerg
logo

KG Hansen som blev grundlagt i 1910, er en velkonsolideret entreprenørvirksomhed med hovedkontor i Grindsted og afdeling i Aarhus. Vi udfører nybyggeri og ombygninger, primært i rollen som hoved- og totalentreprenør og ofte i en tidlig inddragelse. Vores rygrad er de håndværksmæssige færdigheder og at vi har projektledere og håndværkere i samme hus, sikrer kortest mulig afstand mellem planlægning og udførelse, derfor udføres vores byggeprojekter til tiden, til prisen og i en høj kvalitet.

Murermester Carsten Laursen ApS

Lukket

Solskrænten 88220 Brabrand
logo

Murermester Carsten Laursen ApS er et kvalitetsbevidst murerfirma med mange års erfaring indenfor murerfaget. Stiftet af Ernst Laursen 1964 og videreført af sønnen Carsten Laursen siden 1994. Carsten er uddannet murer og autoriseret kloakmester. Vores speciale er terrazzo. Vi støber nye terrazzogulve. Renoverer gamle gulve og trapper i terrazzo. Efterfølgende renseslibning. Vi udfører også alt flisearbejde.

JORTON A/S

Robert Fultons Vej 168200 Aarhus N
logo

JORTON er i dag en landsdækkende leverandør af bygge- og anlægsløsninger. Med mere end 89 års succesrig historie og erfaring i ryggen, løser vi store og små opgaver fra 7 kontorer strategisk placeret rundt i landet. Vi er helt fremme, når der skal bygges nyt, men vi har også årtiers erfaring med at bevare og forny den ældre bygningsmasse og infrastruktur, når vi renoverer for fremtiden til gavn for boligforeninger, virksomheder, det offentlige og for private.

Kolind Tømrer- og Murerforretning ApS

Højsletvej 128560 Kolind
logo

Firmaet ligger i Kolind og tager også imod kunder fra Aarhus.

Kolind Tømrer- og Murerforretning udfører både tømrer- og murerarbejde, reparationsarbejde, fag- og totalentrepriser. Vi lægger vægt på kvalitet, økonomi og et fejlfrit udført job til tiden. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Strandgaardens Murerfirma og Entreprenør

Åbent

Strandagervej 88500 Grenaa
logo

Firmaet ligger i Grenaa og tager også imod kunder fra Aarhus.

Strandgaardens Murerfirma og Entreprenør tilbyder små og store opgaver inden for entrepriser. Hos os kan du leje en murer og en mand, der kan lave alt. Hvad enten du har brug for udskiftning af vinduer, opmuring af trapper, ny belægning eller noget helt fjerde, så står vi klar til at løse opgaven for dig.

Murermester Thybo ApS

J. Skjoldborgs Vej 298230 Åbyhøj
logo

Vælg Murermester Thybo ApS, når du vil være sikker på, at din opgave bliver udført ordentligtSkal du have renoveret badeværelset, pudset eller isoleret facaden eller udført andre mureropgaver? Dit murerfirma i Åbyhøj, Aarhus, står klar til at hjælpe dig. Vi kender lokalområdet og har udført lokale mureropgaver gennem mange år.

Højbjerg Murerforretning

Neptunvej 68270 Højbjerg
logo

Hos Højbjerg murerforretning tror vi på solidt håndværk; på den gode dialog med kunden og på en ansvarlig fremgangsmåde i forhold til entreprisen, og de tilhørende omgivelser. Højbjerg murerforretning udfører alle tænkelige murer- og entreprenøropgaver, især mindre projekter som f.eks. nyt badeværelse, bryggers, flise- og klinkearbejde samt div. reparationer og forbedringer på ejendomme. Kontakt os for nærmere information.

N. K. Byg ApS

Borresøvej 17, st. sal. th8240 Risskov

Tidy Up Company

Rønnevangen 185D8471 Sabro

Murermester Peter Nielsen ApS

Niels Foghs Vej 148270 Højbjerg

Murermester Steffen Fuhlendorf

Dybkjærvej 12B8200 Aarhus N

Dahlgaard Haandvaerk ApS

Lukket

Horsevænget 158310 Tranbjerg J

Mtm Gruppen ApS

Arresøvej 22, 4. sal. 28240 Risskov

Lokal Murerservice ApS

Skæring Hedevej 1298250 Egå

Østjysk Boligservice

Langvad 158250 Egå

Osl Byg

Østergårdsvej 261D8355 Solbjerg

Laco Multiservice

Tåstumvænget 28381 Tilst

Nordic Byggeri ApS

Bogfinkevej 43, 2. sal. th8210 Aarhus V

Blck21

Langkærvej 34, 1. sal. mf8381 Tilst

Jysk Byggeservice

Høgevej 41, 5. sal. tv8210 Aarhus V

Dk Murermester

Fiskergade 80, 1. sal. tv8000 Aarhus C

Kjærs Murerservice

Skejby Vænge 105B8200 Aarhus N

Murermester Ibrahim Alma

Ormslevvej 1018260 Viby J