Se på kort

murer vadum 

gav 14 virksomheder i dette område

Mike Murer

Nervøsvej 769430 Vadum

Mike Murer udfører alt inden for flise- og klinkearbejde i og omkring Vadum. Uanset om det drejer sig om renoveringer af facader, nyt badeværelse eller noget helt andet, har vi de rette kompetencer til at varetage opgaven. Vores mål er, at du til sidst er glad og tilfreds med arbejdet. Derfor prioriterer vi altid dine ønsker og behov, og vi overholder altid vores aftaler. Kontakt os for yderligere information.

TL Byg A/S

Gartnervej 99200 Aalborg Sv
logo

Firmaet ligger i Aalborg Sv og tager også imod kunder fra Vadum.

TL BYG A/S er en moderne byggevirksomhed, som dækker stort set alt inden for byggeri. Vi råder både over den fornødne volumen og kapacitet til at kunne påtage os store byggeopgaver i totalentreprisen. Endvidere udfører vi delentrepriser, ligesom vi lægger vægt på at løse mindre opgaver, såsom småreparationer og løbende service hurtigt og effektivt - alt sammen ud fra grundholdningen om at vi leverer professionelt kvalitetsarbejde - uanset opgavens omfang.

Murerfirmaet Hassing ApS

Lukket

Vestermarksvej 289280 Storvorde
logo

Firmaet ligger i Storvorde og tager også imod kunder fra Vadum.

Murerfirmaet Hassing ApS er et firma hvor der ikke er langt fra øverste led til der hvor arbejdet udgøres. Vi udfører alt inden for murer- og kloakarbejde, nybygninger, tilbygninger, badeværelser, renovering af kirker, belægning samt nedsivningsanlæg - nyt såvel som reparationer. Vi sætter kvaliteten i centrum. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Lars Pedersen & Søn A/S

Veggerbyvej 339541 Suldrup
logo

Firmaet ligger i Suldrup og tager også imod kunder fra Vadum.

Lars Pedersen & Søn er en moderne murer- og entreprenørforretning i Nordjylland med tre generationers erfaring i kvalitetsbyggeri til landbrug, industri, erhverv og private som både fag, hoved- og totalentreprenør. Vi løser primært opgaver i lokalområdet og kender derfor både kunderne og vores kvalificerede underleverandører godt. Vi skaber troværdige rammer for et godt og sundt byggeri ved altid at udvikle, konstruere, projektere og rådgive i tæt samarbejde med kunden.

Svenstrup Multiservice

Lukket

Æblehaven 129230 Svenstrup J
logo

Firmaet ligger i Svenstrup J og tager også imod kunder fra Vadum.

Svenstrup Multiservice er et allround byggefirma. Vi udfører alt indenfor maler-, tømrer- og mureropgaver. Har du brug for hjælp til dit næste byggeprojekt? Ring og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Murerfirmaet Henrik Jensen

Ellehammersvej 709430 Vadum

Best Byg & Invest ApS

Grønslet 49430 Vadum

Gjøl Murerforretning ApS

Bryggervænget 129430 Vadum

Murerfirmaet Erik Houen ApS

(5)

Ellehammersvej 289430 Vadum

Murermester Kurt Clemmensen

Mejerivej 49430 Vadum

Kenneth Kristensen

Lukket

Erkildstrupvej 59240 Nibe
logo

Firmaet ligger i Nibe og tager også imod kunder fra Vadum.

Vi tilbyder professionelt tømrerarbejde og nedbrydning i hele Nordjylland til rimelige priser – vi sætter en stor ære i, at vores kunder er tilfredse med det færdige resultat og vægter i vores samarbejde en åben og ærlig dialog. Vi løser både små og store opgaver, og er altid villige til at give et uforpligtende tilbud på netop din opgave!

Renomme byg

Vester Halne Vej 159430 Vadum

Bma Byg ApS

Skråvej 569430 Vadum

Rob Byg ApS

Ellehammersvej 569430 Vadum