Ruteplan

musikinstrumenter

gav 285 firmaer
Kort
 • Storegade 24
  6200 Aabenraa
  Vis ruteplan
  74 62 23...
  Vis nummer
  Når du skal besøge Marcussen & Søn benyt "Tilkørsel til Sct. Nicolai Gade." Marcussen & Søn, grundlagt i 1806, fremstiller pibeorgler efter klassiske traditioner til kirker og koncertsale. Alle dele fremstilles i håndværksmæssig udførelse fra egen produktion, og aktiviteterne omfatter endvidere restaurering af historiske orgler samt vedligeholdelse.
 • Carl Lunds Vænge 1
  2800 Kongens Lyngby
  Vis ruteplan
  33 16 40...
  Vis nummer
  Åbent
  Violinbygger Birger Kulmbach. Maestro Liutaio, uddannet i Cremona, Italien. Jeg tilbyder bygning af violin, bratsch og cello. Reparation af alle strygeinstrumenter. Salg af strygeinstrumenter og tilbehør samt udlejning og vurdering af strygeinstrumenter. Kontakt for nærmere information.
 • Hyltebjerg Allé 87
  2720 Vanløse
  Vis ruteplan
  38 71 83...
  Vis nummer
  Åbent
  Alt i strygeinstrumenter og kontrabasser. Violinværkstedet har et bredt udvalg af klargjorte strygeinstrumenter og buer til salg, såvel gamle som nye, tillige i forskellige børnestørrelser. Vi udfører alle former for reparationer af violin, viola og celli, herunder forsikringsskader og vedligeholdelse. Vi er specialister i kontrabasser både til klassisk og rytmisk musik. Altid mindst 10 kontrabasser på lager.
 • Vesterbrogade 53
  7100 Vejle
  Vis ruteplan
  40 63 08...
  Vis nummer
  Hos Vejle Piano Magasin udfører vi alle former for reparation af klaverer og flygler, så instrumentet igen kommer til at virke optimalt. Vi udfører hovedreparationer, men mindre kan ofte gøre det. Det kan eksempelvis være udskiftning af klaviaturbelægning, hamre, strenge eller nye stemmenagler. Kort sagt findes der ikke den del af et klaver eller flygel, vi ikke kan reparere, så det bliver så godt som nyt.
 • Grønnedalsvej 14
  8660 Skanderborg
  Vis ruteplan
  86 52 11...
  Vis nummer
  Åbent
  Audonicons Bogsalg har Danmarks største udvalg af antroposofisk litteratur på nordiske sprog og tysk samt meget på engelsk. Derudover har vi salg af højkvalitetsvarer: Bl.a. trælegetøj, kort, kunsttryk, farver, musikinstrumenter og lys. Se mere på vores hjemmeside eller send gerne forespørgsel og evt. bestilling på e-mail - eller ring!
 • Skippershovedvej 10
  8585 Glesborg
  Vis ruteplan
  86 38 13...
  Vis nummer
  LYD & LEG udvikler og bygger instrumenter, der er nemme at spille på og kan tåle al slags vejr, hvis de behandles med linolie. Da de er meget robuste, går de ikke så let i stykker og kan derfor anvendes af børn i alle aldre. Instrumenterne er æstetiske og lyder godt med deres klart definerede toner. De giver børn mulighed for at udtrykke sig i musikken og lege frit udendørs, mens de oplever og glædes over deres evner i legen med musikken og rytmen. Læs mere på vores hjemmeside.
 • Brofogedvej 10
  2400 København NV
  Vis ruteplan
  70 13 17...
  Vis nummer
  Åbent
  Juhl-Sørensen er et familieforetagende som blev grundlagt i 1895 og som i dag ledes af fjerde generation. Vi beskæftiger os med salg, leje og service af klaverer, flygler og digitalpianoer. Vi er eksklusiv forhandler af Steinway & Sons i hele Norden og er den førende virksomhed indenfor klaverbranchen med butikker i København, Aarhus, Stockholm, Oslo og Helsinki. Besøg vores butikker i København og i Egå ved Aarhus eller book en stemning på vores hjemmeside www.piano.dk.
 • Havremarken 3
  3650 Ølstykke
  Vis ruteplan
  47 17 75...
  Vis nummer
  (1
  Firmaets fundament er, i samklang med kunstneriske hensyn der tages ved nybygning af orgler, de 3 vigtige faktorer hvor arkitektur, klang og håndværk er tilpasset individuelt til hver enkelt kirke.
 • Esromgade 15
  2200 København N
  Vis ruteplan
  35 83 03...
  Vis nummer
  Åbent
  Siden 1999 har jeg været selvstændig som violinbygger. Nybygning af violin, bratsch og cello; desuden nybygning af barokinstrumenter - Reparation og restaurering af både moderne strygeinstrumenter og barokinstrumenter, Buereparationer, Salg af violin, bratsch og cello samt børneinstrumenter, Salg af buer, Salg af tilbehør.
 • Egenappevej 167
  5700 Svendborg
  Vis ruteplan
  62 22 22...
  Vis nummer
  PIANO FORTE ejes og drives af Flemming Hansen, uddannet pianostemmer og instrumentmager. Jeg er eksamineret medlem af Dansk Pianostemmer og Instrumentmagerforening og har været i faget i nu over 30 år, heraf de sidste godt 20 med egen forretning og værksted i Svendborg. Jeg sætter en ære i at levere kvalitet. Både håndværksmæssigt i såvel stemninger som reparationer, men også kvalitet i form af de klaverer og flygler som jeg leverer til mine kunder.
 • Danmarksgade 28, st. sal. th
  9000 Aalborg
  Vis ruteplan
  98 11 41...
  Vis nummer
  Åbent
  Klaverstemmeren er Nordjyllands førende forhandler af nye og istandsatte (brugte) flygler og pianoer samt tilbehør. Klaverstemmeren er autoriseret forhandler af flere ledende piano- og flygelmærker, som altid kan prøves i vores forretningslokaler på Vesterbro 58 i Aalborg. Hos Klaverstemmeren er vi uddannede pianostemmere og instrumentmagere, og vi har eget værksted, hvor vi reparerer og istandsætter brugte instrumenter.
 • Gjellerupvej 83B
  8230 Åbyhøj
  Vis ruteplan
  86 13 75...
  Vis nummer
  (2
  Åbent
  Elektronik & Lydteknik er et af Østjyllands førende specialværksteder inden for reparation af elektronisk musikudstyr. Vi er serviceværksted for de førende musikforretninger i Århus og omegn og kundekredsen dækker også skoler, højskoler, musikskoler, orkestre samt private. Med mere end 20 års erfaring sikres du altid seriøs og pålidelig service. Kontakt os for at høre nærmere.
 • Bakkehældet 3, Valløby
  4600 Køge
  Vis ruteplan
  41 56 63...
  Vis nummer
  Jørgen Steen Nielsen arbejder med istandsættelse af flygler og klaverer samt mindre reparationer og stemning. Jørgen har værksteder i Gilleleje og Køge, hvorfra han servicerer kunder i området omkring både Gribskov og Køge kommune. Jørgen kan kontaktes på telefon 41 56 63 33 eller 56 26 63 33 alle dage, døgnet rundt.
musikinstrumenter gav 285 firmaer