Se på kort

opgaver 

gav 16 virksomheder i dette område

BTS Transport

Industrivej 213320 Skævinge
logo

Vi tilbyder godstransport og distribution med forvogn og trækker/trailer. Vi udfører Adhoc-opgaver, firmakørsel, flytninger og kurértransport. Derudover har vi et samarbejde med kolleger i situationer, hvor vi ikke har mulighed for at hjælpe direkte selv. Dette sikrer, at kunden aldrig går forgæves ved at kontakte os.

Sørens Smedie

Bæksgårdvej 187323 Give
logo

Sørens Smedie er et certificeret og alsidigt smede- og maskinværksted i Give, der beskæftiger sig med stort set alt smedearbejde inden for industri, byggeri og armering. Vi har en alsidig maskinpark og dygtige medarbejder, som gør os i stand til at løse stort set alle opgaver, små som store. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud!

HT Hydraulik A/S

Vestervadvej 306715 Esbjerg N
logo

H.T.Hydraulik A/S har siden 1987 arbejdet med reparation og service inden for den hydrauliske branche. H.T.Hydraulik A/S har en bred vifte af kunder inden for transport, industri, Offshore og landbrug. Firmaet råder over 2 veludrustede firmavogne, som betyder hurtig service i marken. På lageret, som råder over 11000 varenumre, står der veludannet folk klar der laver hydraulikslangen mens kunden venter. Kontakt for nærmere information.

Bjerre Trykkeri og Forlag ApS

Åbent

Kongeåvej 1106650 Brørup
logo

Styr på grammatikken? Grammatik- og øvehæfter til 7 sprog: Tysk, engelsk, fransk, dansk, spansk, italiensk og latin produceres og sælges til alle der vil have styre på grammatikken.

Rosenberg Madsen A/S

Åbent

Storegade 1E7620 Lemvig
logo

Vi varetager alle typer tømrer-, snedker-, låse-, gulv- og glarmesterarbejde og er dit bedste og mest effektive valg af samarbejdspartner ved nybygning, ombygning eller gør-det-selv-byggeri. Vi er blandt de førende i Lemvig området inden for energirenoveringer og er i samarbejde med Teknologisk Institut og Dansk Byggeri, uddannet Energivejleder. Trænger din bolig til et energi-tjek, kommer vi gerne forbi og gennemgår huset sammen med dig. Kontakt os for mere information.

Hostrup Maskinstation & Entreprenører

Hostrupvej 496710 Esbjerg V

Hostrup Maskinstation & Entreprenør I/S udfører en bred vifte af opgaver.Vi har en stor maskinpark og kan klare almindelige entreprenøropgaver samt special opgaver. Ring til os, så tager vi en en snak om dine muligheder.

VS Montage

Sønderbækvej 26270 Tønder
logo

Velkommen til VS Montage. Med mange års erfaring gør os til en solid samarbejdspartner til jeres næste opgave. Vi udfører alt indenfor: VVS arbejde, svejsning, rørarbejde og industriservice.

Randers Ungdomsskole-Center For Tværgående Opgaver

Dronningborg Alle 18930 Randers Nø

Karstens Mini Opgaver

Tårsvej 264900 Nakskov

Com4you

Nygårdsvej 24700 Næstved

Uno Vvs Tech ApS

Selma Lagerløfs Alle 432860 Søborg

PIB features Aps

Arne Jacobsens Allé 172300 København S

Holbæk Kommune - Elever/Tværgående Opgaver

Kanalstræde 24300 Holbæk

ODIN Engineering A/S

Elmedalsvej 642000 Slagelse

Kulturelle/Almene opgaver i Korsør Kommune

Rådhuspladsen 11, 3. sal.4200 Slagelse

Flemming Aabech Tegnestue-En lun dansk streg

Østre Strandvej 92650 Hvidovre