Ruteplan

organisk affald

gav 3 firmaer
Kort
 • Egelundvej 6
  8800 Viborg
  Vis ruteplan
  86 62 21...
  Vis nummer
  Viborg Renovation I/S, er en moderne, privatejet virksomhed som primært beskæftiger sig med containerudlejning, indsamling og håndtering af affald fra private og virksomheder, samt levering af sand og grus.
 • Stilbjergvej 1A
  7190 Billund
  Vis ruteplan
  75 33 11...
  Vis nummer
  Lukket
  Er du producent af vegetabilske fødevarer, og har behov for en seriøs samarbejdspartner til bortskaffelse af levnedsmiddelrester, så er du kommet til rette sted. Adival ønsker at tage vores del af ansvaret for en verden i balance, hvor den cirkulære økonomi vinder mere og mere indpas. Vi har igennem de seneste 30 år beskæftiget os med afhentning af rest- og spildprodukter fra levnedsmiddelindustrien, og videreformidlet dem til landbrugssektoren. ​
 • Ørbækvej 260
  5220 Odense SØ
  Vis ruteplan
  86 98 94...
  Vis nummer
  Bånlev producerer miljørigtigt energi ud fra husdyrgødning og organiske restprodukter samt transporterer og formidler gødningsprodukter og flydende affaldsprodukter til og fra landbruget. Biogassen forbrændes i vores gasmotorer og producerer derved miljøvenlig strøm og varme. I vores vognmandsvirksomhed Bånlev a.m.b.a. transporterer vi alle former for gylle og flydende restprodukter for en lang række kunder indenfor landbrug, fødevareindustri og offentlige virksomheder. Kontakt os for mere info.
Din søgning på organisk affald gav 3 firmaer og du har nået enden af ​​listen.