Se på kort

overfladebehandling silkeborg 

gav 19 virksomheder i dette område

Hvidelvej 57400 Herning
logo

Firmaet ligger i Herning og tager også imod kunder fra Silkeborg.

OB Industrilak er autoriserede Montana lakerere og har mange års erfaring indenfor alle former for overfladebehandling til træindustrien. Kvaliteten er sat i højsædet, og vores fleksible måde at arbejde på betyder, at vi er gearet til både store og små specialopgaver. Vi er en konkurrencedygtig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, og investerer kontinuerligt i nyt udstyr for at sikre vore kunder en ensartet høj finish. Vi giver jeres emner den sidste finish!

Vindumvej 1318840 Rødkærsbro
logo

Firmaet ligger i Rødkærsbro og tager også imod kunder fra Silkeborg.

Vi hos Bjorholms Malerfirma er dit professionelle og kvalitetsbevidste malerfirma i Viborg, der varetager maleropgaver af enhver type. Vi er eksperter i både indendørs malerarbejde og udendørs malerarbejde, og vi kan derfor tilbyde dig alt lige fra maling af din stue til spartling og maling af døre og vinduer. Derudover tilbyder vi også løsninger til erhverv, såsom opfriskning af facader eller butikslokaler. Ingen opgave er for lille eller for stor for os.

Holbergsvej 108370 Hadsten
logo

Firmaet ligger i Hadsten og tager også imod kunder fra Silkeborg.

Christians Gulvafslibning er et professionelt og kvalitetsbevidst gulvfirma med mange års erfaring indenfor gulvslibning og efterbehandlinger. Vores kundesegment spænder bredt, og beskæftiger os derfor både med private og erhverv. Vi varetager alle former for slibning og behandling. Vi vil altid gerne høre fra Dem. Omend du blot er hamrende nysgerrig eller interesseret i et uforpligtende tilbud står vi altid klar til at hjælpe Dem.

Krogsgårdsvej 68620 Kjellerup
Brogesvej 108600 Silkeborg
Enebærvej 168653 Them
Charlottenlundvej 168600 Silkeborg
Viborgvej 100A8600 Silkeborg
Holmmøllevej 19B8632 Lemming
Klintevej 68653 Them
Grauballe Gudenåvej 168600 Silkeborg
F.L.Smidths Vej 198600 Silkeborg
Nørreskov Bakke 18600 Silkeborg
Sigtenvej 37441 Bording
logo

Mere end 40 års erfaring. Professionel maling af møbler, køkkener, interiør m.m.