Se på kort

parcelhusbyggerier 

gav 15 virksomheder i dette område

TL Byg A/S

Gartnervej 99200 Aalborg Sv
logo

TL BYG A/S er en moderne byggevirksomhed, som dækker stort set alt inden for byggeri. Vi råder både over den fornødne volumen og kapacitet til at kunne påtage os store byggeopgaver i totalentreprisen. Endvidere udfører vi delentrepriser, ligesom vi lægger vægt på at løse mindre opgaver, såsom småreparationer og løbende service hurtigt og effektivt - alt sammen ud fra grundholdningen om at vi leverer professionelt kvalitetsarbejde - uanset opgavens omfang.

Murerfirmaet Elnegaard ApS

Lukket

Bjergvej 6A5900 Rudkøbing
logo

Er der hul i taget, eller skal badeværelset udskiftes? Kontakt Murerfirmaet Elnegaard ApS. Hos os er ingen udfordring for stor. Lad os være din aktive sparringspartner gennem hele byggeriet. Vi rådgiver gerne omkring materialevalg, vedligeholdelse, kvalitet, myndighedskrav m.m. Hos Murerfirmaet Elnegaard ApS sætter vi en ære i at videreføre de gamle håndværks-mæssige dyder, som bygger på kvalitet og service. Ring for et uforpligtende tilbud.

Brøns Ingeniørfirma ApS

Damvej 126780 Skærbæk
logo

Vi er et mindre rådgivende ingeniørfirma, der beskæftiger sig med stort set alt inden for konstruktion og statiske beregninger. Vores hovedområde er beregning af bærende stålkonstruktioner, lige fra små stålbuer og alle former for landbrugsbyggeri til store komplicerede konstruktioner.

Sunds Murerfirma A/S

Wagnersvej 137400 Herning
logo

Sunds Murerfirma har eksisteret siden 1984 og er en traditionel murer- og betonvirksomhed. Virksomheden laver stort set alt inden for Beton, elementmontage og murerarbejde. Vores stab af veluddannede medarbejdere er alle erfarne, og mange af dem har været med helt fra virksomhedens start.

Serritslev Murerforretning A/S

Hortensiavej 99700 Brønderslev
logo

Serritslev Murerforretning A/S er et alsidigt murerfirma med et godt omdømme. Vi tilbyder totalløsninger inden for murerfaget. Nybyggeri samt renovering og omforandring af parcelhuse og landbrug. Flise- og belægningsarbejde. Gennem tæt samarbejde med alle faggrupper kan vi tilbyde totalentrepriser i forbindelse med etablering eller renovering af alle typer. Vi udfører alt inden for jord-, kloak-, beton- og murerarbejde.

Thomas praefab Østervrå A/S

Lukket

Høngårdsvej 309750 Østervrå
logo

thomas praefab Østervrå A/S er en anerkendt producent og leverandør af betonelementer af høj kvalitet. Vi producerer dagligt betonelementer og kan utvivlsomt levere det optimale betonelement til dit forestående byggeprojekt. Vores beliggenhed i Jylland begrænser os ikke rent geografisk.

Bjarne Kaae A/S

Østervej 125935 Bagenkop

Brdr. Thybo A/S

Niels Bohrs Vej 618660 Skanderborg

Haderup Murer & Entreprenør

Over Høstrupvej 37540 Haderup

Murerfirmaet Axel Poulsen A/S

Håndværkervej 156600 Vejen

Tømrerfirmaet Bent Lund A/S

Bukkærvej 56933 Kibæk

A/S Murermester Jan Christensen

Vestergårdsvej 107260 Sønder Omme

Lpa Byg ApS

Odinsvej 116862 Tistrup

Michael Kristensen ApS

Lundensvej 999700 Brønderslev

Toftlund Murerforretning ApS

Vestervang 116520 Toftlund