Se på kort

plantedekorationer 

gav 16 virksomheder i dette område

Krukkerne ApS

Lukket

M D Madsensvej 143450 Allerød
logo

Vi sender din blomstergave til hele Danmark og fra vores egne blomsterbutik i Allerød, leverer vi selv blomster i Allerød, Lynge, Blovstrød, Farm, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. I resten af landet leverer vi gennem Interflora og giver dig fuld garanti for både kvaliteten og samme høje service som du kender fra vores butikker.

Den lille Blomster Butik / Kalundborg

Lukket

(3)

Sct Jørgensbjerg 254400 Kalundborg

Jeg startede hjemmefra i min garage for ca. 15 år siden. Her startede drømmen om en butik med anderledes blomsterdesign og specielle planter. Udover dette er drømmen også, at skabe et univers af blomster, brugskunst og specialiteter af høj kvalitet, samlet under et tag. Derfor er alle mine leverandører nøje udvalgt og vi har kun det bedste. Efter de første 15 år, er vi nu et team af 5 kreative piger som står klar i den fysiske butik og på webshoppen til at hjælpe dig.

De Kreative Tøser

Lukket

(4)

Solrød Center 1262680 Solrød Strand
logo

Vores butik dufter af friske blomster. Kom forbi, så finder vi noget som passer til dig. Vi har åbent alle helligdage hele året rundt kl. 10-13.

Frøken Flora

Åbent

Torvet 36862 Tistrup
logo

Velkommen hos Frøken Flora. Vi har stort udvalg i afskårne blomster og potteplanter. Vi kan levere dekorationer og buketter til enhver lejlighed. Vi forhandler også diverse brugskunst, servietter, lys og vin. Kom forbi og nyd stemningen i butikken.

Lenes Blomster

Bredgade 466900 Skjern
logo

Lenes Blomster er en butik, der byder på stor kreativitet. Hos os får du hjælp til buketter, bårebuketter, dekorationer, plantedesign mm. Vores afskårne blomster er altid friske og i mange varianter og farver. Vi er en livsstilsbutik med spændende interiør, brugskunst, skindtasker, smykker og accessories. Desuden har vi en kæmpe afdeling med delikatesser, her finder du blandt andet øl, vin, chokolade, likør, krydderier mm.

Hannæs Blomster

Mommervej 127742 Vesløs

Hos os har vi et stort udvalg af brudebukketter, bårebuketter og andre dekorationer. Vi kan sørge for blomster til alle slags begivenheder. Kontakt os for yderligere information.

Anne Blume ApS

Lukket

Glentevej 2A7200 Grindsted
logo

Vi laver alt indenfor blomster og dekorationer til alle livets stunder. Vi gør alt for at være med på blomstermoden og går jævnligt til både kurser og konkurrencer. Anne Blume leverer i hele Billund kommune, samt Skovlund/Ansager, Stakroge, Starup/Tofterup, Vorbasse, Hovborg, Agerbæk og Årre. Du kan afgive din bestilling helt frem til kl 12 for levering samme dag og lørdag frem til kl. 10. Har du specielle ønsker, skal du være velkommen til at ringe til os på 75323737

Golden Roses

Lukket

Hvidegårdsparken 262800 Kongens Lyngby

Kornblomsten

Lukket

Vestergade 57850 Stoholm Jyll

Auning Blomster Interflora

Lukket

Vestergade 48963 Auning

Blomsterværkstedet Bech & Faurholt

Lukket

Algade 365500 Middelfart

Frøken Blomst

Møllevej 15260 Odense S

Frøken Flora Blomster Af 30.08 ApS

Lukket

(4)

Søborg Hovedgade 932860 Søborg

Frøken Flora ApS

Lukket

(5)

Skansevej 433400 Hillerød

Kongevejens Blomster

Lukket

(1)

Usserød Kongevej 37B, 3. sal. th2970 Hørsholm

Bloomit Danmark ApS

Lukket

(3)

Unsbjergvej 55220 Odense Sø