Se på kort

projektudvikling 

gav 153 virksomheder i dette område

Markholt & Rand ApS

Søsterhøjvej 278270 Højbjerg
logo

Vi udfører nybyg og renoverer, til den kræsne køber i Aarhus.

Jakobsen & Blindkilde A/S

Drejervej 287490 Aulum
logo

Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer. Vores faglige bredde og styrke gør, at vi kan løfte enhver byggeopgave.

Grunwald Consulting v/Annette Grunwald

Lukket

Blomstermarken 105, 1. sal. tv9000 Aalborg
logo

Grunwald Consulting tilbyder konkret og praktisk hjælp til private og offentlige virksomheder indenfor kompetenceudvikling og udvikling af nyskabende løsninger gennem tværgående samarbejde.

Eriksen Arkitekter M.A.A.

Studsgade 27, st. sal., st. sal.8000 Aarhus C
logo

Eriksen Arkitekter M.A.A., som har til huse i Aarhus midtby, kan løse en bred vifte af opgaver indenfor arkitektur, projektudvikling og entreprise projekter i både ind- og udland. Vores medarbejdere er højt engagerede og består af et veluddannet team af såvel konstruktører, arkitekter og administrativt personale. Med mere end 30 års erfaring har vi et solidt fundament for gennemførelse af alle byggeriets faser. Kontakt os gerne for yderligere information eller læs nærmere på vores hjemmeside.

Time Construction A/S

Rønhøjs Ager 448300 Odder
logo

TIME er et nyt entreprenørfirma etableret af erfarne branchefolk med et anderledes idégrundlag end traditionelt inden for entreprenørbranchen. Hos TIME tror vi på at den rigtige løsning af en byggeopgave beror på et samarbejde mellem, de involverede parter: bygherre, arkitekt, ingeniør og entreprenør. Helt i den tidlige fase af et byggeprojekt har vi en evne til at tænke i anderledes og skabe den bedste totalløsning for alle parter, uden uventede ubudgetterede omkostninger for bygherre.

Ginneruparkitekter A/S

Lukket

Rådhusgade 108700 Horsens
logo

Helstøbte arkitektoniske løsninger for fremtiden. Det er GINNERUPARKITEKTERS målsætning hver gang vi tegner et nyt projekt. Vi søger altid efter arkitektoniske løsninger, der er helhedsorienterede og som rummer bæredygtige tanker. For bæredygtighed handler udover miljø også om æstetisk, teknisk kvalitet, god projektledelse samt social og økonomisk ansvarlighed.

CUBUSconcept.dk ApS

Ordrupvej 652920 Charlottenlund
logo

Vi hjælper dig med at realisere dine drømme. Her er kunden i centrum.Vi arbejder efter Cirkulær økonomiske og grønne byggeprincipper lige fra materialevalget til vores bygnings aftryk på vore omgivelser uden at underkende de sociale aspekter. CUBUSConcept er et arkitektvirksomhed med fokus på sunde boliger og bygninger. CLEVERliving™ – Præfabrikerede Conceptboliger og arkitektur alle har råd til.

Aude Arkitekter ApS

Lukket

Ellesletten 42950 Vedbæk
logo

aude arkitekter beskæftiger sig med arkitektur og brandrådgivning - både private ombygninger og erhvervslejemål/offentligt byggeri. Vi har derudover erfaring med butiksbyggeri. aude arkitekter er certificeret i brandklasse 2 [BK2]. Hos aude arkitekter har vi fokus på at funktionalitet og æstetik går op i en højere enhed, når arkitektur skabes.

HC Rådgivning & Styring

Bogøvej 214000 Roskilde
logo

HC Rådgivning & Styring har mere end 40 års erfaring inden for byggeri og er derfor den perfekte samarbejdspartner til rådgivning og styring.Ved store opgaver har HC Rådgivning & Styring et stort netværk af kollegaer, som vi kan supplerer os med. Vi tilpasser organisationen til hvert enkelt byggeri. Se mere på hjemmesiden.

Vejle Arkitekter ApS

Toldbodvej 13B7100 Vejle
logo

Vejle Arkitekter er et arkitektfirma med stor erfaring. Som arkitekt er vi med i alle byggeriets faser og tilbyder rådgivning lige fra idé til realisering af byggeriet. Vi har siden 1978 oparbejdet en stor erfaring som arkitekt gennem mange veludførte opgaver i Vejle, Fredericia og Kolding, og vi kan med garanti hjælpe dig med at tegne og realisere dit drømmebyggeri.

B & B Byg ApS

Assensvej 1425600 Faaborg

B & B Byg beskæftiger sig med at opføre familiehuse i et-plans-løsninger af forskellige slags. Vi henvender os til de private kunder, men opfører også butiks byggerier. Kontakt os for mere information.

BECK Rådgivende Ingeniør

Lukket

Ahlgade 1C4300 Holbæk
logo

Hos Beck – Rådgivende Ingeniør er vi med dig hele vejen fra de første spæde idéer til udvikling af konkrete løsninger med byggetilladelser, arbejdstegninger og fuld projektering ved større byggeprojekter eller anlægsarbejder.

FINDSEN

Lukket

Strandskovvej 155800 Nyborg
logo

Vi arbejder blandt andet med forretningsudvikling og driftsøkonomi.

Brade Consulting ApS

Drejergangen 9C2690 Karlslunde

Construction Site Engineering ApS

Lukket

Overdrevsvej 214420 Regstrup

Sten P Consulting

Østre Stationsvej 43, 1. sal. tv5000 Odense C

Blue Ocean Project Management ApS

Weidekampsgade 45, 1. sal. tv2300 København S

Project Boot Camp

Lukket

Tovesvej 83000 Helsingør

Mesh Firm ApS

Kildevældsgade 83B, st. sal. tv2100 København Ø

Frederikke Nexø

Visbygade 10, 4. sal. th2100 København Ø

Jk Konsulentservice

Lukket

Selsøparken 39400 Nørresundby

Berg Consult

Kildevældet 38930 Randers Nø

Aaase Capital Holding ApS

(5)

Vejrholm 449220 Aalborg Øst

Idea2market

Lukket

Ørnebakken 212840 Holte

Darre Consult

Lukket

Strandvænget 52791 Dragør