Se på kort

propelpumper 

gav 118 virksomheder i dette område

Lykkegaard A/S

Nyborgvej 355863 Ferritslev Fyn
logo

Lykkegaard er Danmarks ekspert i afvanding og skybrud. Virksomheden har i over 100 år leveret tusindvis af pumper til landbrug, kommunale og private pumpestationer og rensningsanlæg, samt pumper til akvakultur. I dag er virksomheden anerkendt i ind- og udland som markedsledende producent af højkvalitetspumper til oppumpning og bortledning af vand. Produktsortimentet består af specialfremstillede propelpumper, sneglepumper, spildevandspumper, ventiler og korrosionsbestandige pumper til saltvand.

WINTEC ApS

Lukket

Risbjergvej 287330 Brande
logo

WINTEC er en dansk-ejet maskinfabrik etableret i 1989. Vi har opbygget stor erfaring indenfor klimasikring og vandbehandling. WINTEC er specialiseret i følgende produkter: - Klimasikring, - Aquablokk™ Slusesystemer - Mobil højtvandssikring Pumpeteknik – Aquateknik.

Guldhammer A/S

Lukket

Lyngtoften 47490 Aulum
logo

Guldhammer A/S tilbyde en bred vifte af VVS-opgaver alt fra komplette VVS-installationer i nybyggeri til en dryppende vandhane hos Hr. & Fru Jensen. Ligesom vi også servicere både erhvervskunder, boligselskaber og den offentlige sektor - intet er for stort og intet er for småt! Har du et projekt, kommer Guldhammer A/S med viden, mere end 40 års erfaring og professionelle folk. På baggrund af en grundig dialog, med fokus på dit behov, finder vi sammen den helt rigtige løsning på dit projekt.

Juhl P. Salg & Service

Lukket

Assensvej 1935771 Stenstrup
logo

Vi er en virksomhed med hovedvægten på salg til håndværk og industri. Vi sælger maskiner, tilbehør og andre varer fra førende leverandører og producenter. Vi har eget serviceværksted til RONDA, Ghibli, FLEX , Nilfisk, Sprintus, Numatic mf. Mangler du reservedele eller andet til din maskine, leverer vi hurtigt og effektivt. Vi kan levere alt tilbehør til solgte maskiner - f.eks. poser, filtre, mundstykker, slanger i alle længder og tykkelser mm.

Timring VVS, Smede- & Maskinforretning A/S

Lukket

Nr. Mosevej 27480 Vildbjerg
logo

Timring VVS, Smede- og Maskinforretning A/S er et familieforetagende som ejes og drives af brødrene Ib og Steen Birk Poulsen samt deres nevø Per Birk Poulsen. Mange års erfaring i reparationer af maskiner. Alt inden for reparation af gaskedler/oliefyr solvarme og jordvarme. Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder for jordvarme som miljøvenlig energikilde.

Præstbro Maskiner A/S

Lukket

Frederiksbergvej 119330 Dronninglund
logo

Vi er i Præstbro Maskiner A/S fokuseret på at give kunden den bedste oplevelse, uanset om det drejer sig om store eller små køb, og om det er traktorer, maskiner eller reservedele og butiksvarer. Vores produktprogram spænder bredt over maskiner, vogne og traktorer til landbrug, entreprenør, have/anlæg, skovbrug, kommuner m.m. Vi er lokaliseret i Nordjylland, men er aktive i hele landet igennem et stort net af maskinhandlere, hvilket betyder at vores produkter vises frem flere steder i landet.

Karl Mertz A/S

Stenstrupvej 24990 Sakskøbing

Auto-Test ApS

Avedøregårdsvej 372650 Hvidovre

Fætterens Maskinhandel & Udlejning

Smedevej 209500 Hobro

Driftsselskab Nr 1 Af 30.08.2023 A/S

Grundet Bakke 447100 Vejle

Prografia ApS

Barsøvænget 226000 Kolding

Flemming Refsgaard's Traktorservice

Vilhelmsborgvej 45B7600 Struer

Svend Bech's Maskinforretning

Borrisvej 186900 Skjern

Core-Emt A/S

Vestvej 139600 Aars

Primus Danmark

Industrivej 517080 Børkop

Johannes Mertz A/S

Rønnedevej 524640 Faxe

ISOLERINGSMASKINEN A/S

Lukket

Smedevej 244180 Sorø

JPH Service

Lukket

Logslundvej 37160 Tørring

Slagter-Inventar Jørgen Kristensens Eftf. ApS

Vestergade 49320 Hjallerup

Bigom

Højvangen 63480 Fredensborg

Pcar A/S

Birkemose Allé 376000 Kolding

Aktivita ApS

Fredensbovej 82680 Solrød Strand