Se på kort

røgvarer 

gav 27 virksomheder i dette område

Det Gamle Røgeri

Kuttergade 77730 Hanstholm
logo

Søger du fersk fisk, røgvarer og delikatesser fra det dybe hav, så finder du det hele og mere til hos Det Gamle Røgeri i Hanstholm. Vi er et lokalt røgeri med fiskeforretning, restaurant og take-away butik med fødderne solidt plantet i den nordjyske muld, men byder gæster fra nær og fjern velkommen. Det siges, at vi har Danmarks bedste røgvarer, men prøv dem selv, om rygtet taler sandt!

Nexø Gamle Røgeri v/ Troels Erik Benedikt

Stenbrudsvej 223730 Nexø
logo

Nexø Gamle Røgeri ligger et stenkast til Østersøens bølger, lige nord for Nexø centrum. Vi har gang i rygeovnen hver formiddag og udvalget af røget fisk er stort. Kom og se det arbejdende røgeri - duft og smag de nyrøgede sild, laks, ørreder, makreller på stedet. Vi tilbyder en hyggelig og afslappet stemning på stor, dejlig udendørs terrasse med den smukkeste udsigt, direkte til havet. Se mere på hjemmesiden.

Blåvand Fiskerestaurant og butik I/S

Kallesmærskvej 26857 Blåvand
logo

Blåvand Fiskerestaurant ligger midt i Blåvand by med lækker udendørs, men opvarmet, terrasse til gaden. Menuerne er bygget op omkring de klassiske fiskeretter og tilføjet enkelte specialiteter fra fjerne himmelstrøg. I foråret og efteråret serveres de store kendte fiskebuffeter med alt godt fra havet. Ved siden af restauranten ligger fiskebutikken. Her kan du få frisk fisk - både frisk og marineret. Her finder du alt, du skal bruge til den lækreste fiskemiddag i eget køkken.

Svaneke Røgeri

Fiskergade 123740 Svaneke
logo

Lækkert udvalg af friske røgvarer. Kom og nyd duften af et ægte bornholmsk røgeri.

Bjergstedslagteren ApS

Bjergsted Byvej 54450 Jyderup
logo

Vi har eget slagteri og slagter grise, kreaturer, lam og geder, - både til videresalg i vores butik og til returslagtninger. Kødet får lov til at hænge og modne færdigt i vores eget kølerum og bliver først solgt, når det har den rette kvalitet. Vi sætter kvalitet i højsædet og viderefører det gode gammeldags håndværk, - det vil sige, at vi selv producerer, røgvarer, spegepølser og pålæg – som vi sælger i vores butik.

Mobil Fisk

Nørregade 167700 Thisted
logo

Jeg henter friske fisk i Hanstholm samt røgvarer og delikatesser, direkte fra Den Gamle Røgeri hver morgen. Se køre- og holdeplanen på hjemmesiden, for at se hvornår vi er nær dig.

Polar Salmon Hjerting Laks A/S

H E Bluhmes Vej 186700 Esbjerg
logo

Polar Salmon Hjerting Laks is a key supplier of Norwegian salmon (Salmon Salar), the wild-caught pacific sockeye salmon, Greenland halibut, trout and other delicious fish species. Using traditional methods, the raw material is salted by hand, cured and only skill and craftsmanship added to achieve that superior quality. Our modern, state-of-the-art factory is based at the port of Esbjerg, on the west coast of Denmark.

Torup Røgflis

Ullerup Skovvej 303390 Hundested

Produktion af flis af rødelm og bøgesmuld til røgerier. Vi sælger både til private og erhverv (primært fiskehandlere). Kontakt os i dag for yderligere information.

Slagter Popp ApS

Søndergade 166520 Toftlund
logo

Slagter Popp i Toftlund er en specialbutik, som ligger lige i hjertet af Sønderjylland, som har gode sønderjyske traditionelle pølser, som er bygget til at tilfredsstille kunders behov. Hvor passion og nøjagtighed går hånd i hånd med stolte Slagtertraditioner.

Bendixens Fiskehandel

Jessens Mole 25700 Svendborg

K.G. Kød

Havrebjergvej 274100 Ringsted

Datoselskabet Hm Af September 2022 ApS

Søndergade 118300 Odder

eGastro.dk

Ågade 147620 Lemvig

Rønne Fiskeforretning Laksen

Øernes Kaj 13700 Rønne

Nordbornholms Røgeri ApS

(3)

Kæmpestranden 23770 Allinge

Delika Engesvang A/S

Ågade 327442 Engesvang

Lund Handel og Service ApS

Bytoftevej 14560 Vig

Odden Fisk

Vestre Havnevej 394583 Sjællands Odde

Fisk Med Mere

Haderslevvej 14A6000 Kolding

Kildens Rygeri

Kildegade 339240 Nibe

Uni & Michaels Fisk, Røgvarer & Delikasser ApS

Grønsundsvej 1474800 Nykøbing F

Fiskehalle

Nordens Plads 8B2000 Frederiksberg

Dragør Røgeri ApS

(4.6)

Gl. Havn 62791 Dragør

Den Gamle Slagter - Thisted v/Michael Vangsgaard

Vestergade 747700 Thisted

Torpegård Slagterbutik

Torpegårdsvej 103320 Skævinge