Se på kort

rapportering 

gav 9 virksomheder i dette område

Amesto Accounthouse A/S

Åbent

Vandtårnsvej 62A, 4. sal.2860 Søborg
logo

Amesto AccountHouse er totalleverandør med speciale i bogholderi og lønadministration. Med den kvalificerede økonomi- og regnskabsmedarbejder som udgangspunkt, assisterer vi med ressourcer indenfor økonomi, regnskab og løn via Outsourcing, Vikar og Rekruttering. Vore ydelser tilfører og frigør ressourcer, afhjælper i spidsbelastninger og giver vore kunder hurtigere mulighed for, at finde den rigtige profil på den medarbejder, der skal anvendes til den specifikke opgave.

Revision Thy

Havnen 35, 1. sal. tv7700 Thisted
logo

Vi er et registreret revisionsfirma, som er centralt beliggende i Thisted tæt på vore samarbejdspartnere. Revisoren er i dag kundens kernerådgiver. Hovedparten af Revision Thy’s kunder er mindre og mellemstore virksomheder spredt ud over stort set alle brancher og virksomhedstyper for eksempel håndværk, transport, handel, industri, ejendomme med videre.

Pivot Partner ApS - Bogholderi & Regnskab

Jernbanegade 34D3480 Fredensborg
logo

Hos regnskabsvirksomheden Pivot Partner tilbyder vi at stå for økonomistyringen i din virksomhed. Så kan du koncentrere dig om din kerneforretning og vil altid have et godt økonomisk overblik. Vi deler hus med Finanshuset i Fredensborg og har derfor redskaberne lige ved hånden, hvis du skal kombinere din virksomheds- og privatøkonomi.

Pha Revision Registreret Revisionsvirksomhed

Åbent

Asylgade 32, 2. sal.7700 Thisted

InfoSuite A/S

Åbent

Merkurvej 1K, 8. sal.7400 Herning

Engelbrekt Regnskab & Rapportering

Margretheholmsvej 70, 7. sal. tv1432 København K

CogniTech København

Åbent

Herstedvang 10, 1. sal2620 Albertslund

SAP Danmark A/S

Lautrupsgade 112100 København Ø

CogniTech A/S

Åbent

Dalgasgade 25, 9. sal. th7400 Herning