Se på kort

renoveringsprojekter 

gav 17 virksomheder i dette område

L.N. Tømrer- og Snedkerforretning ApS

Skovrevlgyden 18C5792 Årslev
logo

Vi er et team af samvittighedsfulde og dygtige tømrer og snedkere med mere end 30 års erfaring inden for tømrerfaget. Vi står altid til rådighed for Dem uanset opgavens art og kommer rundt på hele Fyn. Vores vognpark er fuldt udstyret med alt tænkeligt udstyr og vores værksted er stort og alsidigt, således at vi er gearet til såvel store som små entrepriser. Ring og få et godt tilbud!

Malerfirmaet M.L.

Frederiksdalsvej 1362830 Virum
logo

Malerfirmaet M.L. har mere end 40 års erfaring og udfører alle former for malerarbejde, tapetsering, indvendig renovering af lejligheder og huse, renovering af facader samt fjernelse af grafitti. Vi står selvfølgelig også til rådighed ved feks. snedker-, tømrer, murer, vvs og elektriker arbejde. Det er vigtigt for os at levere et holdbart og pænt resultat, I kan glæde jer over længe. Malerfirmaet M.L. arbejder effektivt og med fokus på detaljen. Det er jeres garanti for et solidt resultat.

Hogager Byg ApS

Åbent

Nørrevang 177500 Holstebro
logo

Lokalt tømrerfirma med mange års erfaring. Vi udfører tømrerarbejde og specialfremstiller udestuer for både privat- og erhvervskunder. Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud.

Sønnichsen El ApS

Aabenraavej 416230 Rødekro
logo

For Sønnichsen EL, er tillid den vigtigste faktor til et godt samarbejde, hvor store som små projekter, skal startes, leveres og afsluttes med en stor portion tillid, så både I og vi får en god oplevelse. Både lovmæssigt og håndværksmæssigt bliver opgaverne altid udført med et slutteligt kvalitetstjek og gennemgang med Jer. Således bliver projekterne altid afsluttet med proffesionel rådgivning så I kan være tilfredse med opgavens udførsel. Aftaler til tiden er vigtigt! - både for Jer og os.

J.M. Gulv & Rengøring ApS

Værkstedsgården 8A2620 Albertslund
logo

J.M. Gulvservice kan levere og montere alle typer lamelgulve i Storkøbenhavn, derudover udføres også gulvbelægning, gulvafslibning og meget mere. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave.

Multiservice Lux

Frejasvej 117500 Holstebro

Multiservice Lux er et murerfirma, som udfører alle mureropgaver samt større renoveringer. Mangler du en murer til din opgave så ring i dag for et uforpligtende tilbud.

Abrahamsen Snedkermester

Finlandsgade 29A4690 Haslev
logo

Abrahamsen Snedkermester udfører alle former for opgaver, både store og små. Kontakt os for yderligere information.

Chr. Beck & Søn A/S

Fuglevangsvej 428700 Horsens

AB Stillads ApS

Gjandrup Byvej 5C8920 Randers Nv

Plan & Projekt

Vejlsøvej 238600 Silkeborg

Tbmal.dk

Bagerstræde 5, 1. sal. th3390 Hundested

Sjælsø Gruppen A/S

Thyrasgade 48260 Viby J

Jesper Meldgaard Sig

Tyrrestrupvej 48700 Horsens

Dansk Bygnings Consult

Firskovvej 6, 1. sal.2800 Kongens Lyngby

Sjælsø Gruppen A/S

Sortemosevej 153450 Allerød

Mikkelsen & Ludvigsen A/S

Ulvevænget 3A7100 Vejle

Arbejdsmanden v/Ebbe Bilde

Åbent

Meldahlsvej 2A9300 Sæby