Se på kort

rensning af vinduer 

gav 22 virksomheder i dette område

Berg & Quist ApS

Præstemosevej 13480 Fredensborg
logo

Leder du efter en dygtig og erfaren vinduespudser, der kan varetage pudsningen af dine vinduer? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Berg & Quist tilbyder vi professionel vinduespudsning for både privatpersoner og erhvervskunder i Fredensborg, Hillerød, Humlebæk og hele det øvrige Nordsjælland.Vi tilbyde traditionel vinduespolering samt Pure Water Pole System, altså filtreret og ionbyttet vand som giver et perfekt look!Vi tilbyder også rens af tagrender og solpaneler.

Partner Vinduespolering & Gulvbehandling

Søndergade 38A, st. sal.6800 Varde
logo

Partner Vinduespolering & Gulvbehandling tilbyder totalløsninger inden for rengøring, vinduespudsning, tæpperens og gulvbehandling. Vi lægger vægt på at kunne tilbyde vores kunder en høj kvalitet til fornuftige priser, og vi skræddersyer løsninger efter ønske og behov. Vi kommer over alt - også i krogene - i Varde og omegne. Kontakt os for et godt tilbud eller mere information.

Kimbrer Vinduspolering v/Carsten Binderup

Suldrupvej 229240 Nibe
logo

Velkommen til Kimbrer Vinduespolering. Med mange års erfaring er vi en solid samarbejds partner til jeres opgave.Vi tilbyder professionel vinduespolering for erhvervsvirksomheder, forretninger, institutioner og private i hele Vesthimmerlands Kommune.

Shine Vindue

Duftrankevej 81, st. sal. th5200 Odense V
logo

Leder du efter en dygtig og erfaren vinduespudser, som kan ordne dine vinduer? Så er du kommet til det rette sted. Hos Shine Vindue tilbyder vi professionel vinduespudsning for både privatpersoner og erhvervskunder. Kontakt os for mere info.

AB Polering

Bjerreager 847120 Vejle Øst
logo

AB Polering er et gammelt lokalt vinduespoleringsfirma fra Trekantsområdet. Vi dækker både Vejle, Kolding, Horsens og opland. Vi pudser både vinduer i private hjem samt hos erhvervskunder. Hvis du en travl og hektisk hverdag eller har du bare lyst til at slippe for selv, at skulle pudse dine vinduer, så ring til AB Polering.

Tina Magiske Service

Bøtterupvej 1B3100 Hornbæk

Kontakt mig gerne for mere information.

Godfred Vinduespudsning

Hovedgaden 44262 Sandved

Velkommen til Godfred Vinduespudsning. Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os.

Cklar Service

Ådalsparken 408462 Harlev J
logo

Cklar Service arbejder primært med rengøring og vinduespolering for erhvervskunder i Østjylland. Kontakt os for yderligere information.

Din Pudser - Frank Leo Jensen

Grønlandsvej 114681 Herfølge
logo

Stabil og effektiv vinduespolering i Køge og omegn til private og firmaer til rimelige priser. En god udsigt nydes altid bedst gennem rene vinduer - og det vil vi meget gerne hjælpe dig med! Vores stærkeste side er pudsning med faste intervaller. Hvis det lyder interessant, kommer vi meget gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud og kan på forhånd love dig stabilt og veludført arbejde.

Dln Vinduespolering

Ny Gjellerupvej 4D, 2. sal. 1, 2 sal. sal.7400 Herning
logo

Din lokale vinduespudser i Herning. Med erfaring tilbyder jeg vinduespolering til både private og erhverv - både indvendigt og udvendigt. Jeg overholder mine aftaler og sætter en ære i at udføre mit arbejde ordentligt, så du/I som kunde er tilfredse med resultatet. Ring til mig og lad os finde en løsning, der passer til dit hjem/din virksomhed.

Vibeck Vinduespolering

Chr Winthers Vej 73000 Helsingør
logo

Vi et lille, professionelt vinduespoleringsfirma, som udfører alle opgaver inden for vinduespolering. Vi har altid kunden i fokus, og vi er klar med en løsning til netop dine beohv. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

US Fugeteknik

Gallemarksvej 224700 Næstved

J. A. Boligreparation

Bjælkevangen 112690 Karlslunde

Poda Hegn Bornholm

Limensgaden 303720 Aakirkeby

Scoop Polering

Lindbjergvej 34040 Jyllinge

Kt-fliserens.dk

Søndergade 346500 Vojens

Murermester Sørenn K. Salsby

(5)

Lyngvej 26, 3. sal. tv2800 Kongens Lyngby

Den Rene Vare

Rosenvangs Allé 208A, 1. sal. tv8270 Højbjerg

Martin's Vinduespolering

Østvangen 68400 Ebeltoft

Jonathan's Vinduespolering

Gammel Køge Landevej 260D2650 Hvidovre

Din Glade Vinduespudser

Kalvevænget 224800 Nykøbing F

Brian Mortensen

Helenevej 134200 Slagelse