Ruteplan
 • Næstvedvej 46, Bårse
  4720 Præstø
  Vis ruteplan
  55 99 11...
  Vis nummer
  Mester Madsen A/S, Bårse tømrer- og snedkerværksted, er en tømrer og snedkervirksomhed, der sætter kvalitet i højsædet. Udover traditionelle tømreropgaver i alle størrelser, som nybygning, renovering, m.v. er vi også specialister i renovering og vedligeholdelse af gamle fredede og bevaringsværdige ejendomme, hvor vi i samråd med dygtige arkitekter gennem tiden har løst rigtig mange opgaver. Virksomheden har også stor fokus på energiområdet, og har tre certificerede energivejledere ansat.
  Medlem afByg Garanti
 • Hammelev Bygade 23, Hammelev
  6500 Vojens
  Vis ruteplan
  42 36 66...
  Vis nummer
  Åbent
  Billedskærer Helmut Schlodder udfører restaureringsopgaver ved træskulpturer, møbler og inventar med udskæringer, såsom relieffer, paneler og epitafer samt alle slags ornamenter, både indendørs og udendørs. Min uddannelse har rødder i de rige sønderjysk/slesvigske billedskærertraditioner. I over 15 år har jeg udført restaureringsprojekter for både kirker, museer, firmaer og private. Et af mine specialer er overfladebehandling med historiske teknikker passende til genstandenes oprindelsestid.
 • Håndværkerparken 2, Jels
  6630 Rødding
  Vis ruteplan
  40 55 31...
  Vis nummer
  Hos Murermester Leif Bruhn klarer vi alle former for murerarbejde. Firmaet har mange år bag sig, hvilket naturligvis også gør sig gældende i erfaring og ekspertise. Vi udfører bl.a. flisearbejde, vandskuring, facadeisolering, imprægnering af murværk m.m. Udover renoveringsarbejde laver vi også nybyggeri, enten som hovedentreprise eller fagentreprise. Kontakt os for yderligere information.
Din søgning på restaureringsopgaver gav 5 firmaer og du har nået enden af ​​listen.
Static map