Se på kort

rustfri bearbejdning 

gav 10 virksomheder i dette område

Lystrup Rustfri Stål ApS

Lukket

Stenhøj 58520 Lystrup
logo

Lystrup Rustfri Stål er en ældre, solid dansk virksomhed, med dansk uddannede håndværkere, der leverer rustfri stålinventar primært til storkøkkener og køkkenbutikker. Vi producerer specialdesignede stålbordplader, diskplader, opvaskeborde, specielle håndproducerede vaske samt andet inventar i rustfrit stål aisi 304 eller syrefast aisi 316 - alt efter opgave. Virksomhedens lange tid i branchen har givet mange gode referencer, der gerne oplyses. Dansk håndværk når det er bedst.

Gromas Maskinfabrik A/S

Spobjergvej 3A8220 Brabrand
logo

Gromas Maskinfabrik A/S er en teknologisk moderne virksomhed, der arbejder som underleverandør af komponenter og udstyr til maskinproducenter i fødevareindustrien samt beslægtede områder. Vi rådgiver i produktudviklingsfasen som problemløser af produktionstekniske spørgsmål. Gromas Maskinfabrik vil være en effektiv samarbejdspartner med et bredt udbud af fremstillingsprocesser, der løser kundernes behov og bidrager væsentligt til deres konkurrenceevne.

Stubbekøbing Maskinværksted

Jernbanestien 1A4850 Stubbekøbing
logo

Stubbekøbing Maskinværksted er grundlagt i 1967. Vores speciale er reparation af skibe og vandbrugsmaskiner. Kontakt os for mere information.

PTI A/S

Vennelystvej 26880 Tarm

Dan Spån ApS

Holmbladsvej 2B8600 Silkeborg

Sv. Kofoed's Maskinfabrik A/S

Tåstrupvej 64370 Store Merløse

Maskinfabrikken Silkeborg Spåntagning a/s

Lukket

Lillehøjvej 328600 Silkeborg

Olsen & Pedersen Stål A/S

Thorsvej 234100 Ringsted

Taegutec Scandinavia A/S

Hollandsvej 12, 2. sal.2800 Kongens Lyngby

Vestjysk Rustfri Montage ApS

Lukket

Brolæggervej 46800 Varde