sang 

gav 1061 virksomheder i dette område

Panduro One-Man-Band

Lukket

Tingvejen 828600 Silkeborg
logo

Mangler du musik til din fest? - Skal du afholde fødselsdag, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, konfirmation, reception eller mangler du festmusik til dit kommende arrangement? Panduro One-man-band leverer musik til alle tænkelige festlige lejligheder. Poul Erik Panduro er en moderne spillemand! - Jeg kan mit håndværk og leverer smagfuld og stemningsskabende musik og underholdning - med et glimt i øjet.

Susanne Wiik Kalvåg Psykoterapi og Sang

Lukket

Hovedgaden 55B2970 Hørsholm
logo

Jeg tilbyder individuel terapi, parterapi og familieterapi i trygge rammer og jeg arbejder med at skabe nærvær og kontakt her og nu i gensidig respekt. Jeg opfatter overordnet terapi som hjælp til selvhjælp. Derudover arrangerer jeg Teambuilding og Workshops med gospelsang som tema.

Nørre-Løgum Sogn

Nørregade 76240 Løgumkloster
logo

I Nørre-Løgum Sogn udføres alle kirkelige handlinger såsom dåb ved Gudstjenester, vielser, konfirmationer og begravelser. Udover gudstjenesterne har vi mange spændende aktiviteter, herunder børne- og juniorklubber, babysalmesang, koncerter og foredrag m.fl. Du er velkommen til at rette henvendelse til sognepræsten, såfremt du har spørgsmål, ønsker at aftale tid til barnedåb eller forhøre dig om en begravelse m.m.

Nr. Broby Kirke

Kirkestræde 25672 Broby

PÅ vores hjemmeside kan du læse om vores aktiviteter og gudstjenester, samt om byen og kirkens historie.

Birgitte's Musik - Birgitte Bolvig Hansen

Ballevej 26500 Vojens
logo

Mere end 37 års erfaring! Underholdning og dansemusik til Fødselsdage, Brylluper, Firmafester og andre Arrangementer. Ring på tlf. 74871661, eller på mobil 23830598. Velkommen at kontakte mig om du vil vide mere.

Dj Crazi Daissy

Lukket

Bakkesvinget 183310 Ølsted

Dj Crazi Daissy - Vi sørger for et brag af en fest! Vi spiller til alle arrangementer og selskaber. Vi har spillet til konfirmationer, Bryllup, temafester, jubilæer, julefrokosten, fødselsdag, firmafest og meget mere. Kontakt os for yderligere information.

MusikEvent ApS

Lukket

Åbakkevej 67700 Thisted
logo

Hos MusikEvent har du nu muligheden for at søge på det største udvalg af underholdning i Danmark. På hjemmesiden kan du hurtigt og nemt via kategorierne blive guidet til netop den type underholdning, der passer til dit arrangement. Desuden finder du en orientering om de enkelte kunstnere, som giver indblik i bl.a. repertoire og genre m.v.

YO-YO/ TOP SEVEN

Lukket

(1)

Lille Klingbjerg 76100 Haderslev
logo

TOP SEVEN er Danmarks mest benyttede Bierfestorkester, der leverer et 1. klasses nonstop Bierfestshow uden pauser. SUPER performance for ethvert publikum, som ønsker et uforglemmelig show, hvor alle deltagere rives med i et farvestrålende inferno. TOP SEVEN leverer det ene hit efter det andet udført af seks veloplagte musikere, som kan deres håndværk til fingerspidserne! TOP SEVEN sætter en ære i at arrangører såvel som publikum får en 100% total uforglemmelig oplevelse!

Morgen-musik

Trægården 12 sh2300 København S
logo

Vi er 3 erfarne musikere, der gerne trækker i sort og hvidt og høj hat. Udover godt humør medbringer vi sange. I skal altså ikke tænke på andet end at ringe og reservere os til dagen. Prisen aftaler vi samtidig. Kontakt os på telefon : 23638332 og hør nærmere.

Thopper

(5)

logo

Thopper har mere end 20 års erfaring som selskabsmusiker og sanger. Thopper har optrådt til mange slags fester, og er vellidt blandt sit publikum. Han komponere selv musik, og har udgivet album i forskellige stilarter, såsom Dansktop og Country.

Rosinante Musik & Teaterduo

Odensevej 135620 Glamsbjerg
logo

Rosinante Musik & Teaterduo tilbyder: Musikalsk underholdning, koncert/koncertfortælling, performance, chansons & caberet.

Portalen, Greve Teater- & Musikhus

Lukket

Portalen 12670 Greve
logo

Greve Teater- og Musikhus byder på over 200 arrangementer årligt på 3 forskellige scener, bl.a. shows, teaterforestillinger, stand-up og koncerter samt danske og udenlandske top-navne. Vi tilbyder et bredt program med det bedste inden for alle genrer og meget for enhver smag. Før koncerter kan man hygge sig i Café Portalens restaurant eller café og efter koncerten eller forestillingen er baren åben. Billetter bestilles pr. tlf, via vores hjemmeside Ticketmaster eller ved personlig henvendelse.

Hyggepianisten.dk

Tjørnevangen 82700 Brønshøj

Gospel Unlimited

Dortheavej 972400 København Nv

Jesper Mejlvang

Gl Rønnevej 4B3730 Nexø

Pan International Agency A/S

Nyvangen 258600 Silkeborg

Michaelblicher.dk

Rønhaven 142500 Valby

Hornbæk Jazzklub

Sjølundsparken 93150 Hellebæk

Holbæk Jazzklub

Ivar Bentsens Vej 34300 Holbæk

Karolinekoret

Lukket

Vestertorp 32 287400 Herning

Corona Music

Hustedvej 37830 Vinderup

DJ Pappas Musik studie

Vibevej 74520 Svinninge

Elværket, Musikhuset

Rosenkildestien 33000 Helsingør

Bent Egsgård Junker

Kolding Landevej 167250 Hejnsvig

Nakskov Sangforening, Herrekor

Krogsbøllevej 234900 Nakskov