Ruteplan

sivantos

gav 6 firmaer
Kort
 • Gaabensevej 4
  4800 Nykøbing F
  Vis ruteplan
  54 85 40...
  Vis nummer
  I det private Hørecenter Storstrøm beskæftiger vi os med at afhjælpe og forebygge hørenedsættelse. Vi kan også tilbyde specialfremstillede høreværn til både private, musikere og ansatte på støjfyldte arbejdspladser, samt sove- og svømmepropper. Høreværnene fremstilles i et blødt silikone materiale, der gør, at de kan være placeret i ørerne i flere timer uden ubehag. Kig ind og 'hør' nærmere om, hvad vi kan være behjælpelig med. Vi har afdelinger i Maribo, Nykøbing F. og Nakskov.
 • Toftegårds Plads 2, Dør stuen
  2500 Valby
  Vis ruteplan
  22 55 99...
  Vis nummer
  Lukket
  Jeg er udlært i Høreklinikken på Sønderborg Sygehus i 1988 og har arbejdet som audiologist siden. Helene’s Høreklinik har ingen special aftale med noget høreapparat firma, så jeg forhandler alle de kendte mærker. Klik ind på klinikkens hjemmeside og læs mere.
 • Højlundshusene 39
  3500 Værløse
  Vis ruteplan
  47 50 00...
  Vis nummer
  Hørecenter Frederikssund er en specialforretning for avancerede digitale høreapparater og høretekniske hjælpemidler. Vi tilbyder hørerapparater fra alle førende producenter, som f.eks. Oticon, Widex, GN Resound, Siemens, Phonak, Bernafon og Widex Red Dream 440. Hvad end det gælder høreværn, musikerhøreværn, tekniske hjælpemidler m.m., er Hørecenter Frederikssund et godt valg. Vi har også en afdeling på Amager: Amagerbrogade 248.
Din søgning på sivantos gav 6 firmaer og du har nået enden af ​​listen.